akinow51 10.08.04, 14:50 Bardzo się zdziwiłam, że w kategorii miast Podkarpacia nie ma tak ważnego miasta jak Dębica, Dlatego założyłam to forum i mam nadzieje ze mieszkańcy Dębicy będą równie aktywni jak i mieszkańcy z innych miast. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Witaj Dębico 10.08.04, 17:50 debica to miasto? Myslalem ze to marka opon... Odpowiedz Link
impostor Re: Witaj Dębico 10.08.04, 18:01 debica debica piekna okolica, zeby nie [tratata] bylaby stolica:) tyle tytulem zlosliwosci:) a na powaznie to pozdrowienia dla debiczan :) tak sie to odmienia? Odpowiedz Link
magdarka Re: Witaj Dębico 20.09.04, 12:06 Jej bardzo zdziwona ze tak mało osób bierze udział na forum moze jest to spowodowane niewiedzą...nie wiem ale dzieki forum mozemy poruszyc wazne tematy na temat naszego miasta i coś zacząć robic by dobrze sie nam mieszkał pozdrawiam Odpowiedz Link
serek600 Re: Witaj Dębico 20.09.04, 20:26 magdarka napisała: > Jej bardzo zdziwona ze tak mało osób bierze udział na forum moze jest to > spowodowane niewiedzą...nie wiem ale dzieki forum mozemy poruszyc wazne tematy > na temat naszego miasta i coś zacząć robic by dobrze sie nam mieszkał Faktem jest - trudno troche trafic na to forum. -- srk Odpowiedz Link
maw51 Re: Witaj Dębico 22.09.04, 17:07 trzeba przebić ilość postóe mieleckich kinomanów to znajdziemy się na czołówce i łatwiej będzie tu trafić Odpowiedz Link
serek600 Re: Witaj Dębico 25.09.04, 15:39 maw51 napisała: > trzeba przebić ilość postóe mieleckich kinomanów to znajdziemy się na czołówce > i łatwiej będzie tu trafić Przed kinomaniakami jest jeszcze forum Radymno do przebicia :-) -- srk Odpowiedz Link
serek600 Re: Witaj Dębico 25.02.05, 13:59 akinow51 napisała: > Bardzo się zdziwiłam, że w kategorii miast Podkarpacia nie ma tak ważnego > miasta jak Dębica, Dlatego założyłam to forum i mam nadzieje ze mieszkańcy > Dębicy będą równie aktywni jak i mieszkańcy z innych miast. Gdzie sie podziala akinow51? -- srk Odpowiedz Link