Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ktoś w Lechu kręci...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:25
    Wszyscy mówią, że w Lechu nie ma pieniędzy. To ja się pytam skąd się one
    wzieły na reklamy w prasie. Otwieram Wyborczą Lech życzy mi zdrowych świąt,
    otwieram Przegląd (27.12.03 - czyli już po świętach!) również życzenia od
    Lecha. Co tu jest grane???

Obserwuj wątek
      • redakcja Re: Ktoś w Lechu kręci... 29.12.03, 17:14
        Za życzenia świąteczne na stronach ”Gazety Wyborczej” Lech nie zapłacił żywą
        gotówką. ”Gazeta” ma z Lechem podpisaną umowę barterową. Podejrzewam, że
        reklama w PS pojawiła się na tych samych zasadach.

pozdrawiam
        Błażej Wandtke
        • Gość: Poznań Re: Ktoś w Lechu kręci... IP: 62.233.157.* 29.12.03, 20:06
          Tej! Wandtke! Ty to se weż i policz ile dali sponsorzy ile poszło na koszty a
          ile ukradziono.
          To że ten Ultraoszust kręci to już wszyscy wiedza i że kasiore wyciaga i jej
          tera nie ma to też.
          Facet siedzieć powinien a klub obrabia a ty głupa kleisz.
          Firm ma milion i każda Lecha kroi za wszystko co robi .Jak se kupe na meczu
          robisz to kasa do niego idzie .Jak trawe strzyga to też i jak kiełbase kupisz
          i koszulke oraz kołowrotki -wszystko jego .o transferach nie gadam bo to jasne
          jak słonce.I jak ma być dobrze jak takie chamstwo. Ty weż głupot nie pisz
          tylko se dobrze porachuj i ludzi popytaj i policje i prezydenta to ci oczy sie
          otworzą.
          pierdołami sie zajmujesz a smrud z lecha idzie że strach.
          • redakcja Re: Ktoś w Lechu kręci... 30.12.03, 17:42
            Internauta zapytał skąd się wzięły pieniądze na tę konkretną reklamę, to mu
            odpowiedziałem. A pisać, że "wszyscy kradną", albo "tamten to złodziej" nie
            lubię. Jeśli z tej odpowiedzi chcesz wyciągać wniosek brzmiący "ten Wandtke to
            broni Ultraoszusta", to ... proszę bardzo.

pozdrawiam
            Błażej Wandtke

p.s. Acha! I na przyszłość chociać się podpisz.
      • Gość: cd Re: Ktoś w Lechu kręci... IP: 62.233.157.* 29.12.03, 20:34
        fryzjer ma rację.
        Działacz społeczny? Najgorsi są właśnie tacy. Niby nie bierze pieniędzy, więc z
        >
        > czego żyje? Jakim cudem może być w klubie 7 dni w tygodniu? Skoro tam jednak
        > jest, to za co odpowiada? Może jakiś zakres obowiązków i odpowiedzialności?
        Nie
        >
        > chodzi o formalny papier (choć powinien być), ale rzeczywiste
        pełnomocnictwa.
        > Skoro ktoś coś robi, to powinien byc rozliczany. Jak rozliczyć, jeśli nie
        > wiadomo z czego? Ma facet długi i pracuje za darmo? Może jednak jakąś drogą
        > dostaje kasę z klubu? No chyba, że wygrał w totka, ale nie sądzę.
        > Lech miał byc klubem czystym, wręcz przeroczystym. Jeżeli tak jest, to co
        > właściwie Pan Szymkowiak robi? I za ile? Ile prawdy jest w tym, że ma
        udziały w
        >
        > stoiskach Lecha, w cateringu na stadionie, w transferach, w organizacji
        > wyjazdów na mecze i zgrupowania? Darek Szymkowiak zbłądził kiedyś
        > bezdyskusyjnie (potwierdzone sądownie - Ultra) i być może to była jego
        jedyna
        > wpadka (czemu sam w to nie wierze?), ale jego nieprecyzyjny status w klubie
        i
        > opinie o nim sprawiają, że wietrzę w tym nieuczciwość, nadużycie,
        malwersacje
        > (narodowa skłonność do teorii spiskowych?). Krótko rzecz ujmując, w moim
        > przekonaniu, gość żyje z klubu i coś mi się wydaje, że to On więcej ma z
        tego
        > korzyści, niż klub z jego "społecznej" pracy.
        > W profesjonalnym przedsiębiorstwie (takim miał być Lech) nie ma miejsca dla
        > społeczników, szarych eminencji mających wpływ na wszystko przy żadnej
        > faktycznie odpowiedzialności.
        > Bez komentarza pozostawiam plotki o powiązaniach Darka Szymkowiaka (dla
        > niektórych Łysego vel Pyry) z mafią czy innymi gangsterami. Nie ja jestem od
        > tego, by to badać. Mogę za to powiedzieć, że nie podoba mi się jego obecność
        w
        > klubie. Żeby nie było wątpliwości, ani na dotychczasowych zasadach, ani w
        > żadnych innych.
        > To między innymi przez takiego Pana Szymkowiaka mam sceptyczne podejście do
        > propozycji kibicowskiej zrzutki na Lecha. Nie wiem, czy częśc kasy nie
        pójdzie
        > na wydatki, z którymi sie nie zgadzam. Sorka za pesymizm, byc może to wina
        > pogody.
      • Gość: Ignacyg Re: Ktoś w Lechu kręci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:09
        Reklama w prasie, a p. Dariusz Szymkowiak to dwie różne sprawy. Redaktor Wandke
        ma racje, trochę zimnej wody na rozpalone głowy. Sprawę z p. Kulczykiem nie
        rozdmuchały media, tylko sam zarząd Lecha. Choc pomylił luźne rozmowy z
        rozmowami biznesowymi. Oczywiscie naleźy oddać im to co dobrego zrobili, a
        skarcic za całość - spieprzoną robotę.
        IGNACYG
        • Gość: Ignacyg Re: Ktoś w Lechu kręci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:10
          Redaktora Błażeja Wandtke przepraszam za nieco zmienione nazwisko!
          • Gość: PAKA Re: Ktoś w Lechu kręci... IP: *.icpnet.pl 18.01.04, 18:42
            KTO KRECI ... KRECI KURWA PREZES LECHA RADOSŁAW MAJSZAK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka