Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU

IP: *.byd.elnet.pl 04.01.04, 16:21
    Czekajcie Golloby i Protasiewicze być może już niedługo Polonia stanie na
    nogi finansowo a wy uciekinierzy nie bądźcie tacy pewni ze jak
    sponsorem jest rafineria i Fabryka mebli ( w przypadku Protasiewicza
    chodzi o Karwana ) to wszystko dziś jest wielką niewiadomą,Dziwie sie
    ze wybrali jak wybrali , ale bardzo bym chciał żeby Polonia stanęła na
    nogi i wtedy takie Golloby i Protasiewicze bedą skomleć zeby wrócić , ale
    powrotu juz dla nich niebedzie bardzo bym tego chciał i chciałbym zeby
    te ich kontrakty były jednym wielkim niewypałem
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:24
        Pewnie ze byś chciał. Bydgoska wdzięczność... Ale nie łudź się- swiat nie kręci
        się wokól Bydgoszczy, a obrażani przez ciebie żużlowcy prędzej skończą kariery
        niż tam wrócą. Łaski im nie robisz. Napij się i nie niszcz sobie nerwów.
      • Gość: bks Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.hipernet.ras.pl 04.01.04, 18:32
        Gollobowie dla mnie nie sa zdrajcami, bo odeszli do klubu do którego nic nie
        mam. Zdrajca to pewna paniena, ktora siedzi teraz w rydzykowie. Tlumaczenia
        tego pedala, ze on ma blisko dom... Tomek ma tu dwa domy i jedzie do dalekiego
        tarnowa. Oby pedałek piotruś juz tu nie powrocil. Na Gollobow napewno srub NIE
        BEDZIE...
        • Gość: gość Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:39
          PUKNIJCIE SIĘ W TE WASZE PUSTE GŁOWY
          • Gość: gajowy Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:54
            > PUKNIJCIE SIĘ W TE WASZE PUSTE GŁOWY

W Które?
            • Gość: zinek Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.iweb.pl 04.01.04, 23:00
              Polonia wezmie drugi oddech i moze bedzie lepsza atmoswera do pracy.Nie mówie
              o totalnej wzajemnej zyczliwosci,bo w sporcie czy sztuce to nie
              funkcjonuje,ale moze wszyscy beda robic w spokoju co nalezy i bedzie ok.
              ciekawe po ile beda bileciki....
              • Gość: 1233 Re: DLA ZDRAJCÓW NIE BĘDZIE POWROTU IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.04, 05:10
                ortografia sie klania, baranie
                • Gość: zinek Re: Do chłopca lub dziewczynki 1233 IP: *.iweb.pl 05.01.04, 10:16
                  Dziecko,ja juz nie musze pisac ortograficznie. W ogóle juz nic nie musze. Ani
                  udowadniac,ani tym bardziej zabiegac o uznanie. Napisałem sie i napracowałem w
                  swoim zyciu juz sporo ,wiec spływaj na podwórko.
                  • Gość: iks Re: Do chłopca lub dziewczynki 1233 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 13:29
                    Zinek - jak mozesz?!!! "1233" wyjdzie na podworko, polamie sobie lopatke o
                    zmarzniete podloze i bedzie placz jak cholera. I skad wezmie na nowa lopatke,
                    jak dopiero co sie wykosztowal na slownik ortograficzny?
                    • Gość: zinek Re: :))) Iks IP: *.iweb.pl 05.01.04, 19:39
                      Dzieki Iks.Wiesz stary-My tu nie wchodzimy sie popisywac,ale rozpisywac,o
                      zuzlu.Niepotrzebnie dałem sie sprowokowac. Jak tak bede reagował ,to przed 30
                      dostane zawału.Od dzis nie bede po prostu reagował na głupie i zaczepne
                      posty,pozdrawiam.
                      • Gość: kibic Re: :))) Iks IP: 212.122.214.* 05.01.04, 23:36
                        fajnie tuttaj piszecie o tym że może atmosfera sie oczyści że drużyna
                        skonsoliduje itp.a jak sie okazę że btż padnie zanim sie na dobre zacznie e-
                        liga,to co wtedy?chyba upadek totalny.problem btz to brak poieniędzy których
                        nadal nie ma.prawdopodobnie odejście golloba spowdowało że szanse na
                        pozyskanie pieniedzy sa mniejsze - w reklamie ważne sa nazwiska a co by nie
                        mówić btż to szarak ligowy który się trzęsie żeby go ukatrupili zanim nie
                        wyjdzie z klatki
                        • Gość: iks Re: :))) Iks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 07:25
                          Mam 1 zasadnicze pytanie: jakiej druzyny jestes "kibicem"? Tez jestem ostrozny
                          w ocenie mozliwosci finansowych BTZ, ale uwazam, ze nie wyrazenie zgody na
                          wygorowane zadania klanu "G" uwiarygodnilo dzialaczy tego klubu. Nikt nie mowi
                          ze bedzie latwo, ale czy to musi zaraz oznaczac skazywanie BTZ na porazke. Nie
                          popelniaj tego samego /tylko w 2 strone/ bledu co wielu przed rokiem: na dlugo
                          przed 1sza kolejka e-ligi "skazano" Apatora na zloty medal... I kto go zdobyl?
                          Spokojnie poczekajmy do konca stycznia gdy ustalone zostana sklady druzyn, a
                          potem jeszcze spokojniej do konca rozgrywek, zeby sie cieszyc albo biadolic.
                          Poprzednie zarzady Polonii zaczynaly zawsze wspaniale, bo "od reki" podpisywaly
                          sie pod "koncertami zyczen Gollobow". I do czego to doprowadzilo? Nie oceniaj
                          BTZ po tym jak zaczyna, zwlaszcza ze zaczyna z balastem "wypracowanym ciezko"
                          przez nieuczciwych i nieudolnych poprzednikow (choc paru z nich uchowalo sie w
                          strukturze BTZ), ale poczekajmy z ocena do konca sezonu. Pozdrawiam
                          • Gość: kibic Re: :))) Iks IP: 212.122.214.* 06.01.04, 20:41
                            nie życze klubowi źle nawet jakby spadli na stadion się wybiorę mam tylko
                            pytanie dlaczego btz nie przejęło wszystkich długów tylko częśc i tu moze byc
                            haczyk dla rufina ot co.a co do nazwisk wcale nie płaczę po odejściu gollobów
                            tylko boje się że btż możę stać się mniej wiarygodny dla potencjalnych
                            sponsorów,chociaż w naszej p...ej rzeczywistości jest obowiązujacą zasadą że
                            im więcej hałasu tym lepiej się na tym wychodzi kto wie kto wie.
                            • Gość: zinek Re: ja tez bede chodził na stadion... IP: *.iweb.pl 07.01.04, 03:21
                              ....nawet jak wszystko za iles tam lat sie popier... i zrobia tam
                              np.supermarket albo nastepny plastikowy McDonalds.Bo mam sentyment.Do
                              przesiedzianych tam setek godzin na meczach zuzlowych ,picia piwa i zarywania
                              kobitek.Mieszkałem kiedys koło tego stadionu.Znowu nie na temat...
                              Przepraszam:)))
                            • Gość: iks Re: :))) Iks IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 08:46
                              Kibicu - moja opinia na temat nie przejecia przez BTZ wszystkich zobowiazan
                              jest nastepujaca: Jeden z panow wiceprezesow /ten od mikrofonu/ od lat widzial
                              nie widzial w polskim zuzlu nieczego poza "G". To dla nich wyp...l z klubu
                              Protasa, to dla nich "wpadl na pomysl" oderwania zuzla od klubu BKS, choc
                              wczesniej jako czlonek zarzadu BKS glosno przeciwko temu protestowal - dowody
                              publikowal mniej wiecej rok temu "TygZuz". A ze nie jest to czlowiek nazbyt
                              lotnego umyslu, a perspektywiczne myslenie jest mu tak samo obce jak
                              uwielbianemu przezen klanowi "G", nie przewidzial biedaczek ze po tych
                              wszystkich prezentach "rodzinaka" zrobi go w "ch..". A wiec nie przejmowanie
                              dlugow np. wobec Protasa moglo - zaznaczam to moja teoria - byc kolejnym z
                              uklonow wzgledem "G". Czym to sie skonczylo - wiemy.
                              Co do krzykow Rufinka... Nie przejmujmy sie. Jak bedzie zbyt glosno halasowal
                              naslemy mu kontrole ze skarbowki albo inna, ktora sprawdzi na co przeznaczyl
                              dotacje z UM Leszno. Jak na kontrakty - juz siedzi. W ramach zaslug mozemy mu
                              zalatwic wspolna cele w Fordonie...
                              • Gość: nikt Re: :))) Iks IP: *.tvgawex.pl 07.01.04, 09:13
                                Witam !
                                Popieram
                                pozdrowienia
                                • Gość: igrek Re: :))) Iks IP: *.atr.bydgoszcz.pl 07.01.04, 09:26
                                  Iks racje ma i tyle. Albo bierze się wzzystko na bary, albo nic. Na moje żeby
                                  było z etycznego punktu widzenia wszystko OK powinni przejąć wszystkie
                                  zobowiązania. Fura to grosza, ale zamknęło by to gęby wszystkim oponentom, na
                                  czele z leszczyńskim bykiem (śmiech na sali) Rufinem.
                              • Gość: kibic Re: :))) Iks IP: 212.122.214.* 07.01.04, 23:30
                                masz nieaktualne informacje t.ch wyszedł dziś za kaucją 100.000 złotych pewnie
                                braciszek szarpnął kasą.mimo wszystko uważam że to nie fer nie brać wszystkich
                                długów a możejest to zimna kalkulacja działaczy tyle wexmiemy bo tyle możem
                                spłacić a resztę niech chuj weźmie chodzi mi o działaczy btżż co do rufinka to
                                pewnie by się cos znalazło w unii na niego ale proponuję wysłać zaufanego
                                niejakiego kondom-a / wiesz o kogo chodzi/ szeryfa walkowiaka on kazdego cos
                                znajdzie w myśł maksymy stalina dajcie człowieka a paragraf sie znajdzie che
                                che

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka