Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kogo obchodzą hamulce Kubicy?

IP: *.access.telenet.be 24.08.08, 19:01
    I pewnie dlatego tak dobrze idzie Renault ostatnio ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: unter Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.vlan234.dengo.lubman.net.pl 24.08.08, 19:10
        Mnie.
        Natomiast w dupie mam z kim za grubą kasę sypia ten łysiejący impotent.
        • Gość: max Niedobrze sie robi jak widzi sie takiego podstarza IP: *.2a.pl 24.08.08, 19:39
          lego buca... ciekawe czy jego obecna wybranka byla by z nim gdyby nie kasa...
        • Gość: arthur Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.rev.stofanet.dk 24.08.08, 20:37
          a ja mam w dupie takich jak TY
          ja chce ogladac spektakel, na torze musi sie cos dziac, musi byc
          napiecie a nie jazda takiego mieczaka jak np. Kubica, byle dojechac,
          hamulce mozna testowac bez publiki,
          Fabio Biattore ma 100% racji
          kierowcy typu "miekkie jaja" powinni zniknac z F1
          • Gość: maksiu Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.2a.pl 24.08.08, 20:46
            Miekkie jaja masz chyba ty pedalku...

To nie Kubica i Raikkonen maja miekie jaja raczej lodowe. To spedalona czarna
            lala sie zagrzala kiedy trzeba bylo rok temu w Brazyli walczyc o tytul.

Chcesz ogladac show? Wlacz sobie taniec z gwiazdami albo inne smieszne rozrywki,
            a sport dla prawdziwych facetow lepiej zostaw w spokoju.
            • Gość: Pio Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:45
              F1 po odejściu Schumachera i Hakinnena oraz Montoyi stało się nudne jak flaki z
              olejem.

3/4 sezonu można oglądać Q3 by wiedzieć jaka będzie końcówka na mecie. Nie
              licząc zdarzeń losowych, których jest w ostatnich sezonach BARDZO mało.

Nie ma walki na krawędzi, nie ma niszczenia spektakularnie bolidów by konkurent
              do walki o tytuł nie dojechał (vide Hakkinen vs Schumacher :P).

To było COŚ.
              • Gość: jacek To może gołe d... powinny jeździć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:52
                Najlepiej na rowerach, bo samochód zasłania. A tak serio, to
                wyścigi "do oglądania" mają w Ameryce. Na owalu z betonowymi
                ścianami wypadki są rzeczywiście spektakularne i groźne, a niższy
                poziom umiejętności kierowców powoduje, że są dużo częstsze, niż w
                F1. Seria C.A.R.T. przypominająca F1 była z tych powodów niezwykle
                widowiskowa, któregoś razu po 7 wyścigach byo 7 różnych zwycięzców,
                zdarzało się też, że lider wyścigu spadał na ostatnie miejsce z
                powodu jakiegoś błędu, a potem wyprzedzał wszystkich i wygrywał.
                Serii C.A.R.T. chyba już nie ma, a F1 była jest i jeszcze pobędzie,
                choć oczywiście nie każdy musi fascynować się doborem ciśnienia w
                oponach.
                • Gość: grefel Zgadzam się z Flavio IP: *.pljtelecom.pl 25.08.08, 08:50
                  Nic tak nie nakręca oglądalności jak rywalizacja KIEROWCÓW, a nie mechaników.
                  Kiedyś to były wyścigi! Shumacher kontra reszta świata: Hill, Villenevue,
                  Coultard, potyczki Senny i Prosta. Dziś jest trochę nudno, chociaż walka Massy z
                  Hamiltonem trochę podgrzewa atmosferę. Nasz Robert to świetny kierowca, ale
                  trochę mało medialny, ciągle tylko mówi o oponach, skrzyni biegów i hamulcach.
                  Rzucił by mięsem parę razy od razu by mu popularność skoczyła ;)
                  Trochę sobie żartuję, ale szefowie F1 powinni znaleźć złoty środek, aby wyścigi
                  nie zmieniły się w rywalizację robotów bo tego nikt oglądać nie zechce (chyba
                  tylko mecha-zmuły i wielbiciele niemieckiej techniki)
          • Gość: BAH Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.chello.pl 24.08.08, 21:51
            Gość portalu: arthur napisał(a):

>...a nie jazda takiego mieczaka jak np. Kubica, byle dojechac,

To sobie obejrzyj GP Japonii z poprzedniego sezonu
            i jego pojedynek z Massą,
            później sobie obejrzyj Montreal 2007
            a później palij się w ten pusty łeb.

Jak chcą widowiska to niech buduą regulaminy, tory
            i bolidy które umożliwiają wyprzedzanie.

Areodynamika zabija F1.

