Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PIŁKARSKIE OSKARY

IP: 10.0.6.* 06.01.02, 18:46
    I co gnojki z Warszawy??? Gówno dostaliście... I nie pieprzcie mi że to
    stronniczy dziennikarze wybieraja. Takze wasi "piłkarze" wybrali na najlepszą
    druzynę Wisłę, na najlepszego piłkarza w lidze Żurawskiego, najlepszego prezesa
    Cupiała...

Oj Legia... Chowaj się bo cię Wisła rozjedzie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiboll bandit : KARWAN i tak jest najlepszy IP: *.saturn.pl 06.01.02, 21:17
        Skończ pierdolić bandit te oskary to jest pic na wode a chyba żaden z waszych
        nie skończył szkoły :) przeceiż oni nie potrafią po Polsku mówić nieżle się z
        nich uśmiałem a szczególnie kiedy ten wasz prezes mówił buhaaaaaaaaa :)
        a ten żórawski- wstyd a pozatym to uważm żę BARTEK KARWAN powinien wygrać, a
        dlaczego hmm spójrzmy na reprezentacje BARTEK ma tam podstawowe miejsce a ten
        wasz żóraw pewnie siedział w domu i patrzył jak BARTEK strzela bramkę norwegi i
        to dzieki niemu jesteśmy w finałach !!!żórawski o reprezentacji możę tylko
        pomażyć ale niestety to nie ten pozim. A tak pozatym już nie mogę się doczekać
        jak LEGIA z BARTKIEM na czele zniesie was z tego boiska bez reflektorów haha
        A jak przyjedziecie do Wawy to żórawski nawet nie wyjdzie na boisko bo spenia
        dupe przed prawdziwymi kibicami.
        • Gość: bandit Re: bandit : KARWAN i tak jest najlepszy IP: 10.0.6.* 06.01.02, 22:13
          Gość portalu: kiboll napisał(a):

> Skończ pierdolić bandit te oskary to jest pic na wode a chyba żaden z waszych
          > nie skończył szkoły :)

Piłkarze sami wybierają wiec...

> a ten żórawski- wstyd a pozatym to uważm żę BARTEK KARWAN powinien wygrać, a

Pisze sie Żurawski

> A tak pozatym już nie mogę się doczekać
          > jak LEGIA z BARTKIEM na czele

Bartek bedzie juz gral na zachodzie, a u was trzęsiportek Magiera

> A jak przyjedziecie do Wawy to żórawski nawet nie wyjdzie na boisko bo spenia
          > dupe przed prawdziwymi kibicami.

Nie pamiętam kiedy Legii udało się wygrac z Wisła na własnym boisku...
          Przynajmniej ze 3 sezony temu

Ale wesołego WICE MISTRZOSTWA...

Ps. Oświetlenie już jest
      • mihalll Ani legia ani Żurawski 06.01.02, 22:21
        Wisła jest co najmniej o klasę lepsza od legii, ale Żurawski to chyba tylko
        paromiesięczny skok formy, w samej Wiśle jest paru lepszych, Karwan też
        prezentuje wyższą klasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka