Gość: rx GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:12 Robert (mój imiennik) wygrał i to jest najważniejsze. I wkurzają mnie komentarze typu, że wygrał dzięki Hamiltonowi. A czy niektórzy kierowcy z ferrari czy mc nie wygrywają dzięki swoim dobrym furom??? Taka jest właśnie f1, gdzie liczą się umiejętności, dobre auto i szczęście. W przeciwieństwie np. do piłki nożnej, gdzie tylko umiejętności i szczęscie się liczy (bo sprzęt, czyli buty każdy ma prawie te same)! A Hamilton popełnił straszny błąd. Bo gdybym ja czy Wy wjechał na czerwonym świetle na skrzyżowanie przy 80 km/h no to jak to by się mogło skończyć??? Na drodze światła mają duże znaczenie. Ale nie te, na których cały rok jeździmy. PRECZ Z CAŁOROCZNYMI OBOWIĄZKOWYMI WŁĄCZONYMI ŚWIATŁAMI MIJANIA. Psują image mojego samochodu (ford probe) - pozdrawiam wszystkich posiadaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek i Agata GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.gprs.plus.pl 08.06.08, 23:12 Robert ,Dziekujemy za # 1 !!!! Jestesmy z ciebie dumni !!!! Swietny wyscig !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista Miał chłopak trochę szczęścia 08.06.08, 23:13 pl.youtube.com/watch?v=mCkYQay6qwg&fmt=18 pl.youtube.com/watch?v=ap--XNi5sak&fmt=18 Jakby nie było - GRATULACJE ROBERT!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOM GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 23:14 Nie myślałam, że kiedyś to przeżyję, gdy wiele lat temu opłakiwałam Sennę...Brawo, Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f No i co teraz będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:14 O Kubicy napisano już prawie wszystko. Co teraz zrobią redaktorzy skoro trzeba będzie popełnić z 5 artykułów dziennie do następnego wyścigu? Proponuje żeby ktoś chodził cały czas za Kubicą i minuta po minucie spisywał co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.chello.pl 08.06.08, 23:17 brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.08, 23:18 Robert, Ty jesteś obecnie największym sportowcem Polski. To co osiągnąłeś jest niewyobrażalnym sukcesem. Ty wygrywasz z najlepszymi!!!! (Niestety nasi piłkarze tego nie potrafią). Dziękuję Ci za momenty dumy. Ten Mazurek Dąbrowskiego w Kanadzie, radość kibiców z biało-czerwonymi flagami to było coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruufy GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.centertel.pl 08.06.08, 23:18 NARESZCIE...i tobie szczęście dopisało...KOLEJNY BEZBŁĘDNY-WYSCIG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolaż Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.chello.pl 08.06.08, 23:25 Ciekaw byłbym komentarza M.Schumachera, ten człowiek jeszcze nie tak dawno żadnych szans na zwycięstwo nie dawał Robertowi, brawo Michael ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterpiterplpl kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:20 jak mozna w ogole porownywac jezdzenie w kolko jakas maszyna do zostawiania zdrowia i serca na boisku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:23 Jak już mam oglądać amatorów i im kibicować to wybieram Wyspy Owcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 23:24 Idz sie uchlej, potem zrob rozrobe, pchnij kogos nozem, albo walnij siekiera.To jest dla Ciebie nie tylko ciekawe, interesujace ! Na trybunach w Montrealu siedzialo 300.000 tysiecy ludzi ! Przy telewizorach ca calym swiecie Miliard. Ale do Ciebie to dotarlo, bo byles, albo juz jestes pijany.. biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczoland atakuje Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 09.06.08, 01:44 Na trybunach w Montrealu siedzialo 300.000 tysiecy ludzi ! Przy telewizorach ca calym swiecie Miliard. ------------------------------------------------ Miliard? Bajeczki i nic wiecej! p.S. A np. w USA rodzime wyscigi "NASCAR" ciesza sie duzo, duzo wiekszym powodzeniem. O "F-1" malo sie tu mowi i niewiele slyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rams Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.08, 23:27 Pilka nożna to kupa. 22 debili bu=iega za kulka. Ty wal sie matolku - n taki sukces w pilce jak teraz robert poczekasz do końca tysiaclecia ha ha ha ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia w thalii a kogo obchodza twoje zale? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:39 idz na forum pzpn i tam sie onanizuj pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinki Polska przegrala mecz? kogo to interesuje.. n/t IP: *.chello.pl 09.06.08, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylu Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: *.lodz.mm.pl 09.06.08, 02:26 jestes baranem...ze przegramy wiedzieli chyba wszyscy oprócz Ciebie a Kubica to klasa Światowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kike Re: kogo to interesuje ? Polska przegrala mecz... IP: 81.26.13.* 09.06.08, 09:49 Jak można w ogóle fascynować się ganianiem 22 spoconych baranów za kawałkiem napompowanej skóry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Kary dla Hamiltona i Rosberga IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 23:21 Ta k jak zapowiadalem : - W nastepnym wyscigu we Francji - 10 miejsc do tylu za spowodowanie wypadku w pitlane ! Hamilton mistrz pitlane i Rosberg - narwaniec nad narwancami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.08, 23:22 jesteś wielki. trzymałem za ciebie kciuki od początku twojej kariery w F1. Przy dobrych wiatrach będziesz mistrzem świata Pal licho piłka ważne, że Ty wygrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmywak GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.tcl115.dsl.pol.co.uk 08.06.08, 23:23 TAK JESTEŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alonso supporter GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.64.218.87.dynamic.jazztel.es 08.06.08, 23:24 well done, Kubica!! from spain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Spain Friend IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 23:29 Your right, well done. Robert & Fernado are rthe best friend since longe time. For me Fernando ist the best of all currently, but Robert is abble to fight vs Fernado, right ? Kill Bill Regards from Germany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.08, 23:28 Brawo Robert!!! Jesteś świetnym kierowcą!!! Od dawna śledzę Twoją karierę i wiem, że osiągniesz wiele!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica 08.06.08, 23:47 Jest wielki wśród wielkich , a dziś najlepszy . Mam nadzieję na dominację Roberta w niedługim czasie . Mój przyjaciel oglądał to na żywo , a ja poskąpiłem 5000,- , głupio mi teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:28 TO że ty w BMW w kwalifikacjach tak dobrze wypadaż, to dla mnie było pokazem twoich wielkich umiejętności,bo walczyć jak równy z równym z Ferrari i McLareną to jest coś, a ty dołożyłeś zwycięstwo,co i tak bez tego wypadku w pitstopie było w zasięgu.Tobie dać lepszy samochód,a będziesz żądził na torach.Jesteś jak Szumacher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mychta GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.media4.pl 08.06.08, 23:31 Robert chociaz Ty Nas nigdy nie zawodzisz. GRATULACJE i do nastepnego Grand Prix :D:D Trzymam kciuki :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramonto Mazurek Dąbrowskiego w Montrealu! DZIĘKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: 92.10.207.* 08.06.08, 23:33 Gratuluje!wielki sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 23:51 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
murd-ock GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. 08.06.08, 23:33 TO JEST ZUPEŁNIE NIESAMOWITE ROBERT PRZYWRACA WIARĘ W TO ŻE JAK SIĘ CHCE TO MOŻNA LITOŚCIWIE LEPIEJ NIE WSPOMINAĆ O PATAŁACH PIŁKARSKICH WSZYSTKO CO NAJLEPSZE JESZCZE PRZED TOBĄ JESTEŚ NIESAMOWITY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vroooom Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.eltronik.net.pl 08.06.08, 23:37 Brawo Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazinho GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.daminet.pl 08.06.08, 23:37 Robi - You are the Best! Historia napisała piękny scenariusz - rok temu na tym torze miałeś fatalny crash, wróciłeś i po praz pierwszy w życiu wygrałeś GP F1 właśnie na tym torze...to niesamowite i wspaniałe! Pozdrawiam Robercik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak711 Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:39 Mam 37 lat. F1 interesuje się od wielu lat. Ten sukces jest wisienką na torcie. tortem było samo uczesnictwo Roberta w F1. Jestem przeszczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacu GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.chello.pl 08.06.08, 23:39 Wiedzialem ! od 11 lat kiedy Holek był mistrzem Europy sport motorowy nie miał takiego sukcesu.Ba,nasz sport nigdy w tak prestiżowym cyklu nie miał sukcesu.Dalej Robert twoja jest przyszłość i nasze serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damon Hill Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.it-net.pl 09.06.08, 00:57 nie no, ME Hołka gdzie rywalizował sam ze sobą (z całym szacunkiem dla tego osiągnięcia ;p) ma się nijak do wygrania wyścigu F1 ;) to tak, jakby wygraną Groclinu z Hertą Berlin porównywać do wygranej Polski z Niemcami na Euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica zw.. IP: *.centertel.pl 08.06.08, 23:40 Robercie jesteś wielki!!! Serdeczne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackman Re: GP Kanady: Niesamowity triumf! Robert kubica IP: *.chello.pl 08.06.08, 23:41 Dzięki Tobie przynajmniej nie myślimy o porażce z Niemcami. Jesteś najlepszy. Kubica dumą Polski !!! Jesteśmy z Tobą !!! Dziękujemy ... Odpowiedz Link Zgłoś