• aneladgam3 Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 22:03
            A ja mam w dupie takich artHurow-daj w morde narzeczonej to bedzie sie dzialo
            prawie jak na torze.
        • aneladgam3 Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 22:00
          Gość portalu: unter napisał(a):

> Mnie.
          > Natomiast w dupie mam z kim za grubą kasę sypia ten łysiejący impotent.
          O kurcze! Mocne ale zgadzam sie.
      • Gość: zzzz Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.as.kn.pl 24.08.08, 20:26
        Ale tytuł . Ja pier.dolę. Onet wita dzieci neostrady.
        • mameluch Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 24.08.08, 21:37
          dokładnie. ale patrząc na inne komentarze - niektórzy nic poza nieszczęsnym
          tytułem nie przeczytali.
          • kot_behemoth Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 25.08.08, 07:40
            Heh. Wlasnie dokladnie mialem to samo napisac. A druga sprawa: kto GW wymysla
            takie tytuły?? Jeszcze z rok, dwa i GW dogoni Super Express w głupocie.
      • goska.gurtowska ch... nie plejboj. stara grucha 24.08.08, 20:34
        flavio srawio
      • Gość: Stefan Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.08.08, 21:20
        Flavio jest boski, lubię gostka.
        • Gość: marian a ja IP: *.aster.pl 24.08.08, 22:22
          bym chcial wipeout pure na zywo!

a nie jakies popierdujace samochodziki
        • Gość: taka prawda Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:46
          Tak samo boska jak Flavio jest moja kupa w toalecie. I podobny
          wygląd.
      • Gość: user Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.tosa.pl 25.08.08, 00:48
        Mario Theissen > Flavio Briatore
      • Gość: Nick No to kierowcy powinni okładać się maczugami! IP: *.vide-sat.pl 25.08.08, 05:57
        .
      • Gość: paulinka Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 07:23
        Podoba mi sie ten Flavio. bosssski :))))))) PaPaTkI :)))))))))
        • wirone Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? 25.08.08, 18:50
          I oczywiście wiesz, że na zdjęciu to ten z prawej?
        • Gość: Chomas Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:05
          POKEMONOM WON!
      • naprawdetrzezwy Ktoś może to na język polski przetłumaczyć? 25.08.08, 08:21
        "Ale trudno oprzeć się wrażeniu, że (...) Mario Theissen(...)
        niekoniecznie się z nim zgadza."

Trudno oprzeć, czyli to wrażenie jest silne.
        Niekoniecznie się zgadza, czyli nie zgadza się.
        Czyli mamy wrażenie, że się nie zgadza?
        Czy może się nie zgadza?
      • bambussi facet ma racje, F1 jest obecnie po prostu NUDNA 25.08.08, 08:51
        jeśli nie ma kraks i defektów to w zasadzie nie ma sensu rozgrywana
        wyścigu - kolejność na mecie to w 95% kolejność na starcie,,,

sprzęt powinien być taki sam dla wszystkich wtedy zobaczylibyśmy
        prawdziwą walkę na torze i moglibyśmy sprawdzić kto jest naprawdę
        najlepszym kierowcą (obecnie dobry kierowca w kiepskim teamie nie ma
        szans z przeciętnym kierowcą na dobrej maszynie)

obecną sytuację w F1 można porównać z meczem piłki nożnej w którym
        jedna druzyna miałałby bramki o połowe mniejsze od drugiej - efekt? -
        jednostronne, nudne widowisko
      • Gość: zbigniew jan Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.08, 09:55
        nie ma corki z Haidi Klum, tak przypuszczano ale to nieprawda
      • pimpinair Brawo GW!Kolejny przykład stylistyki godnej Faktu. 25.08.08, 09:56
        Kolejny przykład stylistyki godnej Faktu i Bilda. Tytuł brzmi jakby Briatore nie lubił Kubicy, krytykował go czy uważał, że Kubica zbyt przejmuje się swoimi problemami z wozem, a tymczasem jemu chodzi o to że Formuła jest wooooolna i zbyt teeeechniczna. Gratulacje GW!
        • Gość: brawo Re: Brawo GW!Kolejny przykład stylistyki godnej F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 12:54
          Przecież o to tu chodzi. Tytuł musi być kontrowersyjny aby artykuł został
          dostrzeżony i przeczytany przez jak największą ilość ludzi.
      • Gość: taka prawda Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:43
        STARY DZIAD PATRZY JAK ZROBIĆ ABY TA MIERNOTA ALONSO WYGRYWAŁA BO W
        SPORTOWEJ WALCE NIE MA SZANS.
        • Gość: Pio Re: Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 12:08
          Miernotą to na razie jest Kubica :). Przypominam, że Alonso w Renault 2x zdobył
          Mistrzostwo Świata, więc zważaj na język cepie.
      • Gość: Toja Kogo obchodzą hamulce Kubicy? IP: 77.236.13.* 25.08.08, 14:02
        Ostatni raz kliknalem na tytul w ktorym jest nazwisko Kubicy na tym portalu
      • Gość: Łysy Flavor sperdalai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 21:42
        sperdalai ! to wymyślileś Fly away Flav!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka