Gość: Poki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:23 buahahahahhahahaaaaaaaa Widzę, że już korzystasz jednak z uroków bogactwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thomx Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:54 Ludzie z NY byli skłonni zapłacić mu te pieniądze. Oczywiście nie zobaczy z tego wiele, ale jak na nasze standarty, to sporo. dlaczego ma z nich nie korzystać. Chciałbyś, żeby wsadzał je w skarpety, wysyłał na poste restante do Koluszek, czy o co ci chodzi? nie gra... cóż, ja życze mu, żeby zagrał, a nawet został gwiazdą i zarabiał kupę kasy. nie widzę w tym osobiście żadnej ujmy dla mnie, więc ty też nie lecz na forum swoich kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 19:43 Gość portalu: thomx napisał(a): > Ludzie z NY byli skłonni zapłacić mu te pieniądze. Oczywiście > nie zobaczy z tego wiele, ale jak na nasze standarty, to sporo. > dlaczego ma z nich nie korzystać. Chciałbyś, żeby wsadzał je w > skarpety, wysyłał na poste restante do Koluszek, czy o co ci > chodzi? nie gra... cóż, ja życze mu, żeby zagrał, a nawet > został gwiazdą i zarabiał kupę kasy. nie widzę w tym osobiście > żadnej ujmy dla mnie, więc ty też nie lecz na forum swoich > kompleksów Tym postem chciałem wyrazić moje rozbawienie "miłością" do 28- latki. To wszystko. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Nie GMS, a GMC IP: *.urscorp.com 22.12.03, 15:01 Nie ma w Ameryce samochodu marki GMS. Jest za to GMC: za 40 tysiecy to pewnie GMC Yukon: Wielkie, opasle, ciezkie SUV, w sam raz na waskie uliczki i male parkingi Manhattanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik samatha - oto ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 15:10 z taka dziewczyna - .samanthacole.com/photos2.htm - to sie czesciejj bym spotykal - a nie tam o koszu myslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: samatha - oto ona IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 22.12.03, 22:07 T onio Tajner to dopiero dupa!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan Re: Nie GMS, a GMC IP: *.laczpol.net.pl 22.12.03, 23:14 ale t chyba blad w druku a co do wymiarow - daj chlopu spokoj ma 2 metry:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcio amoroso Ale z ciebie macho... IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser win i... fajna d*upa... IP: voodoo2:* / 10.48.96.* 22.12.03, 15:13 wpisszcie sobie ją w googlu , mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: fajna d*upa... IP: *.chello.pl 22.12.03, 20:47 Tylko ze na zdjeciach obsciskuje sie z murzynami i latynosami.Dziewczyna chyba sporo pracuje tylkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Napisz adress !!! IP: 62.121.73.* 22.12.03, 15:41 Ej "kneser win i ..." napisz cały (dokładny)adress strony o której myślisz bo w googlach jest o niej wiele stron a na jej oficjalnej (stronie) Nie wszystkie zdjęcia się pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu ona jest mulatka? czy tylko dobrze opalona? IP: *.client.comcast.net 22.12.03, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Tom Czy to ważne? Ważne, że ma niezłe ciałko IP: *.chello.pl 22.12.03, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.dyn.optonline.net 22.12.03, 17:00 dobrze ze nie napisales koles dżi em si bylo by fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rude-boy Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:45 nie, schowa wszystko pod łóżko i będzie wpierdalać chleb ze smalecem. Koleś jebnij się w banie, najlepiej czymś ciężkim może ci przejdzie. Żal dupe ściska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.bungle Re: 6 godzin dziennie? IP: 213.61.157.* 22.12.03, 17:57 Zaraz, zaraz - on twierdzi, że trenując 6 godzin dziennie nie ma czasu na nic? Coś tu się kupy nie trzyma. Swoją drogą, ciekawe ile trenował w Hiszpanii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: 6 godzin dziennie? IP: *.lodz.mm.pl 22.12.03, 19:22 glabie!! wiesz ile to jest 6 h zapierdalania w silowni biegania skakania?? zawsze pisalem ze w 1 sezonie nie bedzie gral, ale... natrenuje sie chlopak powodzenia lampe!! silki brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papszmiriam Samantha IP: *.ifis.uw.edu.pl 22.12.03, 19:08 Brawo Maciek!Chłopak ma talent.Poza tym: -18 lat -GSM za 40 tyś $ -pieniądze -zapewne piękną Samanthe Cole :))))) Życzę mu żeby wreszcie zadebiutował i jeszcze 6 takich dziewczyn jak Samantha i 8 GSM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.12.03, 21:37 bujda, redaktorzy powinni troche wiecej poswiecic czasu w poszukiwaniu informacji o dziewczynie Lampego. Ona jest zaledwie 4 lata starsza od Niego. Czy to co jest zalaczone w nawiasie to jakis przytyk ze strony autora arykulu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Głupie pytanie?! IP: 80.48.235.* 22.12.03, 21:53 Dlaczego gość, który niewele potrafi (nawet biorąc jego staż w hiszpańsiej lidze?)kupuje furę za 40.000 baksów a zawodnik który przsporzył POLSCE znaczniej więcej splendoru musi być pokorny i prosić się o łaskę. Mam tylko jedno pytanie kim jest Pan Lampe a kim są Korzeniowski, Małysz lub Giłka. Ludzie świat zwariował z wybiórczą na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek ja też mam głupie pytanie IP: *.chello.pl 23.12.03, 00:56 kto to jest Giłka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 13:33 Maciej Lampe powinien grać jak najwięcej bo jest to najlepszy polak grający w kosza na świecie i nie obchodzi mnie że jest pierwszoroczniakiem on musi się uczyć był w pierwszej piątce najlepszych zawodników ligi letniej a nie był wystawiany do pierwszej 5 swojego zespołu a LeeBron James był moim zdaniem to nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuaksz Re: Maciej Lampe: Chcę grać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 13:39 Gdyby nie kontrakt z realem madryt to Maciek byłby wybrany w pierwszej dziesiątce draftu może w 5. Odpowiedz Link Zgłoś