Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gratuluję !

IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 19:30
    Gratuluję zespołowi z Częstochowy tytułu mistrzowskiego.Widowisko calkiem
    niezle,pod koniec sporo emocji,zwycięstwo Włókniarza w pełni zasłużone.
    Szkoda ze do poziomu zawodów nie dostosowal się podprowadzający,ktorego
    zachowanie bylo skandaliczne(mam na mysli nie tylko scysję z
    Rickardssonem).Poza tym szkoda 14 biegu.Teraz bedzie duza feta w
    Czestochowie,Włókniarz ma swoje 5 minut jak Apator w 2001 r.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Stefan Re: Gratuluję ! IP: 62.233.167.* 21.09.03, 19:41
        Gratulacje dka CKM'u. Byli lepsi . Zabrakło kilku biegów, albo trzeba było się
        wcześniej obudzić. Szkoda było blisko. Zawodnicy Apatora są słabi psychicnie,
        tak mi sie wydaje, bo trudno upatrywac inej przyczyny.
        Zagraniczni pojechali standardowo, ani dobrze ani zle. Chociaż można od nich
        wymagać odrobinę więcej (przynamniej od Crumpa)
        Zawodnicy krajowi: totalna poraszka
        Jedynie Protas ojechał dostatecznie oraz Miedziński. Bajerski powinien zająć
        się inną profesją która chyba lubi bardziej (wszyscy wiedzą jaką. Temu
        zawoodnikowi brakuje profesjonalizmu. Ma sponsorów wobec tego kase na wzystko
        do uprawiania speedway'a na wysokim poziomie. Efekty mizerne. Wstyd.
        Jaguś ogólnie słaby.
        Troche gorzkich słów przelałem na ekran. Może to nie powinienem jako kibic
        Apatora. ale myślę że się należało. Cieszmy się ze srebra.
        • Gość: Mario Re: Gratuluję ! IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 19:48
          Karwan byl chyba zadowolony,a to znaczy ze raczej przystapimy do
          przyszlorocznych rozgrywek :) Wlokniarz znokautowal Apatora w pierwszych
          biegach,potem juz nie dalo sie tego odrobic,choc po 13 biegu nadzieje jeszcze
          odzyly.
      • Gość: bydg Re: Gratuluję ! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 21.09.03, 21:57
        Gratulacje dla żużlowców z Częstochowy. Natomiast "działacze" z Cz-wy to jest
        prawdziwa tragedia. Zrozumcie barany i inne maślanki, że macie tak super
        drużynę, która nie potrzebuje kolejnego idioty, chama czy nie wiem jak go
        jeszcze nazwać - pana podprowadzającego (Ricki ocenił go bardzo trafnie), oraz
        innych numerów typu zamykanie bramy. To świadczy tylko o jednym: drużyna jest
        mistrzem a wy panowie pseudodziałacze nie nadajecie się nawet do speedrowera.
        • elodia Re: Gratuluję ! 23.09.03, 04:47
          Brawo Lwy !!:))))))))) Gratulacje!!:))
          • Gość: Anka-Czwa Re: Gratuluję ! IP: 195.116.246.* 23.09.03, 07:37
            Brawo dla WAS kibiców Apatora!!!
            Brawo za to, że cieszycie się z nami, że nam gratulujecie. Bardzo mmnie to
            cieszy. Pokazujecie tym samym, że jesteście obiektywni:) Przecież wszyscy
            kochamy czarny sport. Życzę Wam i nam- kibicom CKMu żebyśmy w przyszłym
            sezonie oglądali równie piękne pojedynki. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka