Gość: gorol na Krupowkach, swietnie bedzie IP: *.demon.nl 01.06.09, 15:56 ladne widoki dla sportowcow. Moga w czasie jazdy sie odprezyc i zainspirowac. Swierze powietrze tez pomoze im osiagac lepsze sportowe rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superprojektantF1 Re: na Krupowkach, swietnie bedzie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.09, 08:33 W Zakopcu widzę ciekawszy wariant: pętla Droga pod Reglami - Droga nad Reglami, ino je wyasfaltować i puścić te bolidy! Ale się kozice i świstaki ucieszą: wreszcie coś sie dzieje! No a gazdowie, bacowie i juhasi - ile nachytają dutków, hej! Projektanta-Architekta z Wariatkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahryman Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: 89.174.38.* 01.06.09, 16:01 Wrocław? mehehehehe... przecież tu nawet Odra jest dziurawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matomato Tylko Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:03 Stanowczo protestuję, my w Toruniu pierwsi wymyśliliśmy tę ideę. Teraz Kraków chce nam to podebrać, bo też stara się o ESK. Nasz prezydent musi coś z tym zrobić. Toruń jest jedynym miastem, które może przygotować taki tor i znaleźć finansowanie, bo jest najsilniejszym miastem Pomorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Tylko Toruń IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.06.09, 16:16 Proponuję dzień powszedni koło 15.00 i przejazd jedynym w Toruniu mostem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matomato Re: Tylko Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:19 Budowa nowego wejdzie w koszty toru. Się nie bój. Mamy inne atuty. Hotele i doskonałe położenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru powyzszy post napisal bydgoszczanin IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:18 aby osmieszyc nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Nikt nie musi was ośmieszać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:26 I tak wszyscy polewają z miasta moherów i Radyja. Do tego dochodzi zaściankowość i kompleksy. Jedynie żużel macie na najwyższym poziomie. Wiem bo bęcki u was dostaliśmy ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru a konkretnie kto to sa wszyscy? IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:32 bo takie uogolnianie mnie nie przekonuje. jak wiadomo wszyscy polewaja z czestochowy, miasta pielgrzymek, w ktorym torunskie mohery maja wyjazdowki, bo nie chca osmieszac torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: a konkretnie kto to sa wszyscy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:37 posłuchaj na CB radio to się dowiesz. Kojarzycie się tylko z Radiem M i z niczym więcej. A to symbol zadupia i średniowiecza oraz ciasnoty umysłów. Że o pielgrzymkach kaczorów nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: a konkretnie kto to sa wszyscy? IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:38 wy za to nie kojarzycie sie z niczym. btw. wyladowal juz jedynyu w tym miesiacu samolot w tym waszym miedzynarodowm porcie lotniczym? rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: a konkretnie kto to sa wszyscy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:41 tak tak możesz sobie tak gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.chello.pl 01.06.09, 16:08 ja chce w Warszawie;p bo jest najbliżej mojego mista:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.09, 21:37 w radomiu, w radomiu zrobcie! ja chce w radomiu !! ;)najlepiej po rondzie czyza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.centertel.pl 01.06.09, 16:15 po tych dziurach w Polsce? al jaja!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzyk_na_F1 tylko Kraków IP: *.chello.pl 01.06.09, 16:15 nie ma lepszego miejsca niż pod Wawelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matomato tylko Kraków? TORUŃ powinien organizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:17 Jesteśmy atrakcją turystyczną na miarę Europy a nie pubem dla Angoli jak Kraków. Mamy miliony turystów rocznie i lotnisko. Tor możemy zrobić w rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek PTTK Re: tylko Kraków? TORUŃ powinien organizować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:23 Zgadzam się. Jestem wieloletnim przewodnikiem PTTK po Toruniu i wierzę, że dzięki postawie obywatelskiej i potencjale gospodarczemu Torunia jesteśmy w stanie takie zawody zorganizować. Codziennie oprowadzam wycieczki z Niemiec i ludzie pytają i takie atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: tylko Kraków? TORUŃ powinien organizować IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.06.09, 16:31 Najsłynniejszy mieszkaniec "moherowa", Ojciec Dyr. poprowadzi obowiązkowy różaniec dla kibiców i teamów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru spadaj tyfusie IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:26 i bierz se tor do bydy. pojezdzicie se wokol dwoch najgorszych uniwerkow w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:31 znaczy uważasz, że to ktoś z Bydgoszczy napisał? Właśnie czytam i wątpię by któś mógł udawać aż tak dobrze myślenie torunian. A co do uniwerku to najgorsze tak? To dlaczego się podczepiliście do promocji miasta gdy nasi wygrali regatu w Oxfordzie? Dwulicowcy chrzanieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:36 jak wiadomo w machaniu lapami jestescie niezli jak to fizole ale w mysleniu niezbyt. nadajecie sie do przerzucania gruzu i sportow silowych w ktorych myslenie nie jest premiowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:38 No czyli potwierdzasz, że myślenie że to Bydzia Was ośmiesza nie ma podstaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:40 przyznajesz ze jestescie na to za glupi :) wlasnie jest to taka glupia proba osmieszenia, ktorej finezji nie powstydzilby sie lepiej rozgarniety szympans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:44 a ja myślę, że koledzy matomato i no włąśnie gdzie tu się podział blue_city i inne matoły? spoko mogli wymyślić takie gadanie. Przeciez to oni dali kiedyś taki pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru Re: Toruniowym skrytopodpinaczom mówimy nie IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 01.06.09, 16:46 nie wierze zeby byli do tego zdolni nawet oni. moze jeszcze hecer co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Uspokujcie się :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:43 To tylko reklama! Pewna firma wymyśliła sobie głosowanie na miasta i rywalizację pomiedzy nimi tylko po to, żebyście wchodzili na jej stronę :D Dzieciaki, daliście się nabrać jak stado baranów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driwer Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.dsl.alice.nl 01.06.09, 16:25 najleoiej gdynia jestem obiektywny i tam niemieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: 89.161.0.* 01.06.09, 16:30 Ciekawe jak mam zagłosować, skoro podana strona nie otwiera się... Jak zwykle w tym kraju, kończy się na gadce... Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_trawa_09 Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj 01.06.09, 17:40 tez próbowałam zagłosować, no cóż strona nie działa, ale to nie oznacza lipy, może zainteresowanie było aż tak duze, ze strona nie wytrzymała...myślę, ze trzeba przeczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepik Juz widze jak Kubica wypada z kolein i urywa kolo IP: *.range86-153.btcentralplus.com 01.06.09, 16:31 na pierwszej dziurze. Wcale sie bym nie zdziwil jak by wszystkie teamy wystawily range rovery na uliczny wyscig w pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak w calej Polsce nie znajdzie się tyle asfaltu IP: *.icpnet.pl 01.06.09, 16:33 żeby dziury na wrocławskich ulicach załatać :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WielkiToruń ukradli toruński pomysł sprzed 2 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:35 Ale wtedy nie mieliśmy za sobą mediów. To normalne draństwo tak postępować. Podaliby chociaż że to nas pomysł. Z naszym potencjałem gospodarczym i intelektualnym moglibyśmy to zrobić lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: ukradli toruński pomysł sprzed 2 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:42 piszcie petycje. Na mapie pogody w TVN już jesteście teraz czas na mapę F1. Dacie radę. Rydzyk to załatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnie Walker Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj IP: *.serv-net.pl 01.06.09, 16:37 Circuit de Włoszczowa - prawie jak Monaco. Ciekawe czy żona burmistrza będzie osobiście gratulowała zwycięzcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzawiak Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. IP: 188.33.88.* 01.06.09, 16:41 Formuła 1 polega głównie na generowaniu olbrzymich pieniędzy oraz ZANIECZYSZCZANIU ŚRODOWISKA. Won z Warszawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrow Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. IP: *.lodz.mm.pl 01.06.09, 16:47 ahoy !proponuję pierwsze GP f1 po dziurawych wąskich polskich drogach, np Łodzi, nareszcie będzie się liczył tylko refleks kierowcy a nie kersy dyfuzory , to będą prawdziwie sportowe zawody (nie na najlepszego mechanika jak się ma dotychczas), a przy okazji może zerwą trochę asfaltu i znowu przesiądziemy się do bryczek /pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_trawa_09 Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. 01.06.09, 16:47 Uważam, ze skoro jest szansa budowy takiego toru to należy z niej skorzystać, a nie marudzić, że znowu nie wyjdzie...powinniśmy się teraz skupić na wyborze odpowiedniego miasta spośród podanych. Ja osobiście będę głosowała na Kraków, bo wiadomo miasto piękne, a jak jeszcze udałoby się zorganizować Grand Prix Formuły 1 to mamy pewność, ze jest przygotowane na sporą liczbę turystów, poza tym Kraków nie organizuje Euro 2012, wiec takie przedsięwzięcie się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok A gdzie głosy z Gdyni? ;-) IP: *.aster.pl 01.06.09, 17:00 Chłopaki od Szczurka zaspały na forum? Przecież jak tylko gdzieś się nazwa tego miasta przewinie - vide artykuł o Monopoly, to zaraz jest we wpisach masa fanfar i tokowanie: Ach jesteśmy perłą Bałtyku, Dubajem północy, pryszczem luksusu i szczęścia na placku polskiego łajna ;-) Już to sobie wyobrażam - Raikkonen przejeżdża pod pralnią oraz sklepem z koszulami na Władysława IVgo i bierze ostry zakręt na czwórce za Batorym, żeby zaliczyć okrążenie po Skwerze. Chyba by się dopiero na Dalmorze, albo w Barze pod Blachą zatrzymał po takim skręcie;-) Te miasto leży w otulinie Parku Krajobraowego i mam nadzieję, że rozsądni mieszkańcy by zaprotestowali na czas. Ode mnie z Wwy też bym to łopatą wyrzucał. Wystarczy, że słyszałem na Bemowie, jak pierdzi Kubica w odległości 3 km od toru. Wątpliwa przyjemność przez tyle czasu, ile trwa wyścig formuły. Niech już się lepiej poganiają na autostradzie pod Piotrkowem - prawie centrum Polski jakby nie było ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wwlmarek Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... 01.06.09, 17:06 Dzisiaj jest pierwszy czerwca, a nie kwietnia. Tylko kretyn mógł wymyśleć takie głosowanie i tylko kretyn weźmie w nim udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są proj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 07:37 I na 100% kretyn cię zrobił hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. IP: *.icpnet.pl 01.06.09, 17:09 Moim zdaniem można by pomyśleć, ale o budowie normalnego toru. Taki normalny tor na początku kosztuje baaaardzo dużo, lecz wystarczy odpowiednio go dostosować, i może być wykorzystany do bardzo wielu dyscyplin sportów motorowych , nie tylko dla F1... Wtedy może być dopiero prawdziwa promocja dla polski. Jak narazie w kalendarzu jest 1 tor F1 w monako, a tam jak wiadomo aż kipi luksusem , tak więc ich na to stać, nas nie, i bardziej byłbym za budową osobnego toru :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfiatol.blox.pl Formuła 1 - Tory formuły jak skocznie narciarskie IP: *.net.pulawy.pl 01.06.09, 17:12 Niegdysiejsze sukcesy Adama Małysza wywołały szał na punkcie skoków narciarskich. Ile nowych obiektów powstało na tej fali? Życząc Kubicy wszystkiego najlepszego i wielu lat kariery pozwalam sobie wyrazić wątpliwość co do powstania nawet ulicznego toru F1 w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.G Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek.. IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.09, 17:15 Moim zdaniem rozegranie gp w polsce to świetny pomysł . Mieszkam w Gdyni i myślę że tor ten byłby świetną rzeczą . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 Science-fiction !!! 01.06.09, 17:43 Najpierw zbudujcie normalne drogi i normalne ulice zeby nie bylo ryzyka zostawic podwozia na ulicy w tych miastach a dopiero pozniej robcie takie idiotyczne plany pisane na wodzie ! Smiac mi sie chce jak ktos sie podpisuje "projektant torow F1" tak jakby ich juz zaprojektowal i zbudowal co najmniej ze cztery... Monaco jest tylko jedno na swiecie bo Monaco to jest Monte Carlo a to jest legenda i way of life.... nigdy w Polsce ani praktycznie nigdzie w Europie nie bedzie atmosfery ktora sprawia ze Monte Carlo jest tym czym jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Po co głosować 01.06.09, 17:49 I tak wygra Wrocław, Gdańsk i Poznań. W rezerwie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Formuła 1 na ulicznym torze w Polsce? Są projek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:54 Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś