Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:27 Czy któraś z Was miała okazję używać cieni do powiek Ruby Rose?? Chciałabym kupić sobie cienie z tej firmy, ale nie wiem czy warto. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: Proszę o opinię - Ruby Rose 12.12.05, 11:27 mnie uczuliły:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzepiszka Re: Proszę o opinię - Ruby Rose 12.12.05, 11:29 bardzo dobre. perlowe, nie osypuja sie, nie walkuja, utrzymuja caly dzien, ladnie pachna, miekka konsystencja. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Proszę o opinię - Ruby Rose 12.12.05, 11:35 ja mam - kupilam na allegro kilka zestawow za grosze i jestem zachwycona do tej pory uzywalam chanel, isadory - czyli tzw lepszych ale te sa rownie fajne, dlugo sie utrzymuja, maja bardzo ladne kolory a dzieki zakupie palety mozna naprawde niezle poszalec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja cienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:39 Ja kiedyś malowałam się cieniami koleżanki i były rewelacyjne, ale jak kupiłam na allegro to po dwóch tygoniach oddałam je kuzynce bo - wszystkie cienie były perłowe i na pwiekach wyglądały prawie tak samo - beżowo i strasznie się obsypywały - może to była jakaś podrba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: cienie IP: 62.233.201.* 12.12.05, 11:42 ja kupowalam od gregor_wawa albo jakos tak podobnie szybka wysylka, dobrze zapakowane i dobrej jakosci a przede wszystkim zdjecia z aukcji oddawaly idealnie stan faktyczny jezeli chodzi o kolorystyke fakt, wiekszosc to cienie perlowe ale mozna wybrac z nich cos naprawde fajnego, poza duzymi paletami sa tez mini zestawy 3 kolorow, mam takie w odcieniach rozowo fioletowych i wbrew obawom na oku wygladaja naprawde swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:05 Dziękuję za opinie, chyba jednak się skuszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dziękuję IP: *.acn.waw.pl 12.12.05, 17:33 ja mama tuby rose blyszczyk poczworny jest boski za 5.99 i takie fajne cienie w kredce;)moga bcy tez uzywane na powieki:)kupowalam od basia wawa polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś