Gość: halszka IP: *.telpol.net.pl / 172.16.4.* 09.07.03, 20:20 Dlatego,że czują się zagrożeni moją osobą!Mam za dużo kwalifikacji,jestem bystra,dobrze zorganizowana i mam wyobraźnie większą niż ONI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: Dlaczego Was dręczą? IP: 193.0.117.* 20.12.03, 19:06 dlatego,że pani kierownik się nie douczyła .Zabraniała mi się kształcić ,za to jej grzebanie po torbie nie szkodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dlaczego Was dręczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 00:10 Bo się boi odpowiedzialności. kierowniczka dawno temu się pogubiła w tym burdelu którym kieruje. Dzień w pracy zaczyna od awantury z każdym pracownikiem, oczywiście u niej przy drzwiach zamknietych.Boi się że w coś ją wrobimy, a że jest głupia i nie zna przepisów prawnych... Głupia gęś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Dlaczego Was dręczą? IP: *.mostostal.waw.pl 04.05.04, 12:21 Myślę, że jest to swego rodzaju próba. Czy pozwolę sobie wejść na głowę czy nie. Poza tym zwykła zazdrość o życie osobiste, kompetencje, wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś