Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

o meczu lech-groclin

IP: *.tele2.pl 13.09.03, 21:32
    O co chodzi??? Co si do cholery dzieje??? O samym meczu narazie nic nie
    napisze bo nie jestem w stanie!!! Ale kibice?? co to było za zachowanie??
    ZWIERZETA!!!!! Dalismy niezly popis przed cala Polska!!! Obok mnie ojciec z
    malym synem rzucil butelka po wódce w lawke rezerwowych i krzyczal "pala
    wyp..." Dla mnie skandal!!! Tak wlasnie wychowujemy nastepne pokolenia
    kibiców!!! A chusteczki higieniczne na stadionie to dla mnie jawna prowokacja
    ze strony zarzadu!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: posener Re: o meczu lech-groclin IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 22:17
        pala poleci i wszyscy sie beda cieszyc, szkoda, ze nikt nie widzi, ze poza
        piatkiem, scherfchenem i reissem wszyscy powinni spadac
        • Gość: whatever Re: o meczu lech-groclin IP: 62.233.186.* 13.09.03, 23:05
          co do Pali to sam mam wątpliwości czy jego odejscie będzie dobrym rozwiązaniem.
          natomiast nie zgadzam sie, ze tylko Piątek, Scherf i Reiss pokazali dzisiaj
          dobrą piłkę. Madej może nie miał dnia, ale pokazał że jest wartościowym
          zawodnikiem (tylko co z tego skoro kiedy on przebiega 50m wyprzedzając
          wszystkich a jedynym zawodnikiem który rusza mu z pomocą jest Grzelak!?
          przepraszam czy do ataku nie powinni włączać się NAPASTNICY???? chyba uznali ze
          i tak nic z tej akcji nei bedzie). A zdecydowanie najlepszym zawodnikiem był
          dziś własnie Rafał Grzelak, który jako jedyny chyba pokazywał ze mu napradę
          zależy. Sporo dobrych przechwytów, asysta... No i Waldek Piątek, który też
          rozegrał bardzo dobry mecz, a miał co bronić dzięki mizerii naszej obrony...
          • Gość: R Pala juz polecial!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 02:18
            • Gość: rosynant Re: Pala juz polecial!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 14:43
              Piłkarzy należy zmienić, nie trenera! Nie może być tak, iż jakiejś grupce cos
              się nie podoba, i grają na zmianę trenera; zwolnienie Pali jest
              legitymizowaniem dzialan tej, i innych tego typu, „spoldzielni”; 5 pilkarzy
              zostawic, reszte do konca rundy - do rezerw!
      • Gość: michal Re: o meczu lech-groclin IP: *.piastlan.net / 192.168.2.* 14.09.03, 15:26
        stalo sie Pala polecial (nie bede ocenial czy to dobrze czy nie). Zastanawiam
        sie kto moze byc jego nastepcom, co byscie powiedzieli o Franku Smudzie w koncu
        jest wolny i zna sie na swojej robocie ?
        P.S
        sory za brak polskich liter
        • Gość: Zenon Smuda? Ocipiales? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 16:28
          Gość portalu: michal napisał(a):

> stalo sie Pala polecial (nie bede ocenial czy to dobrze czy nie). Zastanawiam
          > sie kto moze byc jego nastepcom, co byscie powiedzieli o Franku Smudzie w
          koncu
          >
          > jest wolny i zna sie na swojej robocie ?
          > P.S
          > sory za brak polskich liter

Z polskich trenerow to tylko Engel.
          • Gość: gregor Re: Smuda? Ocipiales? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.03, 20:59
            Jestem za Smuda. Dosc juz Czechow w Lechu. Engel przydalby sie od spraw
            organizacyjnych, ale pracuje juz w Warszawie.
        • Gość: kempes Re: o meczu lech-groclin IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 14.09.03, 21:08
          kolejny dowód na to że w LECHU rządzą piłkarze których się nie rusza a szkoda
          weźmy przykład GÓRNIKA ZABRZE Koźmiński siedzi w szatni przez pól roku w
          przerwie zimowej wywala cwaniaków i sprowadza nowych piłkarzy którzy chcą grać
          dla klubu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka