Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    18.02.09, 18:08
    Narazie tylu wiem:

Chinyama (Legia) - ?
    Lobodzinski (Wisla) - ?
    B.Grzelak (Legia) – nie zagra wiosna
    Miklosik (Lechia) – raczej nie zagra wiosna
    Kaszuba (Cracovia) – zlamany obojczyk - przerwa do konca kwietnia
    Dudek (Slask) – problemy zdrowotne (z trzustka), termin powrotu do gry nie
    okreslony

kto jeszcze - jaka kontuzja - kiedy planowany powrot do gry.

Chinyama "drobny uraz" czyli powinien sie wykurowac do ligi, chociaz gdzies
    czytalem, ze pierwsze mecze mialby grac Paluchowski ?
    Obserwuj wątek
      • dejv Re: K0NTUZJE 18.02.09, 20:49
        nie wiem no ja was zbytnio nie kumam...kazdy przeciez to czyta i generalnie za
        chwile wszyscy beda miec takie same sklady se poystalacie wsyztsko.
        • darczek1 Re: K0NTUZJE 18.02.09, 21:49
          Zastanawiam sie ile ten przemek.22 ma lat- 5 czy 7 ??? jego pytania sa smieszne,
          moze niech kogos poprosi to ktos sie zgodzi i w ogole ulozy za niego sklad...
          Czescia gry jest wyszukiwanie informacji na wlasna reke a nie zapytywanie sie o
          wsyzstko na forum. Jesli ktos zachowuje sie jak Przemek to nie jest godzien tej
          gry... takie jest przynajmniej moje zdanie. Moze niezbyt milo odnioslem sie do
          Przemka ale mam dosyc watkow: kto zagra", "kto nie zagra", kto jest
          kontuzjowany" a "kto jest tani i gra"...
        • noemarcin1979 Re: K0NTUZJE 18.02.09, 21:51
          To jest tylko gra, a możliwości i tak jest mnóstwo, nawet jak się ludzie
          dowiedzą o jakiś kontuzjach. Najlepsi i tak układają po swojemu i ich składy
          będą się różniły. Ktoś tu podał w innym linku skład na pierwszą kolejkę. Z moim
          pokrywa się on najwyżej w 1/5, ale przyjemnie jest poczytać kogoś pomysł na 11 -
          nie taki zły zresztą. Być może lepszy od mojej koncepcji, ale to się okaże po
          pierwszej kolejce :D
      • darczek1 Re: K0NTUZJE 18.02.09, 21:54
        i w poprzednim poscie nie chodzilo mi akurat konkretnie o Przemka.22 tylko
        generalnie o ludzi, ktorzy nie umieja poradzic sobie w zyciu. Moze ktos inny
        powinien rozwiazywac ich problemy a nie inni prezesi na forum...
        • przemek.22 Re: K0NTUZJE 18.02.09, 23:49
          darczek1 napisał:

> i w poprzednim poscie nie chodzilo mi akurat konkretnie o Przemka.22

No dobrze, ze to wyjasniles, bo sam nie bardzo wiedzialem o co chodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka