Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PŚ bez Schmitta?

15.01.02, 18:22
    Tak naprawdę to poza odpowiedzią na pytanie "Czy Adam znów zacznie wygrywać i
    czy stanie się to własnie 19 i 20 stycznia" (odp. prawidłowa TAK) interesuje
    mnie odpowiedź na wyżej postawione pytanie. Cokolwiek nie pojawi się tu o mnie
    i mojej rodzinie:) a także moim prowadzeniu się (naprawdę lubię tego Niemca:)i
    znawstwie skoków to może ktoś mimo wszystko zna odpowiedź? Czy przyjedzie do
    Zakopanego, czy będzie w Niemczech odbierał jakieś nagrody?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: PŚ bez Schmitta? IP: 213.17.164.* 15.01.02, 18:30
        Jak możesz pisać takie rzeczy! Jako prawdziwa Polka powinnaś nienawidzieć go z
        całego serca i szykować procę na Zakopane. A tak na poważnie to dlaczego
        miałoby go nie być już PŚ i w Zakopanym? Chyba się nie przestraszył.
        Pozdrawiam
      • amelia25 Re: PŚ bez Schmitta? 15.01.02, 18:37
        To była pierwsza wiadomośc jaką przeczytałam dziś wchodząc na Gazetę. Dokładnie
        pod przytoczonym tytułem. Że niby będzie zostawał w czasie zakopiańskiego
        konkursu najlepszym sportowcem Niemiec i spoczywał na w.w. laurach, a nie
        skakał wśród polskich kibiców. Włodarczyk powiedział "Być może nie przyjedzie
        Schmitt", no i to co powyżej.
        Pozdro too
        • Gość: Luxc Re: PŚ bez Schmitta? IP: 213.17.164.* 15.01.02, 18:47
          No tak, jeśli inni też zrezygnują będziemy mieli piękne zwycięstwo Małysza nad
          Skupniem i Kruczkiem a banda cepów z procami będzie się radować. Ale Hanavald
          powinien przyjechać, bo walczy o PŚ. Wystarczy więc zmienić zainteresowania na
          innego Niemca i wszystko będzie ok.

PS Schmitt jest strasznie słaby psychicznie i tak nic w Zakopanym by nie
          pokazał, więc woli się przygotować do olimpiady pewnie.

pozdr
      • Gość: harcerka Re: PŚ bez Schmitta? IP: 213.173.209.* 16.01.02, 18:18
        Cześć!
        Też lubię Schmitta- strasznie fajny i za niego- jak i za Małysza trzymam
        kciuki. Też słyszałam coś o tym, że może go nie być(na stronie sport.onet.pl-
        chyba), ale mam nadzieję, że jednak przyjedzie i będzie skakał.
        Pa pa i czuwaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka