Gość: gosciu IP: *.byd.elnet.pl 31.12.03, 21:41 Tomek powodzenia w Tarnowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.zetosa.com.pl 12.03.04, 13:43 Zyczenia udanych startów w barwach Unii i podczas zawodów Grand Prix !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 12.03.04, 13:50 Dołączam równiez swoje pozdrowienia i zyczenia zwykłego szczęścia tak potrzebnego w tej dyscyplinie. Z dalekiego Krakowa Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.pwradio.pl 12.03.04, 17:45 TOMEK DLA MNIE ZAWSZE ZOSTANIESZ TYM KTÓRY MA NA PIERSI PLASTRON POLONI.POZDROWIENIA DLA CIEBIE I JACKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boski Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:50 Pojebało was chyba!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Nielsen Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: 81.15.212.* 12.03.04, 21:28 Boski a Ty przypadkiem nie uciekles z zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 10:23 Jesli nawet Boski uciekl z zoo, to cala reszta - z wyjatkiem Symona - nawiala z psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.zetosa.com.pl 13.03.04, 12:09 Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest..., Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest...,Gollob jest..., Czy część kibiców budgoskich nie ma nic innego do napisania , tacy jesteście ograniczeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: 212.122.214.* 13.03.04, 09:53 No i doczekałem...może jeszcze mamy słać pokłony..a paszli WON badziewie jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 11:25 Gollobowie olali nasze Kryterium, a część kiboli nic nie widzi ! Szanowni kibice Poloni Gollobowie przeszli do Tarnowa tylko ze względu na kasę ! Deklaracje o pomocy Poloni już są nieaktualne ! Dla klanu ważna jest KASA, KASA I JESZCZE RAZ KASA. W REWANŻU PROSZĘ O NIE WPUSZCZANIE NA ŻADNE TRENINGI W BYDGOSZCZY TYCH PANÓW. Jak Kuba Bogu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.03.04, 14:45 ..tak Bóg Fidelowi. Pozdrowienia przez stos kamieni dla panów G. HOWGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Dobrucki Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: 81.15.212.* 13.03.04, 14:55 Co roku sukcesy ogormne pieniadze inwestowane w zuzel,Gollobowie zarabiali krocie ale sa najlepsi,marnowali zdrowie dla was(tomek jest bez 1 palca!) a wy na koniec tak sie odwdzieczacie.HWDP wam obyscie spadli i poczuli co to jest bieda,brak sukcesow tego wam(niewszystkim) mili zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.03.04, 15:12 Zbieżność nazwisk, czy naprawdę odezwała się niespełniona gwiazda polskiego speedwaya. Jeśli to drugie to trzym się chłopie swojego pana Rufinka. Po słowach widzę pełną kulturę, takt bardzo dobre wychowanie. Postępujemy zdroworozsądkowo. Jak Ty mnie tak ja Tobie. Nie rozumiesz, szkoda. Tomek jest dobry, ale Jacek jakoś niebardzo. W końcu to ktoś w Pile nazwał go "obsrajnogą"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Gapinski Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: 81.15.212.* 13.03.04, 15:26 Zbieznosc nazwisk przypadkowa.Jezeli nikt nie docenia tych wielu lat Tomka w Bydzi tylko widzi postepowanie z ostatnich miesiecy to niech sobie odpowie kim jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.03.04, 15:40 Zwykłym człowiekiem walczącym z chamstwem i obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.zetosa.com.pl 13.03.04, 15:56 Do igreka: na podstawie wcześniejszych wpisów wydajesz mi się inteligentnym, z poczuciem humoru człowiekiem. Czy nie uważasz że Golloba zwyzywano już wielokrotnie na wszelkie możliwe sposoby, że można się już zająć pisaniem o czymś innym bo jak pewnie zauważyłeś zaczęły się juz treningi i liga wkrótce wystartuje. Nie uważam że Gollob jest jakimś wspaniałym człowiekiem, ale doceniam jego klasę sportową i sądzę że jak ktoś chce mu dobrze życzyć to ma do tego prawo. A jeśli komuś nadal sie nie znudziło wyzywać Golloba to ma mnóstwo wątków na ten temat gdzie może to czynić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 16:03 Tomku Gapinski: czy wedlug ciebie, jesli przez najblizszych 14 lat bede sie poswiecal, bede milutki dla tesciowej, a potem wpakuje jej noz w plecy bedzie to oznaczalo, ze nikt nie bedzie mial prawa mnie za ten nozyk potepiac? Jesli tak to od jutra zaczynam byc mily. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Pozdrowienia dla Jasia Borysewicza 13.03.04, 18:59 Jasiu,jako ze jest to watek z pozdrowieniami,zycze Ci nadal swietnej formy i nadal wielu sukcesów. Eeee.... ze co? Że bez sensu zyczenia? Przeciez cały watek jest bez sensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wchodzi Re: Pozdrowienia dla Jasia Borysewicza 13.03.04, 22:38 Dzięki Karol A tak na marginesie to złe rzeczy trzeba pamiętać.Bo jak wiecie zbiorowa pamięć jest miarą postepu.Tomka Golloba powinniśmy mieć w pamięci do piątego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Pozdrowienia dla Gollobow IP: *.tvgawex.pl 16.03.04, 21:00 CHWAŁA GOLLOBOWI ZA WSZYSTKIE WYSTĘPY ,RADOŚCI ,ZWYCIĘSTWA , NIE MIAŁ ON JEDNAK ŻADNYCH WYRZUTÓW ODCHODZĄĆ I JA TAKICH NIE MAM ZOSTAJĄC[ NADAL KIBICEM POLONII] MY JESTAŚMY LUDZMI KTÓRZY NADAL BĘDA ŁOZYĆ ,PRZEZ CHOCIAZBY BILETY NA BTŻ ,A ON BYL PO PROSTU NIELOJALNYM PRACOWNIKIEM POLONII I NIE MA DLA NIEGO ŻADNEGO USPRAWIEDLIWIENIA.NEVER NO MORE..GOLLOBY.I NIECH JUZ TAM POZOSTANĄ...TARNÓW TO PRZECIEZ TAKIE FAJNE MIASTO DLA BIZNESU..NIECH ZARABIAJĄ, ALE JUZ NIGDY NIEWRACAJĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Jacek już wystartował w barwach Unii... IP: *.zetosa.com.pl 15.03.04, 15:53 czekamy na debiut Tomka! www.radiomaks.pl/sport/admin/info/pliki/gggggg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Jacek już wystartował w barwach Unii... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.03.04, 17:41 Dzięki za pozdrowienia Kris. Masz rację starczy już w kólko Macieju tej pisaniny o G. Nie kopie się leżącego. Niech im Tarnów lekkim będzie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś