Gość: vik IP: *.chello.pl 21.10.03, 23:41 Proszu szcze raz, w Londoni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rosa Re: DYNAMO - MOŁODCI!!! IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 10:47 Nie kibicuj tak gorąco Ukraińcom bo dzięki wczorajszemu zwycięstwu wyprzedzili Polskę w rankingu. To są nasi bezpośredni konkurenci o 2 miejsce w el LM i mam nadzieję, że nie wygrają już żadnego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: DYNAMO - MOŁODCI!!! IP: *.chello.pl 22.10.03, 15:44 Jeśli będziesz liczyć na potknięcia innych to daleko nie zajedziesz. Szansę na awans w rankingu straciliśmy nie kiedy wygrało Dynamo, lecz kiedy skompromitowały się Wisła P. i Katowice... Poza tym dla mnie i Polacy i Ukraińcy to są "nasi"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: DYNAMO - MOŁODCI!!! IP: *.acn.waw.pl 22.10.03, 16:01 Właśnie o to chodzi, że szans nie straciliśmy i niestety ale wolę oglądać polskie kluby chociaż w eliminacjach niż ukraińskie w fazie grupowej. A jak myslę o Pogoni (przegrana z islandczykami) GKSie i Wiśle P. to niedobrze mi sie robi. Za takie występy powinny mieć kilkuletni zakaz pucharowy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Loko - to dopiero molodci! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 22:59 Pojechac sobie z wloska druzyna 3:0 to nie kazdy potrafi. A Arsenal na wschodze to cien druzyny. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś