martusik04 16.09.07, 12:34 pilnuie poszukuje dobrego programu do obrobki zdjec. jezeli ktos zna program w ktorym mozna zrobic baaaaaaaaaaardzo duuuuzo ciekawych efektow to barzoooooo baaaaardzooo plosie niech mi poda nazwe. z gory dziekuje martusik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian_marcato Re: program do obrobki zdjec 17.09.07, 21:47 Hmmm....Cos mam wrazenie ze "dobrym programem" mozesz sobie nie poradzic....Ale uzyj Googla, to pomaga:) Odpowiedz Link
martusik04 Re: program do obrobki zdjec 23.09.07, 13:48 moze i sobie nie poradze ;D moze nie jestem taka dobra ale ty do inteligentych chyba zbytnio nie nalezysz skoro nie zrozumiales tresci watku... no coz jedni w ta drudzy w inna strone. nie prosilam przeciez o nazwe SKOMPLIKOWANEGO programu. a jezeli nie odrozniasz znaczen tych dwoch wyrazow to juz twoj problem. Odpowiedz Link
wrb1 Gimp 18.09.07, 20:51 Photoshop, sporo kosztuje, a GIMP jest darmowy i nie dużo gorszy: www.gimp.signs.pl/ Odpowiedz Link
muniek23b Re: program do obrobki zdjec 07.10.07, 16:28 Moim zdaniem photoshop 8 jest o wiele lepszy a pozatym do photoshopa jest sporo kursów, filmików i poradników w internecie. Pozdrowienia! Odpowiedz Link