Gość: kibic weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 06:53 To nie pech, nie glupota Lecha.To taktyka sponsora bukmachera BetClik. Wynik 1:2 z norwegami i 2:4 z Polonia to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Pech czy brak mądrości Lecha? 18.08.09, 15:22 lech grał jednym napastnikiem hehe skad my znamy ten anarchiczny futbol hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Myślałem, że dłużej na robocie Franza pojedzie... IP: *.autohit.pl 18.08.09, 15:36 Tak to jest , Kasperczak Wisłę dostał po Smudzie teraz Zieliński Lecha - tylko myślałem, że dłużej to pójdzie a tu się okazuje, że nawet nie umie poprowadzić już ułożonego zespołu! ======================================================================= CHF kup tanio i płać niższą ratę swojego kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan pawel Re: Pech czy brak mądrości Lecha? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 16:00 minasz napisał: > lech grał jednym napastnikiem hehe > skad my znamy ten anarchiczny futbol hehe Jednym napastnikiem to gral Twój Stary, obejrzyj sobie ten mecz i powiedz mi jak gral stilic peszko czy wilk i czy oni nie grali jak napastnicy. W dzisiejszej grze nie ma juz 'typowych' napastnikow, ale Twoj ciasny leb pewnie tego nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asr Re: Pech czy brak mądrości Lecha? IP: *.chello.pl 18.08.09, 18:12 faktycznie nie ma... Toni, Eto, Ibrahimovic, Berbatov, Drogba i dziesiatki innych to tak naprawdę sa obroncy albo defensywni pomocnicy. Masz rację, dzięki że nas oświeciłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan pawel Re: Pech czy brak mądrości Lecha? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 16:00 Gość portalu: kibic weteran napisał(a): > To nie pech, nie glupota Lecha.To taktyka sponsora bukmachera > BetClik. Wynik 1:2 z norwegami i 2:4 z Polonia to potwierdza. Nie wierze ze mozna byc az tak glupim. Odpowiedz Link Zgłoś
fatcher Re: Pech czy brak mądrości Lecha? 18.08.09, 16:05 Polonia zagrała jak drużyny z zachodniej Europy. Nauczyła się tego w jednej rundzie eliminacji do Ligi Europejskiej- w dwumeczu z Bredą... Oni też, co strzał, to gol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Szostak Pech czy brak mądrości Lecha? IP: *.slawno.vectranet.pl 18.08.09, 17:29 Lech przede wszystkim fatalnie w całym meczu grał bez piłki, tj. wtedy gdy przy piłce była Polonia. Piłkarze Lecha, a szczególnie srodkowi pomocnicy wogóle nie potrafili się ustawić, nie było asekuracji, a przerwy pomiędzy formacjami były ogromne. Stąd najpierw gol Sarvasa, a potem porażka, która dlatego obciąża tylko trenera Lecha. Tylko żeby dostrzec takie rzeczy trzeba się znać na piłce i pozyskania tej wiedzy zarówno panu redaktorowi piszącemu temu artykuł jak trenerowi Zielińskiemu życzę bo polska piłka na tym skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonik Bramkarz IP: *.olsztyn.mm.pl 18.08.09, 17:47 Polonia oddała pięć strzałów i strzeliła cztery gole. To kto tam stoi na bramce? A śmieją się z Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Bramkarz 18.08.09, 18:48 Gość portalu: slonik napisał(a): > Polonia oddała pięć strzałów i strzeliła cztery gole. > To kto tam stoi na bramce? A śmieją się z Wisły A co ma jedno z drugim wspólnego? Można oddać kilka strzałów i wszystkie nie do obrony (ciekaw jestem przy którym bramkarz Lecha popełnił Twoim zdaniem błąd?), a można oddać tych strzałów trzydzieści i tak naprawdę nie stworzyć poważnego zagrożenia. A jest jeszcze ulubiona kategoria polskich komentatorów, czyli "ni to strzał, ni dośrodkowanie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asr Balonik IP: *.chello.pl 18.08.09, 18:11 niesamowita jest ta wasza podjarka w Poznaniu. Całe miasto aż sika po nogawkach bo Lech po raz 16 z rzędu "idzie na majstra". Obiektywizm - ha ha- waszych regionalnych dziennikarzy jest niesamowity wręcz. Jakbym czytał jakiegoś Fanzina albo gazetkę ultrasów Lecha tak się czyta pana Nosala i resztę wielkopolskich pismaków GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Balonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:17 Gość portalu: Asr napisał(a): > niesamowita jest ta wasza podjarka w Poznaniu. Całe miasto aż sika po nogawkach > bo Lech po raz 16 z rzędu "idzie na majstra". Obiektywizm - ha ha- waszych > regionalnych dziennikarzy jest niesamowity wręcz. Jakbym czytał jakiegoś Fanzin > a > albo gazetkę ultrasów Lecha tak się czyta pana Nosala i resztę wielkopolskich > pismaków GW. Pewnie Kolego jesteś z jakiegoś niewielkiego miasteczka i nie możesz zrozumieć, że w Poznaniu kolejorzem (jaki by nie był) interesują się całe rodziny, że w trakcie każdego meczu wszystkie puby są pełne i że wszystkie mają włączone ekrany, oraz, że o każdym strzelony przez Lecha golu słychać w całym mieście, gdziekolwiek byś w nim nie był. Jeżeli czegoś takiego nie doświadczasz, to życzę Tobie takiej "podjarki" w Twojej mieścinie. Jest to Twoj problem, nie nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asr Re: Balonik IP: *.chello.pl 18.08.09, 20:41 nie dziękuje. Ja w Krakowie takiej podjarki sobie nie życze. Mi wystarczy w rok rok Mistrz Polski, a nie napinanie się jacy to jesteśmy cudowni, jacy wspaniali, jacy historyczni (ha ha), jacy zmobilizowani, silni itp itd etc etc - zresztą co roku to samo. I potem co? Jak zawsze- wielkie gó... i to mnie bawi szczególnie, że właśnie oszołomy (na dodatek nieco grafomańskie- piękne są te wtręty o "każdym" i "słychać wszędzie" )Twojego pokroju, które krzyczały by dobić i zgnoić "wielką przyjaźń" Cracovię byleby tylko nie zająć 3 miejsca za Legią, które napinają się Levadią a zapominają o Tereku i Sheriffie powodują, że Lech w całej Polsce traktowany jest z antypatią i wielkim przymrużeniem oka. Bo napinacie się, popadacie w niezrozumiała pychę (jak na klub który nie ma na koncie od 1992 roku praktycznie ŻADNEGO sukcesu), wyśmiewacie inne drużyny, zapominacie co to pokora a potem wielkie PIERDUT i płacz u takich jak Ty i pan Nosal. Jaśniej się chyba nie da wyjaśnić, chociąz nie wiem czy do takiej mało rozgarniętej pyrki z Obornik czy skąd ty tam jesteś dotrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojti Re: Balonik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 23:12 No i co z tego ze masz mistrza,bidulku,jak wyzej polskiej ligi nie podskoczysz...a pozatym sam przestan sie napinac zanim komus zwrocisz uwage! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: Balonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 12:10 Myślałem, ze stać cię na normalną dyskusję. Jesteś takim samym odpryskiem pewnej populacji jak wielu innych napinaczy. Dawałem do zrozumienia o jaką populację chodzi. Lech ma większą, to też i odprysków jest więcej. A co do Krakowa - dla mnie się kończy na plantach i zawsze w dobrym towarzystwie, więc z tą mieściną też jak bym trafił, w moim Krakowie się nie mieścisz Kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Lech przegrał zasłużenie IP: *.aster.pl 18.08.09, 18:43 przestańcie już bić pianę na temat Lecha bo prawda jest taka, że Polonia też nie zagrała na maksa, grała niedokładnie i nie pokazała wszystkich możliwości. Peszko zagrał jak debil, faulował nonszalancko, zagrał ręką jak by miał na myśli " e tam szkoda piłki dla Polonii i tak z tej akcji nic nie wyjdzie, dawajcie mi tutaj piłkę ja wam pokarzę jak się gra" no i się przeliczył, bo wynik pokazał kto jest większym kelnerem. Lech przegrał bo był gorszy, tutaj jest przyczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie rozśmieszaj mnie IP: 95.108.12.* 20.08.09, 01:55 Lech nie był gorszy, tylko nieskuteczny. Inaczej byłoby po 30 minutach 3:0 i skończyłoby się jak w Kielcach. Polonia oddała w 1 połowie 1 niecelny i 1 celny strzał /przypadkowy - nie wierzę że tak celowany, bo piłkarz strzelał swoją słabszą nogą/. Przypomnę że przez 15 minut przegrywała 0:1. > prawda jest taka, że Polonia też nie zagrała na maksa, > grała niedokładnie i nie pokazała wszystkich możliwości. Wiadomo, na maksa to zagrała z Koroną. Zdejmij klapki z oczu, błagam. Polonia NIC nie pokazała. 3 bramki to wina dziecinady w wykonaniu lechowej obrony /co brutalnie podkreślił Zieliński/, a nie zasługa Polonii, jedna to fuks. Jak Sarvas nastrzela jeszcze parę takich (tą samą nogą), to cofnę tą opinię. Dodatkowo 2 ostatnie bramki to tylko i wyłącznie efekt tego, że Lech nawet w 10 chciał wygrać i atakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Pech czy brak mądrości Lecha? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 00:44 Nawet jak lech zdobedzie maistra to tylko po to zeby zwrocic na siebie uwage zagranicznych klubow zeby wysprzedac zawodnikow,dlatego taki maister polskiej ligi jest tyle wart co kilo mego gowna,poprostu w europie nic nie zdziala polski klubik Odpowiedz Link Zgłoś