Gość: Piotrek IP: *.access.telenet.be 24.08.08, 19:01 I pewnie dlatego tak dobrze idzie Renault ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unter Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.vlan234.dengo.lubman.net.pl 24.08.08, 19:10 Mnie. Natomiast w dupie mam z kim za grubą kasę sypia ten łysiejący impotent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Niedobrze sie robi jak widzi sie takiego podstarza IP: *.2a.pl 24.08.08, 19:39 lego buca... ciekawe czy jego obecna wybranka byla by z nim gdyby nie kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.rev.stofanet.dk 24.08.08, 20:37 a ja mam w dupie takich jak TY ja chce ogladac spektakel, na torze musi sie cos dziac, musi byc napiecie a nie jazda takiego mieczaka jak np. Kubica, byle dojechac, hamulce mozna testowac bez publiki, Fabio Biattore ma 100% racji kierowcy typu "miekkie jaja" powinni zniknac z F1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.2a.pl 24.08.08, 20:46 Miekkie jaja masz chyba ty pedalku... To nie Kubica i Raikkonen maja miekie jaja raczej lodowe. To spedalona czarna lala sie zagrzala kiedy trzeba bylo rok temu w Brazyli walczyc o tytul. Chcesz ogladac show? Wlacz sobie taniec z gwiazdami albo inne smieszne rozrywki, a sport dla prawdziwych facetow lepiej zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:45 F1 po odejściu Schumachera i Hakinnena oraz Montoyi stało się nudne jak flaki z olejem. 3/4 sezonu można oglądać Q3 by wiedzieć jaka będzie końcówka na mecie. Nie licząc zdarzeń losowych, których jest w ostatnich sezonach BARDZO mało. Nie ma walki na krawędzi, nie ma niszczenia spektakularnie bolidów by konkurent do walki o tytuł nie dojechał (vide Hakkinen vs Schumacher :P). To było COŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek To może gołe d... powinny jeździć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:52 Najlepiej na rowerach, bo samochód zasłania. A tak serio, to wyścigi "do oglądania" mają w Ameryce. Na owalu z betonowymi ścianami wypadki są rzeczywiście spektakularne i groźne, a niższy poziom umiejętności kierowców powoduje, że są dużo częstsze, niż w F1. Seria C.A.R.T. przypominająca F1 była z tych powodów niezwykle widowiskowa, któregoś razu po 7 wyścigach byo 7 różnych zwycięzców, zdarzało się też, że lider wyścigu spadał na ostatnie miejsce z powodu jakiegoś błędu, a potem wyprzedzał wszystkich i wygrywał. Serii C.A.R.T. chyba już nie ma, a F1 była jest i jeszcze pobędzie, choć oczywiście nie każdy musi fascynować się doborem ciśnienia w oponach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grefel Zgadzam się z Flavio IP: *.pljtelecom.pl 25.08.08, 08:50 Nic tak nie nakręca oglądalności jak rywalizacja KIEROWCÓW, a nie mechaników. Kiedyś to były wyścigi! Shumacher kontra reszta świata: Hill, Villenevue, Coultard, potyczki Senny i Prosta. Dziś jest trochę nudno, chociaż walka Massy z Hamiltonem trochę podgrzewa atmosferę. Nasz Robert to świetny kierowca, ale trochę mało medialny, ciągle tylko mówi o oponach, skrzyni biegów i hamulcach. Rzucił by mięsem parę razy od razu by mu popularność skoczyła ;) Trochę sobie żartuję, ale szefowie F1 powinni znaleźć złoty środek, aby wyścigi nie zmieniły się w rywalizację robotów bo tego nikt oglądać nie zechce (chyba tylko mecha-zmuły i wielbiciele niemieckiej techniki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.chello.pl 24.08.08, 21:51 Gość portalu: arthur napisał(a): >...a nie jazda takiego mieczaka jak np. Kubica, byle dojechac, To sobie obejrzyj GP Japonii z poprzedniego sezonu i jego pojedynek z Massą, później sobie obejrzyj Montreal 2007 a później palij się w ten pusty łeb. Jak chcą widowiska to niech buduą regulaminy, tory i bolidy które umożliwiają wyprzedzanie. Areodynamika zabija F1. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam3 Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 22:03 A ja mam w dupie takich artHurow-daj w morde narzeczonej to bedzie sie dzialo prawie jak na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam3 Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 22:00 Gość portalu: unter napisał(a): > Mnie. > Natomiast w dupie mam z kim za grubą kasę sypia ten łysiejący impotent. O kurcze! Mocne ale zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.as.kn.pl 24.08.08, 20:26 Ale tytuł . Ja pier.dolę. Onet wita dzieci neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 21:37 dokładnie. ale patrząc na inne komentarze - niektórzy nic poza nieszczęsnym tytułem nie przeczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemoth Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 25.08.08, 07:40 Heh. Wlasnie dokladnie mialem to samo napisac. A druga sprawa: kto GW wymysla takie tytuły?? Jeszcze z rok, dwa i GW dogoni Super Express w głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 21:20 Flavio jest boski, lubię gostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian a ja IP: *.aster.pl 24.08.08, 22:22 bym chcial wipeout pure na zywo! a nie jakies popierdujace samochodziki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:46 Tak samo boska jak Flavio jest moja kupa w toalecie. I podobny wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.tosa.pl 25.08.08, 00:48 Mario Theissen > Flavio Briatore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick No to kierowcy powinni okładać się maczugami! IP: *.vide-sat.pl 25.08.08, 05:57 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 07:23 Podoba mi sie ten Flavio. bosssski :))))))) PaPaTkI :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 25.08.08, 18:50 I oczywiście wiesz, że na zdjęciu to ten z prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomas Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:05 POKEMONOM WON! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ktoś może to na język polski przetłumaczyć? 25.08.08, 08:21 "Ale trudno oprzeć się wrażeniu, że (...) Mario Theissen(...) niekoniecznie się z nim zgadza." Trudno oprzeć, czyli to wrażenie jest silne. Niekoniecznie się zgadza, czyli nie zgadza się. Czyli mamy wrażenie, że się nie zgadza? Czy może się nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi facet ma racje, F1 jest obecnie po prostu NUDNA 25.08.08, 08:51 jeśli nie ma kraks i defektów to w zasadzie nie ma sensu rozgrywana wyścigu - kolejność na mecie to w 95% kolejność na starcie,,, sprzęt powinien być taki sam dla wszystkich wtedy zobaczylibyśmy prawdziwą walkę na torze i moglibyśmy sprawdzić kto jest naprawdę najlepszym kierowcą (obecnie dobry kierowca w kiepskim teamie nie ma szans z przeciętnym kierowcą na dobrej maszynie) obecną sytuację w F1 można porównać z meczem piłki nożnej w którym jedna druzyna miałałby bramki o połowe mniejsze od drugiej - efekt? - jednostronne, nudne widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.08, 09:55 nie ma corki z Haidi Klum, tak przypuszczano ale to nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
pimpinair Brawo GW!Kolejny przykład stylistyki godnej Faktu. 25.08.08, 09:56 Kolejny przykład stylistyki godnej Faktu i Bilda. Tytuł brzmi jakby Briatore nie lubił Kubicy, krytykował go czy uważał, że Kubica zbyt przejmuje się swoimi problemami z wozem, a tymczasem jemu chodzi o to że Formuła jest wooooolna i zbyt teeeechniczna. Gratulacje GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Brawo GW!Kolejny przykład stylistyki godnej F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 12:54 Przecież o to tu chodzi. Tytuł musi być kontrowersyjny aby artykuł został dostrzeżony i przeczytany przez jak największą ilość ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:43 STARY DZIAD PATRZY JAK ZROBIĆ ABY TA MIERNOTA ALONSO WYGRYWAŁA BO W SPORTOWEJ WALCE NIE MA SZANS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 12:08 Miernotą to na razie jest Kubica :). Przypominam, że Alonso w Renault 2x zdobył Mistrzostwo Świata, więc zważaj na język cepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: 77.236.13.* 25.08.08, 14:02 Ostatni raz kliknalem na tytul w ktorym jest nazwisko Kubicy na tym portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Flavor sperdalai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:42 sperdalai ! to wymyślileś Fly away Flav! Odpowiedz Link Zgłoś