Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arogancki Małysz ;)

IP: 212.191.66.* 25.01.02, 10:10
    Wczoraj w Faktach na TVN pokazywali migawki z treningu naszych skoczków w
    Ramsau. Trening obserwowały jakieś starsze panie z Austrii lub Niemiec. Gdy
    zorientowały się, że właśnie oglądają mistrza świata, zdobywcę PŚ i zwycięzce
    ubiegłorocznego TCS, poprosiły go o autograf ("Adaaaam...autogram bitte..."-
    czy jakoś tak...nie znam niemieckiego), a Adaś je po prostu olał. Przeszedł
    obok, udając że ich nie widzi. No i jaki z tego morał? Nie powinno się wieszać
    psów na Hannawaldzie i zarzucać mu arogancji, kiedy Małysz zachowuje się
    podobnie. A tak poważnie to skoczkowie też są ludźmi i też czasem chcieliby
    odrobiny spokoju.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tom Re: Arogancki Małysz ;) IP: 213.77.14.* 25.01.02, 10:14
        Adam widział pewno jak goście z TVN-u podpuszczali te kobity...
        A poza tym co to za przechodzenie na ty... :)
        • Gość: Kan Re: Arogancki Małysz ;) IP: 157.25.84.* 25.01.02, 10:22
          Tajner powiedział też dziennikarzom TVN, że jeśli będą zbyt nachalni, będą
          zaczepiać skoczków to nici z filmowania. Ochrona miała za zadanie pilnować
          aby dziennikarze nie byli zbyt namolni.
          I ja się nie dziwię. Pojechali aby w spokoju potrenować. Skoncentrować się
          na swoich błędach i wyeliminować je.
          Jak można to robić, jak ciągle nagabują ich dziennikarze albo miejscowi.
      • Gość: oneworld Re: Arogancki Małysz ;) IP: *.njp.gliwice.pl 25.01.02, 12:00
        Smiem twierdzic, ze gdyby tv pokazala podobna scenke z udzialem Svena
        Hannawalda, od razu podnioslyby sie glosy, jakim to on jest nadetym bufonem. No
        ale jesli chodzi o pana M. to sprawa wyglada zupelnie inaczej... Podwojna
        moralnosc :)
        • Gość: Mordulec Re: Arogancki Małysz ;) IP: *.dbtec.de 25.01.02, 12:14
          I zaloze sie, ze Niemcom (tym "cieniasom") zabraknie klasy, zeby Malysza za to
          tak po prostu porzadnie wygwizdac.
      • hihihihi Re: Arogancki Małysz ;) 25.01.02, 15:47
        ale to calkiem co innego! Dobrze, ze olal niemry moczem cieplym. Tak chamow
        trzeba uczyc kultury.
        • Gość: Cyfra Re: Arogancki Małysz ;) IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 15:57
          hihihihi napisał(a):

> Tak chamow
          > trzeba uczyc kultury.

Dobrze ze to zrozumiales.Wiec ucz sie!
      • ellivia Re: Arogancki Małysz ;) 25.01.02, 15:56
        Gość portalu: aimarek napisał(a):

> Wczoraj w Faktach na TVN pokazywali migawki z treningu naszych skoczków w
        > Ramsau. Trening obserwowały jakieś starsze panie z Austrii lub Niemiec. Gdy
        > zorientowały się, że właśnie oglądają mistrza świata, zdobywcę PŚ i zwycięzce
        > ubiegłorocznego TCS, poprosiły go o autograf ("Adaaaam...autogram bitte..."-
        > czy jakoś tak...nie znam niemieckiego), a Adaś je po prostu olał.

Moze Adam tez nie zrozumial po niemiecku?

>A tak poważnie to skoczkowie też są ludźmi i też czasem chcieliby
        > odrobiny spokoju.

Dokladnie! Rozdawanie (ciągle)autografow musi byc meczącym zajęciem-tak mi sie
        wydaje. Dobrze ,że mnie nikt nie prosi o autograf ;)
        A tak w ogole- to po co komu autograf jakiejs znanej osobistosci?

• obuz Re: Arogancki Małysz ;) 25.01.02, 16:55
        Trening jest od trenowania, a nie dawania autografow. Po treningu pewnie
        podpisal sie na czym tylko chcialy...:-)

• Gość: Mordulec Re: Arogancki Małysz ;) IP: *.dbtec.de 25.01.02, 17:03
          A mnie ciekawi czy Niemcy lub Austriacy wpadna teraz w podobna masowa histerie
          jak tu w przypadku Hannawalda, beda gwizdac na Malysza i pisac o nim, ze
          jest .... no wlasnie jakie bylyby
          odpowiedniki: "skurwiela", "gestapowca", "nadetego bufona", "szwaba" itd....?
          • Gość: Luxc Re: Arogancki Małysz ;) IP: 213.17.164.* 25.01.02, 17:22
            No i proszę - pisałem, że jeśli Polak się zachowa jak Hannawald to jeszcze się
            wszyscy ucieszą i mu przyklasną. Idiotyzm.
            pozdr
            • Gość: Mordulec widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 18:47
              ciekawe dlaczego?
              • Gość: lalka Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 18:52
                Bo Malysz nie jest arogancki. Wiec o czym tu pisac!
                • Gość: oneworld Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 18:57
                  Aha... Ale za to Hannawald jest arogancki i bufonowaty, czy nie to przypadkiem
                  mialas na mysli? Czyzby znowu podwojna moralnosc?
                  • Gość: Dario Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.chello.pl 26.01.02, 18:59
                    Adam jest po prostu zwykły, skromny, normalny i w tym jego siła!
                    Nadęty?
                    Nie rozumiem!
                    Podwójna moralność, co ty bredzisz dobry człowieku!
                    • Gość: Mordulec Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 19:19
                      Gość portalu: Dario napisał(a):

> Adam jest po prostu zwykły, skromny, normalny i w tym jego siła!
                      > Nadęty?
                      > Nie rozumiem!
                      > Podwójna moralność, co ty bredzisz dobry człowieku!

"Dobry czlowieku", jesli wlaczasz sie do dyskusji to czasami dobrze jest zajrzec
                      na poczatek watku, zeby przynajmniej z grubsza wiedziec o co chodzi, zanim sie
                      cos napisze, okay?

• Gość: Dario Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.chello.pl 26.01.02, 19:34
                        Nie wiem do czego zmierza gadka Włodzimierza i nie wiem co byś chciał usłyszeć
                        ale moje spojrzenie na kwestię arogancji jest zgoła odmienne!
                        Może jesteś po prostu fanem Svena!
                        Biedne cztery kobity, Małysz nie dał autografu, a to dopiero arogant, bufon!
                        Powinien skoczyć w ich kierunku, podpisać i wyszczeżyć zęby do kamery.
                        Nie wiem czy Sven jest arogancki, bufoniasty, nadęty itd., wydaje mi się, że
                        brak mu pewnego rodzaju pokory i to spowodowało ten brak sympatii do niego.
                        Dlaczego Smith wzbudza sympatję...bo to dojrzały sportowiec, który potrafi się
                        zachować!
                        • Gość: Mordulec Re: widze, ze temat nie cieszy sie popularnoscia. IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 20:20
                          Gość portalu: Dario napisał(a):

> Nie wiem czy Sven jest arogancki, bufoniasty, nadęty itd., wydaje mi się, że
                          > brak mu pewnego rodzaju pokory i to spowodowało ten brak sympatii do niego.
                          "Brak" "pewnego rodzaju pokory" to powod dla ktorego Hannawald jako jedyny
                          skoczek zostal wygwizdany przez tysiace Polakow, zostal tu wielokrotnie
                          zeszmacony jako "gestapowiec", "szwab", "nadety, arogancki bufon", itd. itd...
                          zostal posadzany, o stosowanie srodkow dopingowych.

Dobrze byloby gdybys sprobowal zdefiniowac na czym polega ten "pewien rodzaj
                          pokory" bo przyznaje, ze rzadko natknalem sie na bardziej mgliste pojecie a musi
                          oznaczac chyba olbrzymie przewinienie, zeby zasluzyc na takie traktowanie.

> Dlaczego Smith wzbudza sympatję...bo to dojrzały sportowiec, który potrafi się
                          > zachować!
                          Nie, dlatego, ze jest loserm, niegroznym dla naszego swietego "Adasia" i na tym
                          chyba polega ten "rodzaj pokory", tak przypuszczam. W Harrachvie rok temu byl
                          grozniejszy i co? Ano wygwizdali go...

• Gość: lalka Nie wiem, jaki jest Sven IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.02, 19:03
                    Sliczna kobieto, naprawde tego nie wiem. Napisalam tylko, ze Malysz nie jest arogancki. O Svenie nie napisalam ani slowa, bo juz mi sie na ten temat nie
                    chce pisac. Proponuje duzo bardziej konstruktywne i pogodnie nastrajajace watki, jak chocby lozko i najprzystojniejsi skoczkowie. Tam sie na pewno
                    zgodzimy albo dojdziemy do kompromisu.
                    Goraco pozdrawia
                    • Gość: oneworld Re: Nie wiem, jaki jest Sven IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 19:24
                      sorry, ze tak na Ciebie naskoczylam ^^; Ale mam juz tak serdecznie dosc tych
                      postow na temat biednego Hannawalda, ze popadam w paranoje. Ja tez nie wiem,
                      jaki on jest, wiec to cale bluzganie na niego wydaje mi sie glupie...
                      Co do podwojnej moralnosci, to chyba wytlumaczylam sie w poscie tam wyzej?
                      • pc Re: Nie wiem, jaki jest Sven 26.01.02, 19:41
                        Gość portalu: oneworld napisał(a):

> sorry, ze tak na Ciebie naskoczylam ^^; Ale mam juz tak serdecznie dosc tych
                        > postow na temat biednego Hannawalda, ze popadam w paranoje.

Aaaaaaaaaaa......... to nie odpowiadaj na nie :) Zauważyłem ciekawe zjawisko. Na
                        posty które są na drugiej stronie forum raczej nikt nie reaguje.

Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka