Gość: yarecki29 IP: *.poznan.mtl.pl 02.10.03, 11:53 Cóż można powiedzieć, tak się dzieje w 99% polskich klubów sportowych :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skubi Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 12:10 Nic nowego, pan Tokarczuk nadal kreci walki tak jak w czasach gdy byl w rzadzie. Zalegalizowac wysokie kary i konfiskate majątku za przekręty finansowe!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 13:03 Gość portalu: yarecki29 napisał(a): > Cóż można powiedzieć, tak się dzieje w 99% polskich klubów > sportowych :-( no cóż znam takie (nawet w Bydgoszczy), które prowadzą działalność równoważąc przychody i wydatki, racjonalnie prowadzą politykę zatrudniania zawodników, nie korzystają z taxi ;-), ale o nich nikt nie mówi i nie kombinuje jak wpompować w trupa kolejne pieniądze które wyparują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donpedro Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: hpcache:* 02.10.03, 13:45 Kiedyś to był GKS (Gwardyjski Klub Sportowy), dla młodszych internautów inaczej milicyjny i też załatwiali sobie mecze. Widocznie z tego się nie wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartol Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:55 najgorsze jest to że za przekręty piłkarskie zapłaci także bydgoski żużel! Oto Polska właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender precz IP: *.chem.uw.edu.pl 02.10.03, 15:12 zlodzieje precz! tak samo szczakowianka, ktora nakradla i przekrecila tyle, ze teraz stac ja na adwokatow zeby mataczyc i sie ze wszystkiego probowac wyslizgac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 11:09 przypominam koledze, że dług polonii składa się m.in. z długów sekcji żużlowej, ale pewnie to tylko plotka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 16:02 I dokąd tak będzie ,gdy ja nie zapłacę rachunku na 100pln to przyjeżdża ekipa i odcina mi prąd i gaz!A "góra "robi przekręty na miliony i nic!Jak znam życie to rozejdzie się "po kościach".Może mi ktoś powie gdzie jest teraz nasz "prezydent"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 17:12 Trzeba wiecej placic Tomaszkowi jacusiowi piotrusiowi wydawac na bankiety a teraz najlepiej jest zalozyc nowe stowarzyszenie ibawic sie dalej polak potrafi nawet angoli wyrabali tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatnia Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: *.lanet.wroc.pl 02.10.03, 20:24 Kto ma biskupa w rodzie tego prawo nie "ubodzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Polonii agonia IP: *.telsten.com / 10.21.8.* 02.10.03, 20:41 Zarzynanie Polonii to skandal jakich mało. Politycy nie rozumieją, że smutnym ludziom w biednym kraju odbierana jest radość i nadzieja. Prezydent miasta (na którego głosowałem) nie radzi sobie z tak oczywistymi sprawami. Panie Dombrowicz! Pokaż walkę o nasz klub, determinację taką jak w kampanii wyborczej. Jeśli Polonia padnie, to nazwisko Dombrowicz jeszcze długo będzie kojarzyło się z grabarzem ludzkich marzeń i emocji. Bydgoszcz Panu tego nie zapomni. A poprosić o pomoc? Boga, diabła, Gates'a i mieszkańców... Każdy wyciągnie dłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Afera w Polonii Bydgoszcz IP: 62.233.204.* 02.10.03, 22:58 Afera goni aferę jak w polityce. PZPN nie rozstrzygnął jeszcze tzw. afery barażowej, a tu mamy kolejną tym razem w III lidze. Czy ci, którzy są posądzani o sprzedawanie bądź kupowanie meczy w obu tych aferach zdają sobie sprawę jak jesteśmy postrzegani w świecie? Na pewno nie. Jak tak dalej pójdzie to polska piłka nożna będzie kojarzona wyłącznie z aferami i pseudokibicami,a to dobrze nie wróży na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś