Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WYJAZD DO WROCŁAWIA

IP: *.icpnet.pl 07.08.01, 11:35
    Panowie ja jadę - jakby ktoś mił ochotę zapraszam - wyjazd autokarem jutro spod
    stadionu. godz. jeszcze nie znam ale ok 14 pewnie-pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: Camara Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 12:20
        Ano, jada busy, jada.....godz.11.00...parking przed stadionem. Guerra dzieki za
        info...
      • Gość: canemuto Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.icpnet.pl 07.08.01, 17:56
        ile kosztuje caly wyjazd (tzn. bus+bilet)? pozdro.
        • Gość: Camara Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:51
          30 PLN
          • Gość: Sergio Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: 212.126.22.* 07.08.01, 20:16
            niestety siedzę w robocie :-(((
            czekamy na waszą relację z meczu.
            • Gość: Student Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.aktivist.pl 08.08.01, 09:45
              Ja niestety też nie mogę.
              A propos czy kto wie o której godzinie rozpocznie się rewanż 22 sierpnia ? Dla
              mnie to ważne.
              • Gość: guerra Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 11:30
                No więc byliśmy ja i Camara. Spotakliśmy także desperata Ahaja(w sektorze)
                wyjazd bardzo udany i kibicowsko i sportowo. Mecz fantastyczny - przed meczem
                doszło do potyczki naszej ekipy hools z lokalnymi rzezimieszkami:)))) tu wynik
                odwrotny do wyniku meczu. Na meczu obecny był także viceprezydnt miasta pan
                Frankiewicz, ktory wespół z piłkarzami i zarządem Lecha przyszedł nam później
                podziękować za doping. Wracaliśmy wszyscy razem nawzajem się wyprzedzając -
                stworzyło to atmosferę solidarności i wspólnoty. W Rawiczu postój przed murami
                więzienia- odpalamy racę i 140 gardeł krzyczy Kolejorz- i skanduje xywę kibica
                Lecha osadzonego za kilkumetrowymi murami rawickiego ośrodka penitencjarnego.
                W oknach wschodniej ściany owego budynku wielkie zainteresowanie - oklaski-
                krzyki-gwizdy - niesamowite wrażenie - pozdrawiam
              • Gość: misza Re: WYJAZD DO WROCŁAWIA IP: *.elite.com.pl 09.08.01, 11:53
                Rewanż będzie 21 sierpnia (we wtorek) ze względu na MŚ w kajakrstwie na Malcie
                (chyba). Godzina- pewnie koło 19, ale tak na 100% dowiemy się w sobotę na
                Hetmanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka