Dodaj do ulubionych

Lovemum.pl

19.05.11, 13:19
Sklep internetowy:

www.lovemum.pl/
W ofercie biustonosze dla karmiących i ciążowe marek: HOTMilk, Cake Lingerie, Alles.

Kto korzystał - zapraszam do zamieszczania opinii. Sklep wygląda przyjaźnie, wysyłka (list priorytetowy) za darmo.
Obserwuj wątek
    • lovemum_pl Re: Lovemum.pl 01.08.11, 00:00
      Sklep jest nowy i być może jeszcze mało znany. Jednak zadowolonych Klientek nie brakuje. Mam nadzieję, że nie będzie nietaktem dołączenie linka z opiniami www.ceneo.pl/6106-0a :)
      Jeśli ktoś ma jakieś sugestie lub chęć wyrażenia opinii to bardzo chętnie "wysłucham".
      Zakres miseczek na razie kończy się na H, jednak jeszcze w sierpniu pojawią się modele z kolekcji Cake Lingerie do brytyjskiej miseczki J.
      Przy okazji chciałam zapytać czy ktoś może miał do czynienia z marką Royce? Produkują karmniki do brytyjskiego K (nie mając podobno w tym zakresie żadnej konkurencji).
      Pozdrawiam ciepło i zapraszam
      • inez69 Re: Lovemum.pl 01.08.11, 09:22
        Witamy na forum:)
        Opinie Lobbystek na temat staników Royce można znaleźć w tym wątku:
        forum.gazeta.pl/forum/w,32203,78881740,0,ROYCE.html
        • konwalia-82 Re: Lovemum.pl 01.08.11, 10:10
          to ja czekam na 70J brytyjskie :)

royce miała,m ciazowy do spania-na plus scisły obwód, na minus brak regulacji na całej długosci ramiaczka(jestem niska)
          • lovemum_pl Re: Lovemum.pl 17.08.11, 23:23
            Dziękuję za podesłanie wątku o roycach. Przyznam, że trochę przeraziła mnie niestandardowa rozmiarówka. Na razie zamówiłam skromnie dwa modele w niepełnej rozmiarówce, aby zobaczyć jak się prezentują oraz wyleczyć trochę sklep ze znikomego wyboru w obwodzie 65. Brytyjskie 70J też będzie - model charlotte :)
            Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
            • mszn Re: Lovemum.pl 18.08.11, 00:51
              Pamiętam, że swego czasu można było w opisach staników sportowych Royca przeczytać, że dostosowali tabelę rozmiarów do tej brytyjskiej i już się pokrywają. Może z karmnikami zrobili to samo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka