Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Tanio" bilet na Euro sprzedam

• Gość: Autor Rok 20087 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:48
        "Chcesz bilet na Euro 20087? Szykuje 4 tysiące!" - Euro 20087??? To
        już można zamawiać bilety?? A kto/co szykuje 4 tysiące?? i czego te
        4 tysiące - biletów/miejsc stojących/miejsc dla kobiet z małymi
        dziećmi/czy 4 tysiące drużyn sie szykuje do tych mistrzostw??
        • Gość: yeti Re: Rok 20087 IP: *.range86-164.btcentralplus.com 05.04.08, 22:59
          hehe. Chyba nie dozyję. A zresztą i tak nie kupię kota w worku.
          Ehhh... Redaktorzyny - niedojdy z Wyborczej. Nie pierwszy to i nie
          ostatni zapewne majstersztyk amatorszczyzny.pzdr.
      • 1sz-truten sranie w banie!!!!!! 06.04.08, 09:39
        co za idiota mowi ze wygra w kazdym sadzie!!!
        jak do tej pory nikt nie wygral kupujac okazyjnie,
        zawsze okazywalo sie ze sprzedajacy po prostu sie pomylil
        chyba ze ja niedokladnie przeczytalem?
      • Gość: cooo? Tylko w Polsce zapomina sie o dobrych przepisach IP: *.ghnet.pl 06.04.08, 09:51
        a absurdalne i niedorzeczne są egzekwowane bezwzględnie. Jak taki
        przepis mógł istnieć a instytucja konika jest chyba znana każdemu??
      • Gość: remik "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:30
        chyba najłatwiej będzie wygrać bilet na Euro 2008. Radio Olsztyn właśnie
        rozpoczęło konkurs w którym nagrodą jest bilet na mecz Polska -Austria.
        Wystarczy mieć odrobinę szczęścia a prawdopodobieństwo wygranej jest o wiele
        wyższe niż przy oficjalnym losowaniu.
      • Gość: eurowyjazd "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.smrw.lodz.pl 07.04.08, 23:45
        Na stronie www.eurowyjazd.pl są wszystkie informacje dla chcacych kupić lub sprzedać bilet na euro. Info o transporcie, noclegach dla już posiadających bilety. Można tam też bedzie wymienic miejsca i bilety miedzy roznymi meczami. Wszystko dal osob które maja w planach wyjazd. eurowyjazd.pl
      • gryf18 "Tanio" bilet na Euro sprzedam 29.04.08, 19:41
        kupię bilet na mecz polska austria kat3 do 700zł za 1 sztukę konkta
        gg 670125
        • Gość: neo1234 Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.11.11.vie.surfer.at 07.05.08, 09:03
          Sprzedam dwa bilety na mecz Polska Chorwacja GG 1448807
      • Gość: KONCZO sprzedam bilet na euro 2008.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:26

pisać gg 2092765
      • Gość: KOnczo "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:54
        mam do sprzedania bilet na euro2008...
        pisać gg 2092765
        • Gość: ---K Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:59
          Również sprzedam bilet 5990347
      • Gość: Majkel "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.chello.pl 05.05.08, 00:13
        Mam do sprzedania bielta na mecz polska - austria kat.2.
        Zainteresowanych prosze o pisanie na e-maila: majkel_nurz@o2.pl.
        Napewno sie dogadamy bo nie chce za niego Bog wie jakich kokosow
        poprostu gotowka jest mi potrzebna na teraz.
      • Gość: pablo076 "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.bb.online.no 12.05.08, 11:01
        sprzedam bilet na mecz Polska - Chorwacja KAT. 2 1200 PLN.
        pablo_077@interia.pl
      • Gość: manijakk "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:05
        rownie dobrze można spróbować sił w konkursach. jest ich teraz dużo, chyba każda
        większa firma coś organizuje, słyszałem o castrolu, coli, wbk, snieżce i całej
        masie innych. ostatnio zgłosiłęm się do leteri w TP, tam już chyba biletu nie
        wygram, ale można za to wygrać kasę. grac, grac grac, a w koncu cos sie trafi,
        tym bardziej ze wiekszosc z tych loterii jest za darmo
        • Gość: Tras Re: "Tanio" bilet na Euro sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:21
          I bardzo słusznie - też tak do tego podchodze. Wole grać w konkursach i takich darmowych loteriach, niz u bukmachera ;) Szanse wygranej wbrew pozorom wcale nei takie male, mam juz na kocie sporo wygranych, tylko trzeba sobie poszukac tematu i mniej oblozonych konkursów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka