Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OBCOKRAJOWCY W POLONII

IP: 212.122.214.* 17.08.03, 15:40
    Którzy z obcokrajowców w przyszłym roku powinni zasilic Polonię waszym
    zdaniem czekam na propozycje(można podać dwóch). Moje typy: Rickardsson(mimo
    wszystko) i Hamill(pewnie żałuje że podpisał z nami kontraktu w tym roku)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Siodziu Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: 195.245.226.* 17.08.03, 15:41
        Wszystko zależy od kasy. Stawiam na Lorama i Rickiego.
        • Gość: Mario Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 17.08.03, 15:51
          Trochę jeszcze wcześnie na tego typu dywagacje.Dobrze byłoby zatrzymać Lorama
          na jeszcze jeden sezon,w tym za duzo sie nie najeździł.Ale wszystko zalezy od
          finansow klubu.Zawodnicy tacy jak Adams,Sullivan,Hancock pewnie zostana w
          dotychczasowych klubach.Ciekawe jakie beda posuniecia w Apatorze,czy dzialacze
          zdecyduja sie dalej postawic na Crumpa i Rickardssona czy tez na jednego z
          nich.Ale transfer Szweda do Polonii mozna miedzy bajki wlozyc,jezeli juz to do
          Wroclawia.Wolny obok Hamilla bedzie pewnie takze Nicholls,Mikael Max no i Lukas
          Dryml :)
      • Gość: byd Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 17:03
        Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Którzy z obcokrajowców w przyszłym roku powinni zasilic Polonię waszym
        > zdaniem czekam na propozycje(można podać dwóch). Moje typy: Rickardsson(mimo
        > wszystko) i Hamill(pewnie żałuje że podpisał z nami kontraktu w tym roku)

czy Ty myślisz, że Ricki przejdzie do Polonii skoro mu w Toruniu narazie
        dobrze płacą?? a Polonia na wyjazdy jedzie w krajowym żeby zaoszczędzić!! rusz
        trochę główką i pomyśl logicznie. Najważniejsze to pozyskać zawodników i
        działaczy którym naprawdę zależy na wyniku drużyny, a nie tylko na sprawdzaniu
        stanu konta!! a narazie u nas to tylko Gollobom zależy na prezentowaniu
        przyzwoitego poziomu. no i czasami Robackiemu, ale od niego nie można
        oczekiwać że będzie zawsze trzaskał kilka lub kilkanaście punktów.
      • Gość: sasiad Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 21:40
        Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Którzy z obcokrajowców w przyszłym roku powinni zasilic Polonię waszym
        > zdaniem czekam na propozycje(można podać dwóch). Moje typy: Rickardsson(mimo
        > wszystko) i Hamill(pewnie żałuje że podpisał z nami kontraktu w tym roku)

cos mi sie o uszy obilo ze w przyszlym sezonie ma byc jeden obcokrajowiec w
        meczu (to slynne spotkanie przy okazji IMPu) wiec albo ricky albo crump bedzie
        wolny (jesli chodzi o torun), wydaje sie jednak ze kasa bedzie odgrywac
        znaczaca role i przyjdzie Wam podziwiac jazde loramskiego
        pzdr
        • Gość: iks Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 21:46
          Gość portalu: sasiad napisał(a):

> Gość portalu: tygrysek napisał(a):
          >
          > > Którzy z obcokrajowców w przyszłym roku powinni zasilic Polonię waszym
          > > zdaniem czekam na propozycje(można podać dwóch). Moje typy: Rickardsson(mi
          > mo
          > > wszystko) i Hamill(pewnie żałuje że podpisał z nami kontraktu w tym roku)
          >
          > cos mi sie o uszy obilo ze w przyszlym sezonie ma byc jeden obcokrajowiec w
          > meczu (to slynne spotkanie przy okazji IMPu) wiec albo ricky albo crump
          bedzie
          > wolny (jesli chodzi o torun), wydaje sie jednak ze kasa bedzie odgrywac
          > znaczaca role i przyjdzie Wam podziwiac jazde loramskiego
          > pzdr
          Liczac na to ze crump albi rikardsson przyjdzie do polonii masz chyba nadzieje,
          ze Swiety Mikolaj na spolke z Gwiazdorkiem przyniosa do Bydzi kupe szmalu, a
          jednoczesnie janosik z robin hudem podpier... jednemu z tych zawodnikow zdrowy
          rozsadek. e tam, cicho byc...
          • Gość: sasiad Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 21:56
            Gość portalu: iks napisał(a):

> Gość portalu: sasiad napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: tygrysek napisał(a):
            > >
            > > > Którzy z obcokrajowców w przyszłym roku powinni zasilic Polonię waszy
            > m
            > > > zdaniem czekam na propozycje(można podać dwóch). Moje typy: Rickardss
            > on(mi
            > > mo
            > > > wszystko) i Hamill(pewnie żałuje że podpisał z nami kontraktu w tym r
            > oku)
            > >
            > > cos mi sie o uszy obilo ze w przyszlym sezonie ma byc jeden obcokrajowiec
            > w
            > > meczu (to slynne spotkanie przy okazji IMPu) wiec albo ricky albo crump
            > bedzie
            > > wolny (jesli chodzi o torun), wydaje sie jednak ze kasa bedzie odgrywac
            > > znaczaca role i przyjdzie Wam podziwiac jazde loramskiego
            > > pzdr
            > Liczac na to ze crump albi rikardsson przyjdzie do polonii masz chyba
            nadzieje,
            >
            > ze Swiety Mikolaj na spolke z Gwiazdorkiem przyniosa do Bydzi kupe szmalu, a
            > jednoczesnie janosik z robin hudem podpier... jednemu z tych zawodnikow
            zdrowy
            > rozsadek. e tam, cicho byc...

ktos spal w szkole na lekcjach...
            napisze jeszcze raz duzymi literami:
            WYDAJE SIE JEDNAK ZE KASA BEDZIE ODGRYWAC DECYDUJACA ROLE I PRZYJDZIE WAM
            PODZIWIAC JAZDE LORAMSKIEGO
            pzdr
            • Gość: kIT Re: OBCOKRAJOWCY W POLONII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 18:09
              Czym prędzej wysłac delagacje do Gustafssona.
              Ten nie ma zbyt dużych żądań finansowych ,zna doskonale bydgoski tor,atmosfere
              w klubie i co najważniejsze,NIE ZOSTAŁ WYDYMANY!
              A więc jest dużą szansa na szweda, o Rickim czy rudzielcu możecie zapomniec z
              wiadomych względów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka