Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 15:05
    CZY MOŻE MI KTOŚ ODPOWIEDZIEĆ, CZYM TAK NAPRAWDĘ ZAJMUJE SIĘ POLKOWSKI W
    POLONII??? TYLKO NIE WPISUJCIE ODPOWIEDZI TYPU "KIEROWNIK", BO TO KAŻDY
    WIE.....!!! I NAJLEPIEJ BYŁOBY GDYBY ODPOWIADAŁY OSOBY KOMPETENTNE :))) BO
    JA SIĘ OD KILKU LAT TAK ZASTANAWIAM I ZAWSZE DOCHODZĘ DO WNIOSKU, ŻE TAKIE
    TYPY JAK POLKOWSKI, SAWARSKI, CHYLIŃSKI CZY RÓŻYCKI SĄ TAM TYLKO OD
    ZGARNIANIA KASY DO WŁASNEJ KIESZENI I RUJNOWANIA BYDGOSKIEGO ŻUŻLA!!! I MAM
    TAKIE WRAŻENIE, ŻE TYLKO GOLLOBOM ZALEŻY NA DOBRYM WYNIKU SPORTOWYM
    DRUŻYNY!!! A JUŻ NIE WSPOMNĘ O MATUSZAKU, KTÓREGO JAK SIĘ SŁYSZY STNDARDOWE,
    SCHEMATYCZNE I OKLEPANE TEKSTY TO MOŻNA SIĘ TYLKO ŻYLETKĄ POCIĄĆ!!!
    CZŁOWIEKU!!! KIEDY TY WRESZCIE ODDASZ KOMUŚ INNEMU MIKROFON???? "SERDECZNIE
    WITAM W IMIENIU ORGANIZATORÓW NA MECZU X KOLEJKI", "SYMPATYCZNY
    ZAWODNIK", "ZNAKOMITY SĘDZIA", "FANTASTYCZNY WYŚCIG"!!! RZYGAM JAK TO
    SŁYSZĘ!!!
    I NA KONIEC JESZCZE RAZ PROSZĘ O ODPOWIEDŻ LUDZI, KTÓRZY POSIADAJĄ TĄ
    TAJEMNĄ WIEDZĘ O "WIELKIM" DZIAŁACZU BYDGOSKIEJ POLONII ANDRZEJU
    POLKOWSKIM!!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH (KIBICÓW APATORA RÓWNIEŻ) :)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: Siodziu Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: 195.245.226.* 17.08.03, 15:44
        Podzielam Twoje zdanie, ale na pytanie nie znam odpowiedzi.
        • Gość: ciekawy Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 17:08
          A WIĘC CZEKAM DALEJ :)))
          MOŻE PAN JR SIĘ WYPOWIE!!! ON PEWNIE WIELE WIE O RÓŻNYCH PASOŻYTACH W
          BYDGOSKIM KLUBIE!!! A SKORO MOWA O PASOŻYTACH, TO NA MYŚL PRZYCHODZI MI
          WSPANIAŁE NAZWISKO PEWNEGO OSZUSTA, WSTRĘTNEGO KOMUCHA I DARMOZJADA -
          GRZEGORZA GRUSZKI Z PIERDOLONEGO SLD!!! :)))
          • Gość: iks Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:59
            Nie znam szczegolow, ale po wieloletnich obserwacjach uwazam, ze na dzien
            dzisiejszy Polkowski jest ostatnim czlowiekiem, ktorego dzialacze beda mogli
            wyp...c z roboty za popelnione przez siebie bledy. Poprzednio ten los spotkal
            Kniazia, Tylingiera i Koselskiego. Ciekawe jak dlugo przezyje Polkowski? I
            podpisuje sie pod opiniami o spikerze - goscia nie da sie sluchac i tyle.
            • Gość: ciekawy Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 23:31
              Gość portalu: iks napisał(a):

> Nie znam szczegolow, ale po wieloletnich obserwacjach uwazam, ze na dzien
              > dzisiejszy Polkowski jest ostatnim czlowiekiem, ktorego dzialacze beda mogli
              > wyp...c z roboty za popelnione przez siebie bledy. Poprzednio ten los
              spotkal
              > Kniazia, Tylingiera i Koselskiego. Ciekawe jak dlugo przezyje Polkowski? I
              > podpisuje sie pod opiniami o spikerze - goscia nie da sie sluchac i tyle.

nie wiem czy dobrze zrozumiałem Ciebie, ale chyba chodzi o to, że Polkowski to
              zwykła kobyła, którą wszyscy ujeżdżają! hehe..... :)))
              tylko nie wiem czemu taki śmieszny człowieczek uchował się tak długo w
              klubie???
              a co do tych ww panów, to:
              KNIAŻ - robił dobrą robotę w Toruniu ale w końcu ile można, a więc przyszedł
              do Bydzi! szkoda tylko, że gdy jego podopieczni jeżdzili akurat w zawodach
              młodzieżowych to on potrafił sączyć piwko za piwkiem na schodach restauracji
              na Polonii!
              TYLLINGER - kolejny co zna się na zgarnianiu kasy do kieszeni i wprowadzaniu
              rezerwy taktycznej tylko dlatego że w programie jakimś dziwnym trafem zobaczył
              6 punktową stratę Polonistów!
              KOSELSKI - następny asior o szerokim przełyku (patrz Kniaż) i inteligentnych
              wypowiedziach przed kamerami! a do tego potrafiący swoim wspaniałym zachlanym
              głosem wmawiać adeptowi na treningu: "do chuja odkręć kurwa ten gaz i kurwa
              zapierdalaj aż będzie się kurzyć jak skurwysyn"!!! i w wyniku tego mamy
              wspaniałą młodzież!!!

a na koniec drogi iksie powiedz mi komu wg Ciebie zależy na wynikach
              drużyny??? bo widzę że strasznie lubisz braci i uważasz że oni są złem tego
              klubu!!!
              • Gość: iks Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 09:27
                Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Gość portalu: iks napisał(a):
                >
                > > Nie znam szczegolow, ale po wieloletnich obserwacjach uwazam, ze na dzien
                > > dzisiejszy Polkowski jest ostatnim czlowiekiem, ktorego dzialacze beda mog
                > li
                > > wyp...c z roboty za popelnione przez siebie bledy. Poprzednio ten los
                > spotkal
                > > Kniazia, Tylingiera i Koselskiego. Ciekawe jak dlugo przezyje Polkowski? I
                >
                > > podpisuje sie pod opiniami o spikerze - goscia nie da sie sluchac i tyle.
                >
                > nie wiem czy dobrze zrozumiałem Ciebie, ale chyba chodzi o to, że Polkowski
                to
                > zwykła kobyła, którą wszyscy ujeżdżają! hehe..... :)))
                > tylko nie wiem czemu taki śmieszny człowieczek uchował się tak długo w
                > klubie???
                > a co do tych ww panów, to:
                > KNIAŻ - robił dobrą robotę w Toruniu ale w końcu ile można, a więc przyszedł
                > do Bydzi! szkoda tylko, że gdy jego podopieczni jeżdzili akurat w zawodach
                > młodzieżowych to on potrafił sączyć piwko za piwkiem na schodach restauracji
                > na Polonii!
                > TYLLINGER - kolejny co zna się na zgarnianiu kasy do kieszeni i wprowadzaniu
                > rezerwy taktycznej tylko dlatego że w programie jakimś dziwnym trafem
                zobaczył
                > 6 punktową stratę Polonistów!
                > KOSELSKI - następny asior o szerokim przełyku (patrz Kniaż) i inteligentnych
                > wypowiedziach przed kamerami! a do tego potrafiący swoim wspaniałym zachlanym
                > głosem wmawiać adeptowi na treningu: "do chuja odkręć kurwa ten gaz i kurwa
                > zapierdalaj aż będzie się kurzyć jak skurwysyn"!!! i w wyniku tego mamy
                > wspaniałą młodzież!!!
                >
                > a na koniec drogi iksie powiedz mi komu wg Ciebie zależy na wynikach
                > drużyny??? bo widzę że strasznie lubisz braci i uważasz że oni są złem tego
                > klubu!!!

Z PRZYJEMNOSCIA ZASPOKOILBYM TWOJA "CIEKAWOSC", ALE WZOREM JEDNEGO Z
                NAJLEPSZYCH ZUZLOWCOW NA SWIECIE ZAPADLEM OSTATNIO NA AMNEZJE. POZDRAWIAM.
                • Gość: ciekawy Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 20:07
                  ehhhhhh......... żal mi tych kibiców z mojego miasta, którzy są tak
                  ograniczeni umysłowo i klaszczą swojemu śmiesznemu idolkowi!!! Protasiewicz ma
                  Was w dupie... ba! w dupie ma całą Bydgoszcz!!!!! a wy naiwniacy bronicie go i
                  bijecie brawo temu śmiesznemu obłudnemu człowiekowi!!! a po cichu on z was
                  polewa, że są w Bydgoszczy tacy debile którzy mu kibicują!!! nigdy nie byłem
                  kibicem tego nędznego zawodnika i nigdy nie będę kibicował ani bił brawo tej
                  sierocie!!! a wy bydgoszczanie, kibice Piotra brońcie go dalej i pokazujcie
                  jakimi jesteście ślepymi deblami!!!
                  • Gość: Kit Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 18:01

> ehhhhhh......... żal mi tych kibiców z mojego miasta, którzy są tak
                    > ograniczeni umysłowo i klaszczą swojemu śmiesznemu idolkowi!!! Protasiewicz
                    ma Was w dupie... ba! w dupie ma całą Bydgoszcz!!!!! a wy naiwniacy bronicie
                    go i bijecie brawo temu śmiesznemu obłudnemu człowiekowi!!! a po cichu on z
                    was polewa, że są w Bydgoszczy tacy debile którzy mu kibicują!!! nigdy nie
                    byłem kibicem tego nędznego zawodnika i nigdy nie będę kibicował ani bił brawo
                    tej sierocie!!! a wy bydgoszczanie, kibice Piotra brońcie go dalej i pokazujcie
                    > jakimi jesteście ślepymi deblami!!!

Powiedz frajerze, co byś zrobil na miejscu Pepe ,któremu klub był winny
                    bagatela! 346tys.(poczytaj sobie)
                    =============================================================================
                    - Każdy robi to, na czym się zna. Piotr potrafi szybko jeździć na torze i
                    skręcać w lewo. A ja wiem, jak odzyskać jego zaległości od Polonii - mówi
                    Waldemar Ziemiński, toruński windykator należności. Piotr Protasiewicz sprzedał
                    mu długi bydgoskiego klubu, dokładnie 346 tys. zł

Toruński zawodnik długo nie mógł znaleźć sposobu na odzyskanie należnych mu
                    pieniędzy od Polonii, w której spędził sześć lat. W 2000 roku klub nie wypłacił
                    mu 246 tys. zł, a za ostatni sezon - kolejne 100 tys. Z biurokracją i władzami
                    klubu zamiast niego ma zamiar zmagać się toruńskie biuro "Windykator", które ma
                    już doświadczenie w podobnych sprawach. Jego właściciel nie obawia się nawet
                    tego, że bydgoszczanie znajdują się w fatalnej sytuacji finansowej i mogą nie
                    być w stanie wypłacić wymaganej kwoty. Dlaczego zdecydował się na taki krok? -
                    Dla pieniędzy. Można je spokojnie odzyskać - krótko odpowiada Ziemiński.
                    Toruński prawnik jeszcze nie wie, od kogo będzie domagał się spłaty
                    należności. - Odpowiada za to cały zarząd, więc jedenaście osób. Więc albo
                    każdy zapłaci po równo, albo ktoś wysupła całość długu - uważa.

Na list, w którym domaga się spłaty należności, Ziemiński otrzymał odpowiedz od
                    jednej z kancelarii reprezentującej bydgoszczan. Stwierdziła ona, że nie można
                    spieszyć się z windykacją, ponieważ panuje okres urlopowy. - Przecież takie
                    tłumaczenie jest śmieszne - ocenia torunianin. - Ja nie traktuję tego
                    emocjonalnie, ale po prostu jako sprawę, z której mam zysk. Ja w
                    przeciwieństwie do Piotra nie mam pretensji do klubu i w ogóle nie rozpatruję
                    tego w podobny sposób, choć, jak widać, tam pieniądze wchodzą i nagle giną
                    bezpowrotnie jak w czarnej dziurze - podsumowuje Ziemiński.

Paweł Rzekanowski

Dla Gazety

Piotr Protasiewicz

zawodnik Apatora/Adriany

Nie widziałem żadnych chęci na rozwiązanie sprawy. Cały czas mnie uspokajano,
                    nikt z Polonii się w rzeczywistości nie interesował tym problemem. A ja mam
                    jeździć na żużlu, a nie biegać po sądach na rozprawy przeciwko zarządowi. Nie
                    chcę mówić źle o samym zespole, spędziłem tam w końcu sześć lat, z których pięć
                    było naprawdę wspaniałych. Ale to, co dzieje się w zarządzie właśnie teraz,
                    zacznie odbijać się czkawką. Trochę na tym wszystkim straciłem, ale
                    najważniejsze, że ten temat jest już dla mnie definitywnie zamknięty.

• Gość: ciekawy Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 22:21
                      dziwne, że Gollobowie też nie dostali kasy ale oni utożsamiają się z miastem i
                      im zależy na reprezentowaniu tego klubu! pewnie do dzisiaj klub im wisi
                      kilkaset tysięcy złotych, ale oni przynajmiej nie obrzucają obelgami Polonii.
                      i zgodzili się na 40% mniejsze stawki w kontrakcie!!! a więc frajerze dowodzi
                      to czego niestety nie widzą te palanty, które nadal uważają Protasiewicza
                      za "biednego poszkodowanego któremu strasznie zależało na startach w tym
                      najcudowniejszym mieście Bydgoszczy"!!! ale za 2 lata będę znowu polewał ze
                      śmiechu, gdy Protasiewicz odejdzie z Torunia bo nie będzie mu odpowiadać
                      atmosfera (czyt. będzie w drużynie ktoś lepszy od niego) i gdzieś indziej
                      będzie wszem i wobec ogłaszał, że zamierza tam jeżdzić do końca kariery bo
                      kocha to miasto!!!
                      to samo było we Wrocławiu, Bydgoszczy i obecnie Piotruś uważa Toruń za swoje
                      najukochańsze miasto a kibiców Apatora za najlepszych kibiców na świecie :)))
                      buchachacha.......

• Gość: Kit Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 22:52

> dziwne, że Gollobowie też nie dostali kasy ale oni utożsamiają się z miastem
                        i
                        > im zależy na reprezentowaniu tego klubu!
                        Skąd taka pewnośc?
                        pewnie do dzisiaj klub im wisi
                        > kilkaset tysięcy złotych, ale oni przynajmiej nie obrzucają obelgami Polonii.

Frajerze ,pomyśl tylko ,jasiakiewicz i gollobowie.Nie wyczuwasz ile w tym
                        przekrętów? Nikt nie sra w swoje gniazdo jak z tego ciągnie kase.

> i zgodzili się na 40% mniejsze stawki w kontrakcie!!! a więc frajerze dowodzi
                        > to czego niestety nie widzą te palanty, które nadal uważają Protasiewicza
                        > za "biednego poszkodowanego któremu strasznie zależało na startach w tym
                        > najcudowniejszym mieście Bydgoszczy"!!! ale za 2 lata będę znowu polewał ze
                        > śmiechu,

jeżeli sie polewasz to cos z Toba nie tak.Skontaktuj sie z lekarzem,może po
                        moczeniach nocnych przyszła koliej na dzienne?

gdy Protasiewicz odejdzie z Torunia bo nie będzie mu odpowiadać
                        > atmosfera (czyt. będzie w drużynie ktoś lepszy od niego) i gdzieś indziej
                        > będzie wszem i wobec ogłaszał, że zamierza tam jeżdzić do końca kariery bo
                        > kocha to miasto!!!
                        > to samo było we Wrocławiu, Bydgoszczy i obecnie Piotruś uważa Toruń za swoje
                        > najukochańsze miasto a kibiców Apatora za najlepszych kibiców na świecie :)))
                        > buchachacha.......

Powiem ci frajerze,że lepszy nowy klub i nowe miasto które płaci zawodnikowi za
                        nadstawianie swojej dupy jak kiwanie go na wszystkie strony.

Może spytaj Tomusia gdzie, w jakiej dzielnicy otrzymał nieruchomości od b.
                        prezydenta miasta,aby tylko miał zamkniety dziub i tolerował złodziejstwo w
                        klubie.
                        To oczywiscie w/g ciebie frajerze jest w porzo?
                        • Gość: ciekawy Re: BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŻ NA PYTANIE!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:37
                          Gość portalu: Kit napisał(a):

> Gość portalu: ciekawy napisał(a):
                          >
                          > > dziwne, że Gollobowie też nie dostali kasy ale oni utożsamiają się z miast
                          > em
                          > i
                          > > im zależy na reprezentowaniu tego klubu!
                          > Skąd taka pewnośc?
                          > pewnie do dzisiaj klub im wisi
                          > > kilkaset tysięcy złotych, ale oni przynajmiej nie obrzucają obelgami Polon
                          > ii.
                          >
                          > Frajerze ,pomyśl tylko ,jasiakiewicz i gollobowie.Nie wyczuwasz ile w tym
                          > przekrętów? Nikt nie sra w swoje gniazdo jak z tego ciągnie kase.
                          >

Jeszcze większy frajerze o ksywie Kit!!! pewnie jesteś wielkim znawcą
                          wszystkiego i siedzisz w kieszeniach Gollobów i Jasiakiewicza!!! i pewnie też
                          masz ich telefony na podsłuchu i wszystko o nich wiesz lepiej niż oni sami!!!
                          (najgorsze jest to, że jakaś szmata uważa że wie wszystko a tak naprawde to
                          gdzieś coś usłyszał pod budką z piwem i teraz ogłasza całemu światu)

> > i zgodzili się na 40% mniejsze stawki w kontrakcie!!! a więc frajerze dowo
                          > dzi
                          > > to czego niestety nie widzą te palanty, które nadal uważają Protasiewicza
                          > > za "biednego poszkodowanego któremu strasznie zależało na startach w tym
                          > > najcudowniejszym mieście Bydgoszczy"!!! ale za 2 lata będę znowu polewał z
                          > e
                          > > śmiechu,
                          >
                          > jeżeli sie polewasz to cos z Toba nie tak.Skontaktuj sie z lekarzem,może po
                          > moczeniach nocnych przyszła koliej na dzienne?

WOW..... urzekła mnie twoja historia.... a szczególnie ta koliejka!!!
                          ale mnie zgnoiłeś....!!! chyba przez 5 lat nie wyjdę z domu ze wstydu!!!

> gdy Protasiewicz odejdzie z Torunia bo nie będzie mu odpowiadać
                          > > atmosfera (czyt. będzie w drużynie ktoś lepszy od niego) i gdzieś indziej
                          > > będzie wszem i wobec ogłaszał, że zamierza tam jeżdzić do końca kariery bo
                          >
                          > > kocha to miasto!!!
                          > > to samo było we Wrocławiu, Bydgoszczy i obecnie Piotruś uważa Toruń za swo
                          > je
                          > > najukochańsze miasto a kibiców Apatora za najlepszych kibiców na świecie :
                          > )))
                          > > buchachacha.......
                          >
                          > Powiem ci frajerze,że lepszy nowy klub i nowe miasto które płaci zawodnikowi
                          za
                          >
                          > nadstawianie swojej dupy jak kiwanie go na wszystkie strony.
                          >
                          > Może spytaj Tomusia gdzie, w jakiej dzielnicy otrzymał nieruchomości od b.
                          > prezydenta miasta,aby tylko miał zamkniety dziub i tolerował złodziejstwo w
                          > klubie.
                          > To oczywiscie w/g ciebie frajerze jest w porzo?

i znowu WOW! lepiej ogranicz to picie piwa w jakiś dziwnych spelunach i zmień
                          to swoje śmieszne towarzystwo, bo za niedługo pewnie ci powiedzą że Gollob
                          jest właścicielem Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie! i pewnie to łykniesz!
                          Kit! załóż może lepiej jakąś partię np. Samoochrona, bo po 1 pierdolisz jak
                          pomylony, a po 2 jesteś do "Kitu" tak jak ten burak z białoczerwonym krawatem!

p.s. czemu ludzie są takimi frajerami i ścierwami jak ten debil Kit i nie
                          mając dowodów zarzucają innym przekręty? taka widocznie mentalność Polaków!
                          najłatwiej kogoś zgnoić, a trudniej udowodnić! to samo dotyczy dziennikarzy!
                          najłatwiej zbesztać w gazecie, upiększyć, wyolbrzymić, bo czyelnicy są ciekawi
                          skandali. a nie chce im się czytać o nudnych pierdołach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka