Dodaj do ulubionych

Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji Onlyher

10.08.10, 18:22
wywiad z naszą Kingą BiuBiu, Dopasowaną i Agnieszką z onlyher i
effuniak :)
Wątek informacyjny do ewentualnego skasowania, ale po co pisać w
każdym z wątków osobno :) a informacja warta powiadomienia ogółu
Nowy magazyn nr wrześniowy "Naj Magazyn"
Obserwuj wątek
    • maith Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 01:08
      Aż sobie kupię :)
      • edhelwen Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 14:26
        ja już kupiłam wczoraj ;) nawet nie wiedziałam, że Naj zmieniło format itd.
        Artykuł w dziale "Opowieść o życiu", nie znalazłam w spisie treści, ale jest ;)
        Fajne zdjęcia, sporo tekstu i dodatkowo wszystkie dziewczyny, u których zdarzyło
        mi się zamówić stanik ;))) pozdrawiam ;>
        Oczywiście coś tam mamie wstępnie powiedziałam, zostawię sprytnie gazetę na
        widoku, może przeczyta ;)
        • ciri1971 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 15:12
          Mój mąż wczoraj poleciał kupić, jak usłyszał, że jest Kinga:), niby dla mnie, ale sam był ciekawy. Bardzo sympatyczny tekst, dziewczyny świetne, ale to wiadomo:)
          Pani Monika- chodzący wdzięk i urok. Agnieszka ma prześliczny uśmiech i tyle ciepła w oczach, że chce się jej opowiedzieć historię życia:) A Kinga, no...O matko. Jest nieznośnie piękna, tak, jak przypuszczałam. I coś ładnego i w świetnych kolorach ma na sobie, czego w sklepie jeszcze nie było:)

Jestem pod wrazeniem i pełna podziwu.
    • kwiatek04 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 15:15
      Dziewczyny: a moglaby ktoraz zeskanowac artykul, coby osoby z zagranicy mogly
      sobie poczytac? :D
      • sylwiastka Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 15:49
        Podłączam się do prośby!
      • varietta_m Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 18:29
        Pewnie ktoś wcześniej wrzuci, ale jak nie, to zeskanuję i wrzucę gdzieś w przyszłym tygodniu. Niestety dopiero wtedy będę miała dostęp do skanera.
        A Trzem, w zasadzie Czterem (razem z głosem doradczym Effuniaka) Wspaniałym gratuluję :)
    • psuj-ka Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 11.08.10, 18:06
      tylko zerknęłam na artykuł w sklepie - Agnieszko, Moniko, Kingo - jesteście wszystkie boskie :D
    • zazulla skany 12.08.10, 18:31
      fotoforum.gazeta.pl/photo/9/td/gg/wqpu/sYr9kDKXaBDAt9NspX.jpg
      fotoforum.gazeta.pl/photo/9/td/gg/wqpu/njjlOP2MaHy6KGvDlX.jpg
      fotoforum.gazeta.pl/photo/9/td/gg/wqpu/x6WWNNeWnsc7yCycHX.jpg
      fotoforum.gazeta.pl/photo/9/td/gg/wqpu/LntQOqLngWtU3BSCJX.jpg
      • ciociazlarada Re: skany 12.08.10, 19:07
        Zazulla, z zagramanicy dziękuję za skany. Artykuł jest bardzo dobry, historie
        łapią za serce, a wszystkie panie wyglądają prześlicznie:)
      • lukrecjabo Re: skany 19.08.10, 08:46
        Dzięki wielkie za te skany. Nareszcie dobry artykuł, a Dziewczyny wypadły świetnie:)
      • butters77 Zazu, dzięki za skany! 19.08.10, 19:02
        A bohaterkom artykułu serdecznie gratuluję!
    • princetongirl991 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 12.08.10, 19:16
      Brawa dla Naj za ten artykuł! Powinien dołączyć do kanonu lektur
      obowiązkowych :D Zdecydowanie to jest tekst o moich idolkach :)
      • mela1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 12.08.10, 19:31
        Dziękuję jako autorka:)
        A bałam się ostrej krytyki. Chociaż dawno mi napisanie niczego nie sprawiło tyle
        przyjemności, dziękuję bohaterkom za pomoc i miłą współpracę:)
        • kasica_k Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 00:18
          Ja również gratuluję :) Czytałam z wypiekami na twarzy, ciekawe historie i
          przesympatyczne bohaterki, które dobrze znamy i im kibicujemy :) Świetny, bardzo
          pozytywny tekst.
        • nomina Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 00:37
          Gratuluję, Autorko, artykuł nabyłam wraz z resztą gazety. Bardzo optymistyczny i energetyczny :).
        • nomina Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 11:44
          Mela, chciałabym się z Tobą skontaktować - mogę przez mail Gazetowy?
          • mela1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 11:48
            Jasne:) odbieram pocztę.
            • nomina Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 15.08.10, 21:19
              Wysłałam :).
    • sylwiastka super dziewczyny 13.08.10, 01:00
      Wszystkie 4, a właściwie 5 ;)
      Każda z was jest niesamowita! Serdecznie gratuluję!
    • zmijunia.lbn Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 01:11
      Specjalnie wstąpiłam do Empika żeby przeczytać :D
      Dziewczyny, jesteście cudowne. :)
    • beata-1978 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 13.08.10, 14:37
      Przyznaję się - poryczałam się. Jesteście wspaniałe!!!
      Bosssssssssssssse Kingo jakie Ty masz piękne włosy. A urody
      zazdroszczę Wam wszystkim.
    • cat_woman_in_black Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 15.08.10, 18:22
      Dołączam się do pochwał- świetny artykuł, przyjemnie się czyta i co
      najważniejsze- przesympatyczne i śliczne bohaterki :) Mi też łezka zakręciła się
      w oku, szczególnie jak czytałam o Agugabi. Gratuluję Wam i życzę dalszych
      sukcesów z całego serca :)
    • la_sobra Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 18.08.10, 10:54
      Superrrrr artykuł!!!
      Aż mi się łezka w oku zakręciła :)
      Wszystkim paniom życzę dalszych sukcesów i zadowolenia z pracy, zarówno bohaterkom, jak i autorce artykułu. Brawo !!!!!! :))))
    • paskudek1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 20.08.10, 12:38
      specjalnie kupiłam Naj dla tego artyjkułu. Oczywiście świetny. Ale przejrzałam sobie też całe Naj i co widzę? Na stronie 40 dobry artykuł o branży stanikowej, dobre rady, coś na początek dla kobiet a na stronie 26, w dziale Moda notatnik taka notka:
      Problem!
      Balkonetka czy bardotka?
      Szybkie rozwiązanie
      Podobne na pozór fasony biustonoszy dają inny efekt i polecane są dla innych biustów. Balkonetka (1) (przy tekście są zdjęcia), ma szeroki dekolt. Nadaje piersiom naturalny kształt. Nie ma efektu push-up. Polecana jest dla średniego i większego biustu. Idealna do głębokich dekoltów karo i półokrągłych. Bardotka (2) eksponuje biust i unosi ku górze. Płytkie miseczki silnie uwydatniają piersi. Szeroko rozstawione ramiączka możesz odpiąć, ponieważ silikonowe taśmy utrzymają go na swoim miejscu. To idealny fason do wydekoltowanych i wieczorowych kreacji bez ramion. Sprawdzi się na małym i średnim biuście. Biustonosze Corin, ok. 159 zł.

Sęk w tym że na zdjęciach są dwie, jak dla mnie, podobne balkonetki z tym ze jedna to miękka z ramiączkami a druga klasyczny strapless. JA może jestem głupia i się nie znam ale o ile wiem to DOBRZE dobrana balkonetka uniesie biust i bez push-upa. Jeden numer czasopisma i takie kwiatki.
      • mela1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 24.08.10, 12:56
        Ja biorę pełną odpowiedzialność za mój tekst, ale nie za całą gazetę:) Napisałam
        tekst stanikowy i drugi reportaż, resztę zobaczyłam już w gazecie, bo nawet nie
        bywam w redakcji i nie mam wglądu w żadne inne teksty. Ale też mi się rzuciło w
        oczy.
        • paskudek1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 29.08.10, 14:21
          ależ ja nie mam do Ciebie pretensji:) ja po prostu dziwię się niespójności treści w całym numerze. Ot uwaga do redakcji
    • adamantia Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 20.08.10, 13:39
      Super artykuł i jego bohaterki :-)
    • swierszczowa1 Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 21.08.10, 16:45
      Super artykuł.
      Moniko jesteś świetną reklamą biu-biu koszulek ;)
      Kingo nie wątp - dzięki Tobie czuję się atrakcyjna. (jak pewnie
      wszystkie Twoje klientki). Jeśli w jesieni faktycznie pojawią się
      wspomniane w artykule nowości to grozi mi bankructwo :)
      I dziewczyny - faktycznie jesteście prześliczne.
    • maith Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 28.08.10, 17:42
      Ja też specjalnie kupiłam i tak czasem na Was zerkam. Dziewczyny
      wyglądacie przepięknie :) Każda inna i każda śliczna. A Wasze
      historie są takie optymistyczne, ciepłe i po prostu fajne.

A Kinga ma na sobie jakąś tunikę w bardzo fajnym zestawie
      kolorystycznym, której nie ma w sklepie. To oburzające. Co to jest?
      Mąż kazał mi się nie ograniczać i napisać wprost
      "Nie myśl sobie, że tylko Ty to możesz nosić!" ;)))
    • jul-kaa Re: Naj Magazyn - piszą o BiuBiu,Dopasowane ji On 28.08.10, 23:44
      Ajć, literówka :(
      Agugabi a nie Agubabi...

Przepraszam, skrzywienie zawodowe ;)
      Sam artykuł bardzo, bardzo sympatyczny, gratulacje!
    • prunio4 Re: piszą o BiuBiu, Only Her 29.08.10, 12:51
      nie czytam takich magazynów, więc dzięki za informację :) .

Ale uczuciem boskim jest zobaczyć kobiety - anioły, zwłaszcza p. Agnieszkę i
      Kingę - mistrzynie rzadkiego jeszcze tematu, oazy cierpliwości i jak się okazuje
      także urody.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
      www.youtube.com/watch?v=PTh5Jl-dYj8&translated=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka