Gość: TBG IP: 94.254.140.* 20.10.09, 22:37 Ludzie proszę o podanie namiarów na dobrego i w miarę nie drogiego mechanika lub warsztat samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 08:36 ja korztstam z uslug p Siudaka ale nie wiem czy jest dobry bo moja toyota sie nigdy jeszcze nie zepsula<:)))))))))))))))(odpukac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samba Re: mechanik samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 12:57 W Tarnobrzegu generalnie nie ma specjalnie drogich mechaników, raczej ceny są zbliżone, z fachowością bywa różnie, ale ja serwisuje u chłopaków na Miechocinie (za taką małą stacją PKN ORLEN) i póki co nie mogę narzekać na fuszerstwo i niekompetencję. Obok nich jest zakład zajmujący się wydechami i to są naprawdę dobrzy fachowcy - także polecam. Raczej w kwestii napraw - zwłaszcza tych decydujących o bezpieczeństwie jazdy, nie ma się co zastanawiać i wybrać tych polecanych i sprawdzonych, bo na takich rzeczach nie wolno oszczędzać. Z drugiej strony zależy co się robi i w jakiej ilości, bo w gruncie rzeczy z każdym da się wytargować rozsądną cenę. Powyższe nie jest żadną reklamą wymienionych zakładów, tylko po prostu spostrzeżeniami przeciętnego klienta serwisów samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: mechanik samochodowy IP: *.flash-net.pl 21.10.09, 21:09 Takie pytanie gdzie robią dobrze i jeszcze tanio to bynajmniej nie na forum!!! Tu zawsze ktoś będzie nadawał na kogoś, jeden będzie zadowolony z usług danego warsztatu a inny nie. Nie zawsze jest to wina fachowców. Wiem po sobie jak zaoszczędziłem na częściach a później i tak kupiłem to samo tylko drożej. Do fachowca mam tylko żal, że nie uświadomił mnie o tym iż kupiłem badziewie.NIe wim czy On o tym nie wiedział, czy mi nie chciał powiedzieć. I teraz skoro nie wiedział że to badziew to dupa nie mechanik, a skoro wiedział a nie powiedział to zdzierca, bo znowu trzeba zapłacić za robote. Ale prawda jest taka że dobrych fachowców to jest bardzo mało, a warsztatów samochodowych jest masa. Powiedz co chcesz naprawić to polece Ci dobrego mechanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...były klient Re: mechanik samochodowy IP: 83.1.126.* 22.10.09, 20:22 nigdy w życiu tych młodych partaczy, jeśli chłopaki nie wiedzą któredy na rolce napinajacej ma iśc pasek rozrządu to za nazwanie ich partaczami powinni się cieszyć. NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 19:32 a można inaczej założyć pasek rozrządu ??? "były klient " chyba nie wiesz co piszesz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 19:32 a jak źle założyli Ci pasek to podaj ich do sądu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: mechanik samochodowy IP: 83.1.125.* 21.10.09, 13:07 Jeśli chodzi o elektronikę to polecam Grębowca z Sandomierza,a co do mechaniki to w tbg nie ma dobrych fachowców! Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: mechanik samochodowy 21.10.09, 13:18 Jaki samochód? Wszystkie samochody są podobne, ale diabeł tkwi w szczegółach i jak ktoś nie ma serwisówki i specjalistycznych narzędzi to może nieźle namieszać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:41 Mam problem z micrą... Auto mi szarpie i nie da się jeżdzić na benzynie. Już byłam u kilku mechaników i niestety auto jezdzi tak samo. Jedni mówią że to wina gazu a inni że sprawa mechaniczna... No i gdzie tu jechać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietekzul Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 07:59 jak sie nie da jezdzic na benzynie , to ty moze masz diesla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiutkowski Roman Re: mechanik samochodowy IP: 83.1.115.* 23.10.09, 08:59 a ja polecam Autofenix na Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 09:38 jeżeli masz "mietekzul" pisac takie pierdoły to wejdz sobie na randka .pl i nawijaj, normalnie się pytam. Jak nie wiesz to się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuik Re: mechanik samochodowy IP: 80.48.174.* 23.10.09, 10:31 Musisz podjechać do jakiegoś dobrego gazownika, bo tak to bedzie przepychanka, od mechanika do gazownika i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś