Gość: rt IP: *.aster.pl 24.01.08, 08:30 Wojciech Fibak, najwybitniejszy polski tenisista i gdzieś 50. w świecie, ale proszę jaki dożywotni tytułsię trafił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babajaga67 Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.broker.com.pl 24.01.08, 08:39 oj, młody człowieczku, Fibak był w pierwszej dziesiątce. Nic otym nie wiesz , a piszesz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.aster.pl 24.01.08, 08:43 oj starcze, 50-tka dotyczy rankingu wszechczasów tak jak tytuł "najlepszy polski tenisista" też dotyczy wszechczasów bo przecież nie dnia dzisiejszego he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Buszewski rt - debilu... IP: 81.144.219.* 24.01.08, 09:58 Fibak wygral 15 turniejow ATP (single) i byl w 19 innych finalach (o ile sie orientuje wygral rowniez ponad 50 double), do tego zarobil na kortach ponad $3.000.000 co w 80' latach bylo fantastycznym osiagnieciem... Tak wiec sciagnij czapke z tej plaskiej glowy ty nic nie znaczacy smieciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Pytanie na powaznie. 24.01.08, 08:53 Czy Fibak wygral kiedys z drugim tenisista w rankingu? Pytam, bo nie wiem, bez zadnych podtekstow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Pytanie na powaznie. IP: 81.144.219.* 24.01.08, 10:04 Wygral z Nastase (byl pierwszy w rankingu ATP) i wygral z Vilasem (nie wiem czy byl pierwszy ale Vials wygral 4 grand slam i ponad 60 ATP). Komusnisci ladnie wam tam wyprali te glupie lby. Nic nie bylo wiadomo i Fibaku i nadal nikt nic nie wie. Facet osiaganal bardzo duzo w tenisie. 15 turniejow ATP - tyle nie wygral nawet Tim Henman (tyle ze ten bywal w polfinalach szlemow). Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pytanie na powaznie. 24.01.08, 10:34 Dzieki za informacje. Wstawki o komunistach i glupich lbach (swiadczace o piszacym je) byly zbedne, bo czy kazdy kto iles lat temu nie interesowal sie tenisem (bo na przyklad byl dzieciakiem) ma "glupi leb wyprany przez komunistow"? Pozdrawiam i umiaru zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O0 Re: Pytanie na powaznie. IP: 81.144.219.* 24.01.08, 10:46 Ok metall... biore na luz... myslalem ze twoj post byl sarkastyczny mimo ze wrzucuiles tam 'bez podtekstow'... zmylio mnie bowiem, ze pytasz o to na internecie, wlasnei tam gdzie masz 'kopalnie' informacji (rowniez o Fibaku)... nie wiem dlaczego zamiast wejsc nawet na glupia wikipedie i przeczytac - zadajesz sobie trud pytania na forum i oczekiwania na odpowiedz... Wygladalo to sarkastycznie... do tego kilku innych gosciu krytykuje tutaj Fibaka nie majac pojecia co ten gosc odiagnal i utozsamiajac go tylko z deblem... tak jak wspomnialem - Fibak wygral 15 singlowych turniejow ATP i ponad 60 debli ($3.000.000 zarobione na kortach w latach 80tych - fortuna!!!). Jezli ktos uwaza ze to jest smieszne osiagniecie to mnie rece opadaja... Z drugien strony rozumiem te sytuacje, gdzie w momencie swietonsoci o Fibaku nawet nikt w kraju nie wspominal, smutny kraj, smutny system, smutni ludzie. Najgorsze ze to sie nadal tam ciagnie (sadzac po niektorcyh postach)... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pytanie na powaznie. 24.01.08, 11:07 Luzik. Ale wlasnie po to napisalem "bez podteksow". Pewnie ze sam moglem znalezc te informacje, ale zadalem pytanie tutaj i juz. Wkurza mnie tylko, ze ojciec wyszkolil corke, doprowadzil ja do tego, ze moze wygrywac z najlepszymi i teraz nagle wszyscy - szczegolnie pismaki beda doradzac jak nalezy Agnieszke prowadzic i za chwile oglosza ankiete w necie , kto ma zostac jej trenerem. Banda nygusow chce sie podpiac pod czyjs sukces. Agnieszka i jej ojciec powinni skomentowac to krotko: "wypierd...c". Niech robia dalej to co robia, bo jak widac dobrze im to wychodzi. Do Fibaka nie mam pretensji - pytaja go to odpowiada, ale moglby zaznaczyc, ze to sprawa Agnieszki i jej ojca. Doradzic moze, ale jak go o rade spytaja. Nie bylem za czasow Fibaka fanem tenisa i teraz tez nie jestem, ale ciesze sie sukcesami Polakow na swiecie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Pytanie na powaznie. IP: *.gen.com.pl 24.01.08, 11:35 super, cieszę się że masz takie poglądy, nikt się nie przejmował doradzaniem i komentowaniem jak rodzice Agnieszki i Uli wyprzedawali rodzinny majatek tylko po to żeby dziewczyny mogły się dalej rozwijać tenisowo, teraz za to mamy wielu kandudatów na "ojców sukcesu" trochę za późno bo sukces już jest, czy sie to komu podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Krzysiu! Teraz nawymyslasz Fibakowi, ze... 24.01.08, 14:52 nie ma pojecia o tenisie??? Bo wedlug ciebie moja opinia, dokladnie taka sama jak Fibaka i dotyczaca koniecznosci zatrudnienia przez Radwanskich dobrego trenera, swiadczyla tylko o mej tenisowej ignorancji. Osmielam sie powiedziec, ze w przeciwienstwie do mnie, to raczej ty nie masz pojecia o tenisie, a do tego okazujesz typowo polska bute traktujac po chamsku swoich forumowych dyskutantow. A podejrzewam, ze tatus Radwanskich nie kierowal sie tylko checia sprawienia swym corka przyjemnosci, gdy inwestowal w ich kariere. Brak ochoty na wydanie czesci zarobionych przez corki pieniedzy na profesjonalnego trenera stawia pod znakiem zapytania jego czysto duchowy motyw postepowania, nieprawdaz? Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Krzysiu! Teraz nawymyslasz Fibakowi, ze... IP: *.gen.com.pl 24.01.08, 15:35 to że masz taką opinię jak Fibak to twój problem a nie mój, dopóki Agnieszka wygrywała wychwalał ją pod niebiosa, po wygranym meczu z Pietrową powiedział, że Agnieszka gra z najlepszymi tak jakby pozjadała wszystkie rozumy i nic o potrzebie zmiany trenera nie mówił, po przegranej Agnieszki nagle zdaniem pana Wojtka okazuje się że jest potrzeba zatrudniania jakiegoś fachowca, mecze tenisowe się wygrywa i przegrywa czy każda porażka powinna być przyczyną do zmiany trenera?? apeluje o opamiętanie, w zeszłym roku po kolejnych awansach Agi w rankingu pojawiały się głosy, że to jest szczyt jej możliwości i nic więcej z tatą trenerem nie osiągnie a ona spokojnie pięła się coraz wyżej, przełamywała kolejne bariery i ustanawiała rekordy, z uśmiechem na ustach udowadniając wszystkim że nie mają racji, teraz przerabiamy to samo i nudzi mnie już polemizowanie na ten temat, po prostu będę sobie oglądał kolejne mecze Agnieszki ciesząc się jak udanie reprezentuje nasz kraj w dyscyplinie sportu która mimo swojej popularności na świecie w Polsce ciagle jeszcze jest postrzegana jako egzotyczna, co do motywów jakie kierują panem Radańskim to nie jestem naiwny, ale wierzę że on też nie jest naiwniakiem i zapewne nie pozwoli wyblakłym gwiazdom odcinać kuponów od sukcesów, na które sam ze swoją córką ciężko zapracował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faahkju fibak to samopromujacy sie megaloman i palant IP: *.bchsia.telus.net 25.01.08, 13:03 fibaku- nareszcie odejdz w niepamiec. Miales swoje 5 minut , byles w 10-tce ATP ,wygrales sporo kasy, zarobiles duzo na kupnie/remoncie/sprzedazy ruder w new jersey , a potem na alfosowaniu panienek w lasku bulonskim wiec miej honor i usun sie wreszcie i zaprzestan tej nieustannej samoreklamy. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Pytanie na powaznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 11:14 > Z drugiej strony rozumiem te sytuacje, gdzie w > momencie swietonsoci o Fibaku nawet nikt w kraju nie wspominal, > smutny kraj, smutny system, smutni ludzie. Bez przesady, Fibak był bardzo sławny w Polsce w czasach swojej świetności. Może nie było bezpośrednich transmisji z jego turniejów, ale każdy wiedział, kto to Fibak. Ja nie interesowałam się sportem, ale doskonale pamietam go z mediów. Również żonę, córki, kolekcję obrazów ;) Wtedy nastąpił wielki wzrost zainteresowania tenisem rekreacyjnym. Było bardzo modnie posiadać rakietę i pokazywać się z nią;) Nie było aż tak smutno, jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulio Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: 195.205.249.* 24.01.08, 10:22 mistrzem świata w deblu był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjok Fibak: , a kto to jest? IP: *.eranet.pl 24.01.08, 08:54 biorąc pod uwagę 100 lat tenisa to pan Fibak nie załapałby się nawet w 100. Ileż on wygrał wielkich turniejów? Tak samo za 20 lat będziemy mówić o parze Matkowski, Fyrstenberg - najwybitniejsi Polscy debliści. A co osiągnęli? Jakieś finały były ale co poza tym. Tak samo na świecie postrzegany jest Fibak. Ludzie go nie znają a w Polsce jest wyrocznią. Smutne, że przez tyle lat jeden Fibak nam się trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człek ze wsi The First Snob in Poland..., IP: 195.205.170.* 24.01.08, 09:21 jakby kto pytał.A w temacie : Radwańska powinna uciekać od jakichkolwiek bliskich kontaktów z tym panem. Trener z niego żaden,a od dukania w temacie ą i ę jaki to ze mnie światowiec, nikt jeszcze nie stał się mistrzem. No chyba że w kwestiach kontaktów towarzyskich z początkującymi modelkami w Paryżowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O0 Re: The First Snob in Poland..., IP: 81.144.219.* 24.01.08, 10:06 Idz sie teraz przebierz w swoje smierdzace lachy i zmywaj naczynia w tej restauracji... chyba ze masz dzisiaj wolne, u fucking, fucked up cunt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: The First Snob in Poland..., 24.01.08, 11:01 cunt off, u cunt!!!!!!!!!!!! a to slyszales, pewnie nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek ze wsi Re: The First Snob in Poland..., IP: 195.205.170.* 24.01.08, 13:36 czyżbym poruszył drażliwy temat,zwolennicy beau Wojtek ? Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. 24.01.08, 09:07 ...sztabem szkoleniowym talentu nie nabierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.08, 09:40 talent to ona już ma, teraz trzeba go "oszlifować" w czym napewno byłby pomocny wykwalifikowany sztab szkoleniowy... Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat 24.01.08, 10:53 nie uwazasz ze troche za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.chello.pl 24.01.08, 09:07 To morze ja sie zgłosze na trenera mam duze doświadczenie w tenisie stołowym w naszej remizie strazackiej organizuje turnieje dla młodzierzy. Znam języki obce hiszpański i rosyjski. Za 5 patyków moge być trenerem światowej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 09:37 Ale języka polskiego nie znasz. Pozostań w tej remizie strażackiej i graj nadal tam w "pingla", baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 09:32 ja rozumiem, ze fibak dobrym tenisista byl, ale juz meczy mnie to jego pie.dolenie. codziennie nowy wywiad, z nim to jak z bonkiem, grac umie, ale na trenowaniu nic sie nie zna - najlepszy przyklad domachowska, ktorej nic nie pomogl - tylko, ze chyba gosc nie zdaje sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Gościu, skoro zaszła tak daleko IP: *.fdk.airbites.pl 24.01.08, 09:39 Gościu, skoro zaszła tak daleko, trenując w kraju gdzie nie ma żadnego specjalnego zaplecza, to znaczy że jej trener jest bardzo dobry... No ale tak to jest w tym snobistycznym sporcie, musi być trener z nazwiskiem dla Szanownego Towarzystwa... ojciec,phi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 09:48 Fibak raz już pomagał Domochowskiej i skończyło się katastrofą straciła rok z kariery i miejsce w 50 na świecie,lepiej niech sie zajmie obrazami od kobiecego tenisa się odczepi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastaze pewnie on sam za 100 000$na miesiąc IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 09:52 to się nazywa autopromocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: pewnie on sam za 100 000$na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 10:34 Ya widzę: Fibak trenerem nie jest i nie będzie, ale oczy ma. I głowę na karku też (każdy by chciał tyle kaski albo nawet połowę). Wszystkie tenisistki (np. rosyjskie) z górnej półki trenują albo w Hiszpanii albo w Usa. Pietrowa "przejechała" owszem przez Kraków, swój ale szczyt osiągnęła później. A Pan Radwański - niczego mu nie ujmując, bo zrobił baaardzo dużo - uczy się na własnych błędach. W tym roku Agnieszka nie próbowała już mixta i szybko odpadła w deblu, to i zaszła dalej. W następnych turniejach (myślę o GrandSlamie) pewnie odpuści też debla, bo to nie ma za bardzo sensu, i może będzie jeszcze lepiej? Dziewczyna ma 18 lat, i w siły ograniczone. Wypowiedzi pana Wojtka o sile uderzenia i serwisie są tak oczywiste, że trudno dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Re: pewnie on sam za 100 000$na miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 14:16 Nie wiem czy o kasę dla Fibaka chodzi, ale pamiętam jak prowadził karierę Ivana Lendla (dla wiadomości młodych : wielokrotny mistrz GS turniejów i wieloooooooootygodniowy lider rankingu). Kto doprowadził Domachowską do wielu klęsk : nie odpowiem bo czekałyby mnie wieloletnie procesy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: 213.227.78.* 24.01.08, 10:44 O ile pamietam, wielu mlodych tenisistów z Polski skorzystało z usług bardziej klasowych trenerów lub uczęszczali do znanych akademii tenisa po pierwszych sukcesach i potem juz nic nie było... Magdalena Grzybowska, Iwona kuczyńska. Byl tez Lech Sidor, Wojciech Kowalski - i co? Chyba to nie tak do końca Panie Fibak...A Dariusz Nowicki ? Szkoda tego talentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.gen.com.pl 24.01.08, 11:47 dokładnie, dorzucę inny przykład, Nadia Pietrowa niedawna rywalka Agnieszki, miała najlepszy sezon w swojej karierze w 2006 roku kiedy to współpracowała z polskim trenerem Tomaszem Iwańskim, jak to było? cudze chwalicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ...doradcy!!!!! IP: 217.97.182.* 24.01.08, 10:47 ...Sorry,ale czy ktoś pamięta jak skończyło się doradzanie Domachowskiej????? .....Dopiero teraz ,...ze starym trenerem wychodzi na prostą!!!!!!!!!!!!! Radwańscy stworzą dobry team i ręce PRECZ od nich!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: ...doradcy!!!!! 24.01.08, 11:09 Gość portalu: maciej napisał(a): > ...Sorry,ale czy ktoś pamięta jak skończyło się doradzanie > Domachowskiej????? .....Dopiero teraz ,...ze starym trenerem > wychodzi na prostą!!!!!!!!!!!!! > Radwańscy stworzą dobry team i ręce PRECZ od nich!!!!!!! Slusznie. Popieram. Beda chcieli rady, to o nia poprosza. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. 24.01.08, 11:11 Podobnie(jak p. Radwański) wcześniej nie znany trener pływaków Słomiński nagle ni z gruszki ni z pietruszki zaczął wypuszczać mistrzów i rekordzistów bez żadnych na szczęście "wybitnych" pomocników.Pan Wojciech natomiast niech w spokoju konsumuje owoce dawnych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek.s. Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 12:00 Pan Radwański sprawdził się jako doskonały trener. On JĄ wychował . On niech decyduje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Brawo panie Radwanski. IP: *.proxnet.pl 24.01.08, 12:31 Radwanska ma w ojcu klasowego trenera to wlasnie dzieki rodzinnej determinacji w dazeniu do celu mamy efekty pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy ;) Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.bph.pl 24.01.08, 12:58 A może Wojtek Fibak, nasz najwybitniejszy tenisista, by sie zaczął udzielać w szkoleniu i prowadzeniu polskich tenisistów? Bo jak narazie to się tylko pucuje do gazet i telewizji przy każdej okazji jak którys z naszych lepiej zagra w jakims turnieju. Z jego niekwestionowaną wiedzą i znajomościami świata tenisowego na pewno byłby nie do przecenienia we wprowadzaniu juniorów w zawodowy tenis. No chyba, że najbardziej mu zależy żeby do końca swych dni uchodzić za najlepszego polskiego tenisitę w historii... Jak to sie stalo, że nikt mu tego nie wypomniał jeszcze nigdy publicznie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 14:07 Fibak ma zdecydowanie rację. Oglądając mecze pani Radwańskiej widać jak na gołej dłoni jej braki. Jako nie specjalista tenisa, ale innego sportu zauważyłem wiele braków, w tym podstawowe jak słabość fizyczną, brak zwrotności, słaby start do piłek, dziecinne prędkości piłki po 2-gim, ale i po pierwszym serwisie. Już pani Domachowska mimo, że jest dużo niżej sklasyfikowana w meczu z V Wiliams wizualnie grała dużo ciekawszy tenis. Mam nadzieję, że z karierą Radwańskiej nie stanie się tak jak z karierą Domachowskiej poprzez nadopiekuńczość rodziny i konieczność ciągnięcia kariery młodszej siostry - Urszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspa225 Fibak, nie pier.ol!!! 24.01.08, 14:21 Jeszcze dwa dni temu byłeś zachwycony......tak Radwańska może wygrać AO, dzisiaj już co innego, że bez trenera ani rusz. I jeszcze ta głupia gadka o Kubicy i Radwańskiej, po co to wszystko?? Ludzie błagam, napiszcie co on takiego osiągnął?? Wygrał jakiegoś wielkiego szlema?? Ile wygrał tych turniejów?? błagam napiszcie, bo mnie h.j strzeli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: *.bredband.comhem.se 25.01.08, 10:36 tej pani przydal by sie dobry trener penisista ,zaraz by grala inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubertinio Fibak: Pijak światowej klasy IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.08, 11:28 Hubert: Fibakowi przydałby się specjalista od leczenia alkoholizmu światowej klasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Fibak: Pijak światowej klasy IP: *.static.dsl.dodo.com.au 25.01.08, 12:36 Pytanie,czy Radwanska wygra jakis znaczacy turniej? Nie! Bedzie to samo co z poprzedniczkami,Fibak to wie no nie? Ona mi nie wyglada na klasowa zawodniczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faahkju co za palant ten fibak.. IP: *.bchsia.telus.net 25.01.08, 12:52 dosc mam tego palanta fibaka..... fibak go home. Albo znowu do lasku bulonskiego gdzie juz raz byles alfonsem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dropshot Radwanskiej przydala by sie Navratilowa IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.01.08, 17:06 Oczywiscie jako trenerka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAROSS Fibak: Radwańskiej przydałby się trener światow.. IP: 80.185.242.* 28.01.08, 17:37 PRZECIEZ JUZ MA TAIEGO TRENERA .... POTRZEBNA KASA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Fibak: Radwańskiej przydałby się trener świat IP: *.rev.stofanet.dk 28.01.08, 18:06 ja sobie tak czytam wasze posty i wlasnym oczom nie dowierzam, takiego chamstwa to juz dawno nie widzialem, nie mieszkam w Polsce od bardzo wielu lat, kiedy wyjechalem to pewnie wiekszosc z was nie byla jeszcze nawet w planach albo na g--- o papu mowila ale do rzeczy nie interesuje mnie co robil Fibak poza kortem i wlasciwie nikogo to nie powinno interesowac, tak przynajmniej jest w normalnych, cywilizowanych krajach w te kilka lat kiedy grywal w tenisa, zrobil Fibak dla Polski wiecej, niz wasza cala zgraja zrobi przez cale wasze zycie dla gminy, w gregach tenisa tzn. wsrod ludzi, ktorzy interesuja sie tenisem nie tylko przy okazji kiedy swoja przypadkowo wygrywa, Fibak jest bardzo znana i ceniona postacia, na rowni z innymi z jego epoki takie chamstwo mozliwe jest tylko w Polsce ps. dla scislosci, Fibak wygral 12 indiwidualnych turniejow Odpowiedz Link Zgłoś