Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni.

IP: *.ipt.aol.com 27.11.03, 23:52
    Powinni to pamietać kibice cwe(L)ki, którzy teraz na Wisłę plują.

Poza tym nie wygrać z Valerengą nie jest takim wstydem, jak dostać 1:6 od
    Valencii tak jak to zrobiła Legia (to była w ostatnich latach najwieksza hańba
    polskiej piłki).

Z Wisłą jest wszystko w porządku. W przyszłym roku zagra w Lidze Mistrzów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ostry Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:55
        Valencja - Valerenga podobieństwo oprócz pierwszej litery w nazwie - żadne.
        Parę klas różnicy.

Więc co ty ćwokku wiesz o grze w pucharach?

> Powinni to pamietać kibice cwe(L)ki, którzy teraz na Wisłę plują.
        Z Montelupich tak piszesz? Wspomnienia o swoim cwelostwie cię nachodzą, ze tak
        innym próbujesz to wmówić?
        • Gość: kis Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.ipt.aol.com 28.11.03, 00:05
          A co ty wiesz?
          Przegraliscie 1:6 !!!!
          Chyba, że jak cwelki myslicie, że Valencii to można dać 6 razy i to nie wstyd?
          • Gość: dino Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:06
            Starszego przykładu nie masz?
          • Gość: Ostry Re: kis kryptociota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:08
            Valencia to macho mani, opaleni południowcy...
            A Valerenga ogorzali od mrozu traktorzyści z Norwegii z małymi siusiakami...

I komu jest wiekszy wstyd dac dupy? Zapytaj swoich koleżanek...

To tyle jeśli chodzi o twoje ulubione tematy gejowskie kryptocioto...
            Wiesz, ze większość homofobów to kryptogeje? Uwierz w to...marzy cie się być
            cwelem ale tak sie wstydzisz...
            • Gość: kris Re: ciota IP: *.ipt.aol.com 28.11.03, 00:41
              Gość portalu: Ostry napisał(a):

> Valencia to macho mani, opaleni południowcy...
              > A Valerenga ogorzali od mrozu traktorzyści z Norwegii z małymi siusiakami...
              >
              > I komu jest wiekszy wstyd dac dupy? Zapytaj swoich koleżanek...

Tylko dupy dała Legia, a nie Wisła.
              Nie wygrać (zremisować) to nie to samo, co dostać w dupę.
              • Gość: Ostry Re: ciota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:51
                No traktorzyści byli moze bardziej subtelni, aczkolwiek zrobili
                wisełce "dobrze" bez poslizgu...Jak to traktorzyści..smaryuja tylko traktory a
                nie wisełkę...
      • Gość: dino Re: Wisła jest beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:56
        Tak co roku mówicie,straszną klasą się wykazałeś nazywając mnie kibicem cwe(L)
        ki teraz to się jednak cieszę że Wisła odpadła :)))
        • Gość: kis Re: Wisła jest beznadziejna IP: *.ipt.aol.com 28.11.03, 00:06
          Gość portalu: dino napisał(a):

> Tak co roku mówicie,straszną klasą się wykazałeś nazywając mnie kibicem cwe(L)
          > ki

Podziekuj koledze cwelowi - doradcy i paru jemu podobnym.
      • Gość: Bonhart Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:00
        Gość portalu: kis napisał(a):

>
        > Poza tym nie wygrać z Valerengą nie jest takim wstydem, jak dostać 1:6 od
        > Valencii tak jak to zrobiła Legia (to była w ostatnich latach najwieksza
        hańba
        > polskiej piłki).
        >
        >
        > Z Wisłą jest wszystko w porządku. W przyszłym roku zagra w Lidze Mistrzów.

Hmm... widze, ze potwierdza sie, iz kibice Wisly nie umieja ani wygrywac ani
        przegrywac. Nie rozumieja ze po chwilach triumfu przychodza momenty przykre,
        tak jak dzisiejszy dzien. I to jest normalne. Ale nie, niektorzy musza sobie
        pouzywac, powyzywac od cweli i z uporem maniaka przypominac porazke Legii z
        Valencja, ktora tak samo jak ostatnie wyniki w LM - 5:1, 7:3
        przeszlo bez specjalnego echa za granica. Wisla przegrala w bardzo kiepskim
        stylu - to fakt, z bardzo slabym rywalem - to tez fakt. I po co dorabiac
        do tego wielka ideologie.

PS> Pisanie o Legii "cwelka" to zwykle skurwysynstwo, ktore przestalo mnie
        bawic. Jesli ktorys z was baranow piszacych w ten sposob nie umie inaczej
        to niech lepiej nie pisze nic, zeby normalni kibice nie musieli sie za
        was wstydzic.
        • Gość: kis Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.ipt.aol.com 28.11.03, 01:16
          > Gość portalu: kis napisał(a):
          >

> > Z Wisłą jest wszystko w porządku. W przyszłym roku zagra w Lidze Mistrzów.
          >
          > Hmm... widze, ze potwierdza sie, iz kibice Wisly nie umieja ani wygrywac ani
          > przegrywac. Nie rozumieja ze po chwilach triumfu przychodza momenty przykre,
          > tak jak dzisiejszy dzien. I to jest normalne.

CZY TOBIE TRZEBA PISAC DUZYMI LITERAMI, ZEBYS ZROZUMIAŁ, CO CZYTASZ?

No ja własnie piszę, że z Wisłą wszystko w porządku.
          Odpadniecie z p. UEFA to nie tragedia. A Wisła nie przegrała, cały czas
          przważała i wstydu nie przyniosła.

• Gość: Bonhart Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:30
            <cytat>
            Powinni to pamietać kibice cwe(L)ki, którzy teraz na Wisłę plują.

Poza tym nie wygrać z Valerengą nie jest takim wstydem, jak dostać 1:6 od
            Valencii tak jak to zrobiła Legia (to była w ostatnich latach najwieksza hańba
            polskiej piłki). <koniec cytatu>

Co mi chcesz z tego napisac wielkimi literami? Ciekaw jestem czy tak samo
            chetnie jak przed tysiacami internautow nazywalbys Legie per "cwelka"
            stojac przed dziesiecioma jej kibicami.

> No ja własnie piszę, że z Wisłą wszystko w porządku.

To gratuluje ci dobrego samopoczucia. Wisla potrzebuje przebudowy skladu
            bo jest cieniem druzyny z zeszlego roku.

> Odpadniecie z p. UEFA to nie tragedia. A Wisła nie przegrała, cały czas
            > przważała i wstydu nie przyniosła.

Nie jest to tragedia, ale odpasc nie powinni. Wisla przegrala - w dwumeczu
            z druzyna grajaca antyfutbol. Co gorsza nie potrafila tej druzynie strzelic
            ani jednej bramki. Gdyby to Legia dzisiaj przegrala wstydzilbym sie tak
            samo jak za porazke w Walencji, a moze nawet bardziej, bo Valerenga to g...o
            a nie druzyna.
            • Gość: kis Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.ipt.aol.com 28.11.03, 20:00
              Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> <cytat>
              >
              > Poza tym nie wygrać z Valerengą nie jest takim wstydem, jak dostać 1:6 od
              > Valencii tak jak to zrobiła Legia (to była w ostatnich latach najwieksza hańba
              > polskiej piłki). <koniec cytatu>
              >
              > Co mi chcesz z tego napisac wielkimi literami?

To, że "rozumieja ze po chwilach triumfu przychodza momenty przykre,tak jak
              dzisiejszy dzien. I to jest normalne. "
              Czego najwyraźniej kibice Ległej nie rozumieją i próbują robić z tego tragedię
              bez precedensu. Podczas kiedy to Legła była przyczyną najwiekszej kompromitacji
              polskiej piłki w ostatnich latach.

>Ciekaw jestem czy tak samo
              > chetnie jak przed tysiacami internautow nazywalbys Legie per "cwelka"
              > stojac przed dziesiecioma jej kibicami.

No ja rozumiem, że was musi być przynajmniej dziesieciu na jednego.
            • Gość: www Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 20:14
              Bonhart, please nie dyskutuj z debilem. Facet ma z "małym" cos nie tak, albo
              wyszedł z wiezienia gdzie poznał znaczenie słowa ktorego tak chetnie uzywa.
      • Gość: obii Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.brzeziny.waw.pl / *.crowley.pl 28.11.03, 01:15
        Oczywiście, że 1:6 chluby nie przynosi, ale kto jeszcze dziś (poza kibicami
        Wisły i Legii) o tym pamięta? Przedwoczoraj Inter przegrał z Arsenalem 1:5. U
        siebie.
      • Gość: SEVEN Re: Wisła jest Mistrzem Polski i Mistrzem Jesieni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 15:30
        kis, nie osmieszaj sie, tez jestem kibicem wisly, ale co ma do ch...
        wspolnego przegrana legii z valencja z remisem wisly?
        • juve_maciek Kis, nie pier@& #35 $... 29.11.03, 15:41
          Kis, ty przestań siebie kibicem nazywać. Kibicowanie nie polega na obrażaniu
          drużyny przeciwnej, ale dopingowaniu własnej. Mnie było po tym meczu tak bardzo
          wstyd, że się nawet nie udzielałem na tym forum. Więc bardzo cię proszę,
          przestań mi to przypominać, bo próbuję zapomnieć.

Ps.
          Już całkiem nie rozumiem nawiązania do Valencii, czy innych porażek Legii, czy
          tam innych. Nic mnie to nie obchodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka