sawa55 Re: dobry sposób:) 15.02.03, 16:33 Zdarza się czasem że nie macie ochoty rozmawiać z kimś kto np. do Was dzwoni. nie chcecie obrazić tej osoby i musicie w śmieszny sposób przerwać rozmowę. Tak by osoba dzwoniąca z uśmiechem odłożyła słuchawkę i nie miała Wam złego że ją spławiliście. Pierwsza propozycja) "... Przeszkadzasz bo obgryzam skóri przy paznokciach u nóg. Możesz zadzwonić jutro jak już uporam się z moim ciałem?" Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
taichinka Re: dobry sposób:) 28.02.03, 09:22 sawa55 napisał: > > Jakieś propozycje? z doświadczenia - "Sory, ale rozładowujesz mi komórke" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: dobry sposób:) 28.02.03, 10:06 taichinka napisała: > > z doświadczenia - "Sory, ale rozładowujesz mi komórke" :) To nie jest próba zakończenia rozmowy, lecz naprawde tak sie dzieje. Szkoda, ze tego nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
taichinka Re: dobry sposób:) 28.02.03, 11:14 sawa55 napisał: > To nie jest próba zakończenia rozmowy, lecz naprawde tak sie dzieje. Szkoda, ze tego nie rozumiesz... Oj Ty moja Sawko Kochana - czybys nie zauwazyl mego zartu i usmieszku???? Przeciez znasz mnie i moje zarty powinienes juz wylapywac w locie :P Buziak i... hmmm Ezoteryczny Poznan wzywa!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś