Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska...

• wlodzimierz.ilicz Ten działacz spokojnie protestował na trawniku 21.08.08, 09:58
        przeciw chińskiej okupacji Tybetu!
        To tzw. sit-in.
        • Gość: sten Re: Ten działacz spokojnie protestował na trawnik IP: 213.227.87.* 21.08.08, 11:47
          Raczej polskie, szermiercze złożenie: lay-down.
      • Gość: B.P. Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: *.sta.vectranet.pl 21.08.08, 10:00
        Jeszcze chwilka, najgorsze jest to, ze na światło dzienne wyszło to
        dopiero teraz podczas olimpiady, chociaż sprawa PZPN znana była juz
        wczesniej.Teraz szermierka, lekkoatletyka a śmiem twierdzic, że
        kwestią czasu jest ujawnienie kolejnych afer w innych związkach i
        opionia o Polakach idzie sobie w świat.Rozgonic w cholerę tych pseudo
        działaczy zyjących luksusowo za nasze pieniądze.
      • Gość: semir Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:02
        niech Szewińska nie kłamie że wyciagnie kons.ona sama pije za dwóch
        to alkoholiczka, jak bylismy na zawodach w bydgoszczy to codziennie
        wieczorem była na bani nawet autografu nie umiała napisać , i coś
        bełkotała że jest chora , ha ha ha ha.pijaczyna jedna.
      • Gość: wojtanio Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 10:08
        Żenada. Chory był nie :)? Trochę chyba trzeba zmienić zasady w związkach... A
        tego pana z trawnika sfotografowałbym leżącego i umieścił gdzieś na stronce -
        każdy kto będzie chciał mu powierzyć jakąś funkcję będzie mógł się zastanowić.
      • albrecht_kalb Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska.. 21.08.08, 10:27
        To był jego protest dla Tybetu :)))) Jak czytam coś takiego, to zaczynam
        przychylniejszym okiem patrzyć na to co mówią szermierze, czy tam florecistki,
        czy inne siatkarki. A gdy słyszę działacz sportowy to nóz w kieszeni się otwiera.
      • Gość: jasio Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: 213.76.179.* 21.08.08, 11:01
        ...dopóki Szewińska będzie szefem dopóty takie rzeczy będą normalką
        i nic w polskim sporcie sie nie zmieni!!!!
      • Gość: dfklfds gf Czy sie wysikal lub wydalil na trawnik? IP: *.nyc.res.rr.com 21.08.08, 11:08
        Widocznie w PZLA mysla, ze trawniki sluza do spania, itp...
      • Gość: mac Kontrolowane picie IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 11:15
        chłopak miał wywieszkę żeby jak go znajdą wiedzieć kto i jak i grzecznie zanieść
        do odpowiedniego pokoju a tu skandal
        szewińska skorumpowana osoba,przyznająca samej sobie ogromne kwoty ze związku ma
        już dla niego karę-zero alkoholu przez tydzień-działacz podobno jest
        zdruzgotany(nieoficjalnie sie mówi,że irena zredukuje do 3 dni,żeby nie oszalał)
      • Gość: Mundi [...] IP: *.Red-79-155-159.staticIP.rima-tde.net 21.08.08, 11:18
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • minasz a dlaczego go wydalic? bo ma słaba głowe i nie 21.08.08, 11:23
        dał rady dojsc do domu???????????????

przeciez sam nie pił - pewnie chlał w wiekszym gronie tak jak to jest na
        imprezach firmowych - innym sie dojsc udało a ten biedak padł na trawnik to
        jeszcze go karac???????????????
        co za chamstwo i zakłamanie!!!!!!!!
        • Gość: LasVegasgirl Re: a dlaczego go wydalic? bo ma słaba głowe i ni IP: *.lv.lv.cox.net 25.08.08, 19:16
          Jasne, powinni ukarac kolegow z ktorymi pil. To swinstwo, ze nie
          zaniesli go do pokoju. Ale tacy sa Polacy. Zero solidarnosci.
          Trzeba wiedziec z kim sie pije. Biedny dzialacz zapomnial, ze jest z
          Polski.
      • Gość: 79 Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:38
        "Działacz PZLA znaleziony na trawniku", ktoś wyrzucił całkiem
        dobrego działacza :D, że to ja nie mogę niczego fajnego znaleźć na
        trawniku...
      • shirley74 Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... 21.08.08, 11:46
        A po co w ogóle działacze na olimpiadzie? Może mi ktoś uzasadnić racjonalnie
        te dodatkowe koszty?
      • loppe ha ha - i my pouczamy Chińczyków 21.08.08, 12:03
        ha ha
      • palec1 Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... 21.08.08, 12:17
        A moze jest tam za duszno ? I dlatego.
        Trawnik wyglada wspaniale i zachecajaco/zapraszajaco.
        Jak wygodny dywan. Bym swietnie rozumial,
        ze ktos se tam chce legnac. Tez bez alkoholu,
        libacji, seksu czy "nieodpowiednich zachowan".
      • Gość: hr.susel Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska.. IP: 89.171.172.* 21.08.08, 12:25
        To zdjęcie jest niewłaściwe. W artykule o takiej wymowie nie może być ilustracji
        z innym mężczyzną. Większość pomyśli, że to właśnie ten pan leżał pijany na
        trawniku!

Nie można było wyciąć jego osoby! MOże być skandal
        • gosc_nie_dzielny Re: Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińs 21.08.08, 14:55
          Gość portalu: hr.susel napisał(a):

> To zdjęcie jest niewłaściwe. W artykule o takiej wymowie nie
          > może być ilustracji z innym mężczyzną. Większość pomyśli, że
          > to właśnie ten pan leżał pijany na trawniku!

Zgadzam sie - umieszczenie tego zdjecia jest bardzo nie na miejscu. Jestem
          przekonany, ze gazeta ma stockach miliony zdjec trawnikow, nie ma potrzeby
          stawiac trenera plywakow w dwuznacznej sytuacji.
      • Gość: Zenon Ziembiewicz Kto spal kiedykolwiek nawalony na trawniku? IP: 195.117.29.* 21.08.08, 12:31
        Ja
      • Gość: nuss Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: *.ifd.uni.wroc.pl 21.08.08, 12:34
        Celowo powiekszano te "reprezentacje", wiedzac z gory, ze zadnych szans nawet
        na 10-te miejsce polowa z niej nie ma. Po co ? Bo to za panstwowe pieniadze i
        mozna zrobic wieksza wycieczke. Ilu tam pojechalo tych udawanych trenerow,
        jednej zawodniczki czy zawodnika. Po co trenerzy kadry ? Rzadzi tym znany
        macher, ktory teraz sadzi sie z Macierewiczem. To jest ten sam zestaw ludzi
        jak w PZPN-ie, byli chlopcy ze sluzb i grupy wzajemnego popierania. Moze
        redaktorzyna by napisal ilu tych "dzialaczy" pojechalo na Igrzyska i jakie
        funkcje pelnili.
      • prof_uj Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska.. 21.08.08, 12:37
        "Jerzy Sudoł przyznał, że po tym co usłyszał 17 kwietnia, podczas posiedzenia
        zarządu PZLA, przez kilka dni bolała go głowa. "Mam świadomość tragicznej
        sytuacji związku, zagrożenia, że w następnym miesiącu 18 osób zatrudnionych w
        PZLA może nie dostać pensji. Już teraz członkowie zarządu nie wzięli zwrotu
        kosztów podróży. Nie wiem też, po co PZLA dwa samochody... Ta sytuacja nie
        powstała dziś, ale najwyższa pora, by przeciąć ten wrzód. Jestem zdeterminowany"
        - powiedział w kwietniu b.r.

Po wynikach naszych lekkoatletów musi co mial taki ból głowy, że nawet do łóżka
        nie dało sie dojść...
      • Gość: działaczyna No co ty z Chińczykami się nie napijesz!? IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.08, 13:00
        No co ty z Chińczykami się nie napijesz!?
      • stasieczek5 Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... 21.08.08, 13:09
        Idąc śladem dotychczasowych komentarzy "Gazety Wyborczej" o
        olimpiadzie w Pekinie a w szczególności o sytuacji w Chinach, aż
        dziw bierze, że GW nie napisała o kolejnej prowokacji Chinczyków.
        Czytałem,że oszukują, na nic nie pozwalają, wyrzucają niewinnych,
        biją i torturują wszystkich itp. itd. Mogła więc GW napisać ( np.
        Pan Stec ),że to Chinczycy opili naszego działacza i podrzucili na
        trawnik do wioski olimpijskiej. A może tak faktycznie było i to
        zaszokowało "śledczych" Gazety ?
        Zobaczymy...
      • Gość: Paweł Innego zdjęcia nie ma?! IP: 81.168.185.* 21.08.08, 13:33
        To trochę niestosowne że przy tym artykule pojawia się wizerunek człowieka
        niezwiązanego ze sprawą, mam wierzyć że każdy przeczyta podpis pod zdjęciem
        albo jedyne na co zwróci uwagę to trawnik?! Litości..
      • peetie Nowo-Mowa 21.08.08, 13:35
        Panie redaktorze, nasłuchał się Pan polityków?
        CO TO ZNACZY "zapytana czy ma wiedzę" ?
      • Gość: ja Gdyby nie pił, to by się nie załapał do ekipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 13:39
        U nas jest ruski system - przy gorzale wszystko się załatwi. No i sam nie pił
      • Gość: jasiu gdynia Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska... IP: *.crowley.pl 21.08.08, 13:45
        Całe to towarzystwo wzajemnej adoracji jest do wymiany a Pani
        Szewińska jako pierwsza. To dzięki jej koligacjom z PiS-em Lipiec
        został ministrem , a potem odpowiednio jej się odwdzięczał , co
        można spr. na wydatkach ministra sportu wówczas !!!
      • your-witek Działacz PZLA znaleziony na trawniku. Szewińska.. 21.08.08, 13:46
        nie wiem co pani szewinska robi teraz ale zawodniczka byla wielka
        zdobyla tyle medali co cala ta ekipa wiec jest relatywnie warta
        cwierc miliarda zlotych a pozatym nie ma co narzekac dla nas to
        swietna lekcja pokory i oceny mozliwosci awladze zwiazkow sportowych
        sa z wyboru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka