Gość: mała mysz Adaś po złoto w Vancouver!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:10 Nie no jeszcze 2010 roku niech spróbuje w olimpiadzie, a potem definitywnie kończy karierę. Może w tym czasie znajdą się nowi następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turyst Sudety! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:37 Problem w tym, że Polakom wydaje się, że góry to tylko Tatry, dlatego zapychają Zakopane do granic możliwości. Tymczasem w Polsce do przejścia i przejechania na nartach jest jeszcze trochę innych pasm górskich, chociażby w Sudetach. Pojedźcie sobie do Kotliny Kłodzkiej chociażby. Albo w Rudawy Janowickie lub Góry Izerskie. O Karkonoszach nawet nie mówię, bo Karpacz i Szklarska się na Zakopanem niestety wzorują. Ale mimo wszystko na Dolnym Śląsku jest duuużo taniej, miła obsługa w knajpach i na kwaterach, mniej ludzi, a w górach można cały dzień nikogo nie spotkać na szlaku. Super jest też po czeskiej stronie - pojedźcie sobie ludzie do Liberca na Jested, w Jeseniki na Pradziada, na Luż albo do Czeskosaskiej Szwajcarii. Na 100% już nigdy nie wrócićie do Zakopanego. Bo i nie ma po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s q IP: *.ghnet.pl 20.01.09, 11:49 ale debile sie tutaj wypowiadaja big78 - jedyny rozsadny wpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: q IP: *.eranet.pl 20.01.09, 12:04 > ale debile sie tutaj wypowiadaja > big78 - jedyny rozsadny wpis Glabie, jak swiata nie widziales to sie nie wypowiadaj. Pojedz do Austrii lub do Wloch i zobacz co tam oferuja i za jakie pieniadze. A goral najchetniej nachapalby sie lato/zima a potem lezal do gory brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Zakopane jest kurortem, ale na skalę naszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:10 możliwości. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas zamieszkane i to JEST nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić (można jeszcze dodać: bo to jest skocznia społeczna, w oparciu o sześć instytucji, która sobie zgnije, do 2018 na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdggdf sdadsa IP: *.chello.pl 20.01.09, 12:14 va.wrzuta.pl/wa2993/5826f7ce0020e51e48bc4574/15029554fa9e6357767bc82b056c17d04975b150/Hans%20Zimmer%20- %20Black%20Hawk%20Down%20%28complete%29%20CD1%20-%2007%20- %20militia%20is%20coming?type=a&key=sduUH9doA5&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poljar Czy Zakopane przetrwa bez Małysza? IP: *.epsa.pl 20.01.09, 12:17 A może tak, bo GOROLE to pazerni zdziercy i przez jeden weekend chcą zarobić jak przez cały sezon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibik Wiele filmówwideo z Małyszem na skoki.tvp.pl IP: *.chello.pl 20.01.09, 12:26 Najlepsze skoki z Pucharu Świata, wywiady z Adamem i innymi naszymi skoczkami. Jest tego mnóstwo do obejrzenia na skoki.tvp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Ja też uważam ze Zakopane to dno. 20.01.09, 14:10 Ja też uważam ze Zakopane to dno. Byłem kilka razy i więcej polskich gór nie chce widzieć. Syf, brud, praktycznie rzadnych atrakcji i chamowaci, zdziercy górole. Wieśniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygorol I pijana hołota IP: *.pia.airbites.pl 20.01.09, 14:23 takie jest właśnie to szambo zwane zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś Re: Ja też uważam ze Zakopane to dno. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:41 Gwoli wyjaśnienia - NIE JESTEM GÓRALEM ->> jestem Zakopiańczykiem (!!!). Większość Polaków tego nie rozumie, ale to dwie nacje mieszkające pod Tatrami, mające niewiele z sobą wspólnego ..... Wracając do wątku .... Piszecie że macie dość pijanych, zachłannych, chamowatych górali, śmierdzącego, brudnego Zakopanego itp .... A ja, podobnie jak większość Zakopiańczyków mam dość Was, czyli zapyziałych pseudo turystów, przyjeżdżających do Zakopanego dla zwykłego szpanu, dla fotki na Krupówkach, dla pokazania się, że się tu było ... Mam dość wszelkiego rodzaju obleśnych Krakusów, oszołomowatych Warszawiaków, chamowatych Ślązaków i wszystkich innych nacji parkujących byle gdzie i byle jak swoje samochody, nie umiejących zachować się z kulturą - przecież większość z was ma podejście do życia, że "paniskom" z miasta wszystko się należy .... Jedzcie w Alpy, na Słowację czy gdzie tam chcecie a nas zostawcie w tym brudnym i obleśnym mieście ... Posprzątamy syf pozostawiony przez was i będziemy w ciszy i spokoju delektować się NASZYM ZAKOPANEM, którego wy nawet nie znacie ..... PS. Zakopane istnieje 400 lat z górką. Puchar Świata a raczej jego brak nie spowoduje, że znikniemy z mapy Polski ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chciwy_zakopianin Zakopane - stolica najbardziej napalonych na kase IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 15:00 Zakopane - stolica najbardziej napalonych na kase górali na świecie. Wszędzie gdzie nie byłem górale to mili ludzie, którzy nigdy nie odmawiają pomocy, są życzliwi i weseli. Nasze Zakopane to zaś perełka - dostaniesz wszystko, ale nic bez pieniędzy. Napaleni na kase, niemili i zadufani w sobie górale zakopiańscy to dno den ... omijam to miejsce z daleka. Szkoda że obok są przepiękne Tatry i chcąc je zobaczyć trzeba wejść w zakopiańską kupę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Czy Zakopane przetrwa bez Małysza? IP: 193.200.46.* 20.01.09, 15:02 jak to kto będzie skakał :Tonio Tajner,Bobi Mameja,Kruczek,pijak Rutkowski i jak by to było za mało to jeszcze Wojtek Fortuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa_krakow Czy Zakopane przetrwa bez Małysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:38 możecie pisać co się Wam podoba... ja byłam w weekend na skokach, bo jestem prawdziwym kibicem Adama na dobre i złe. czy wygrywa, czy przegrywa zawsze będę za nim. prawdziwi kibice nie odwracają sie od mistrza, gdy gorzej skacze, lecz go wspierają. kiedy Adam zakończy karierę, nie znaczy, że nie będę jeździź na skoki, bo wiadomo, że głównie jeździ sie tam dla niego, ale jest też wiele innych utalentowanych skoczków, których podziwianie na żywo jest dla mnie czymś wspaniałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Czy Zakopane przetrwa bez Małysza? Tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 16:32 Ale potrzebne sa zmmiany w organizacji tej imprezy.Nie moze tak byc,ze po zakonczonych zawodach jest czynna tylko jedna brama do wyjscia,takze powinna byc duza tablica informujaca kto w danym momencie skacze i jaki osiaga rezultat.Mam rowniez nadzieje ze ktorys z Polakow bedzie osiagal podobne sukcesy,przeciez Adam Malysz swoje wielkie sukcesy zaczal odnosic po kilku latach skakania Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Czy Zakopane przetrwa bez Małysza? Tak 12.11.09, 10:50 a.małysz swoje sukcesy odnosi od sezonu 97/98.później mała przerwa. wtedy nie miał swoich kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś