Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

... mać Cenzura

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:01
    O ja ...ę. Jeszcze całkiem niedawno gazeta.W nie broniła tak zacięcie
    czystości języka polskiego. A teraz wysyłam wiadomość i co? Dochodzi połowa!!!
    O panie najświętszy. to przestesujmy w takim razie co uznajemy za brzydki wyraz,..., ... p o d... e k, p o j e b a n y cenzor z G.W.
    Dupa, Siur, Kutal, Pyta, skurwysyn itd.
    Obserwuj wątek
      • Gość: komsomoł ... mać cenzura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:04
        Znalazłem odpowiedź na moje pytanie... W A M W D U P Ę P I E R D O L E N I Moralizatorzy z wyborczej
        • Gość: kosomoł skurwysyn cenzor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:11
          Czyli dupa, pierdoleni i skurwysyn to wyrazy przyzwoite. Przepraszam wszystkich
          na forum, ale dla mnie to nowość i troszkę jak dzidzia sie bawię.
          • lhp Re: skurwysyn cenzor 29.01.02, 11:30
            Drogi wiesczu, twoje poprzednie posty zostaly prawdopodobnie zeslane
            do "hardcorowego forum"
            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=396

pzdr
            • Gość: komsomoł Re: skurwysyn cenzor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 15:09
              Raczej nie, tak treściwy literacko był tylko jeden(ten właśnie) i na razie go
              nie wywalili.
              • Gość: Svenka ależ są tam IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 15:15
                W "oslej ławce". Zobacz sam
                • Gość: komsomoł skurwysyn cenzor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 20:13
                  Zobaczyłem i nie zobaczyłem. Wzrok zawodzi mnie czy ciebie.
                  I mała bajka dla cenzora:
                  Żałowała żabka żółwia, że w skorupie siedział.
                  Chuj ci w dupę stara pizdo żółw jej odpowiedział
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka