karunaa 22.10.08, 12:02 Pozdrawiam :) Wyniki z Grand Prix: karuna - 14 agrafka - 9 aga_z - 8 pawelbozek - 8 zamek - 5 marcia - 4 Generalka: karuna - 24 aga_z - 22 agrafka - 19 pawelbozek - 16 zamek - 8 marcia - 7 deana - 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
susa0 Re: Wyniki z Grand Prix 24.10.08, 19:37 Hejka! widze że obstawianie już jest w pełni. Mam nadzieję że przy najbliższym turnieju do Was dołącze i szybko nadrobię stracone punkty :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Wyniki z Grand Prix 10.12.08, 00:38 nic straconego, jeszcze wiele może się wydarzyć :> powodzenia! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbozek Re: Wyniki z Grand Prix 16.12.08, 21:45 Ale odechciewa sie typowac kiedy: Ding wbija maxa a jednak przegrywa 1-7 O'Sullivan miazdzy Perrego i jedna spudlowana rozowa zabiera mu chec do gry. Hendry odpada w I rundzie Trump tez Robertson jakims cudem prowadzi z Maguirem Ding odrabia straty (wygral 3 frejmy z rzedu) Ten sport jest kochany ale nieprzewidywalny kompletnie i mnie odechciewa sie typow. Co prawda u bukuw nadal jestem do przodu ale mi sie tez odechciewa z braku szczescia. Na przyklad chcialem postawic kase na Perry'ego ( ale nie zdazylem) choc kibicuje Ronniemu. Odpowiedz Link Zgłoś