Gość: znajoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 19:30 Wiecie ,jak jest ciepło na dworze?W końcu wyschło mi pranie i nie trzeba dosuszać na grzejnikach.Tylko jeszcze ta woda w piwnicy i popsuta pompka do wody ,którą mąż coś długo naprawia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rea Re: wiosna IP: 83.1.119.* 21.03.10, 11:29 Gdy wiosna zaświta, jest w ogrodzie raz ciemniej,raz jaśniej. Wciąż coś zakwita,rozkwita. Wczoraj kwitło moje serce, dziś jaśmin.(M.Jasnorzewska-Pawlikowska) Wszystkim przesyłam wiosenne,pełne optymizmu pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 07:47 Wiosna,cieplejszy powiał wiatr Wiosna,znów nam ubyło lat Wiosna ,wiosna wkoło...( bzy jeszcze nie kwitną) Pozdrawiam wszystkich cieplutko i wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:15 właśnie wróciłam z rolek ,raptem 15 minut ,a jestem padnięta.Polecam tą formę wypoczynku .Wzmacnia nogi i kondycja też się wyrabia.Mokro wszędzie ,prędko na spacer naszą ulubioną trasą nie da się pójść.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś