gal90 07.08.09, 21:41 Kiedy beda zaliczane pukty za piatkowe mecze ? Dopiero w poniedzialek razem ze wszystkimi punktami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veleda Re: Punkty... 07.08.09, 21:50 Dzisiejsze necze beda podliczone juz jutro rano,sobotne bede podliczone w niedziele rano,a niedzielne mecze beda podliczone w poniedzialek rano:D Odpowiedz Link Zgłoś
meszna89 Re: Punkty... 07.08.09, 22:00 Velda wprowadzasz ludzi w błąd, aktualizacja punktacji następuje w tym samym dniu, po meczu, więc do godz powinny być już widoczne punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
veleda Re: Punkty... 07.08.09, 22:07 No to chyba cie glowa boli bo zawsze rano jes t tabela!! Odpowiedz Link Zgłoś
meszna89 Re: Punkty... 07.08.09, 22:12 veleda napisał: > No to chyba cie glowa boli bo zawsze rano jes t tabela Hmm, poczekaj około godz to zobaczysz. Grałem we wszystkie edycje w których gra odbywała sie w internecie i prawie zawsze (awaria) wyniki i generalka były publikowane w ten sam dzień. W zeszłym sezonie na 4 kolejki przed końcem byłem w ścisłem czołowce - 14 miejsce, i na biezaco śledziłem wszystko. Jak nie wiesz to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
adeko1 Re: Punkty... 07.08.09, 22:16 Tak tak meszna ma racje jeszcze dzis przed 24 będa wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś