Dodaj do ulubionych

Czy warto sprowadzic się do Mielca

IP: *.acn.pl / 62.121.73.* 01.07.02, 19:19
Mój mąż dostał pracę w Mielcu. A w dzisiejszych czasach za pracą się człowiek
przemieszcza... Napiszcie mi szczerze, Mielczanie, czy będę żałowała
przeprowadzki do Mielca? Czy przyjemnie sie tu żyje? Czy nie bardzo:-((
Będe wdzięczna za opinię...
Piksela@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.ipt.aol.com 01.07.02, 22:04
      Urodzilam sie w Mielcu,wychowalam i bardo sie ciesze ,ze udalo mi sie
      wyjechac.Moze jeszcze kiedys bylo tam jakies zycie.Teraz to tylko placz
      bezrobotnych ludzi .Nie ma gdzie wyjsc z dziecmi,kino starej daty,no moze pare
      knajp.W zeszlym roku poszlam na basen.To juz nie to co kiedys.WSZEDZIE WIDAC
      BIEDE.Jesli nie musisz nie jedz,chyba,ze masz to samo u siebie.
      POWODZENIA!!!
      • Gość: Aaron Re: abc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.07.02, 00:02
        To bardzo szczera i tragiczna wypowiedz,najgorsze ze prawdziwa.Jak niewiele
        czasu bylo potrzeba by tetniace zyciem i radoscia miasto doprowadzic
        nieodwracalnie do nedzy.
        Szkoda ze tak malo mielczan zaglada na to forum ,szkoda ze tak malo i
        rzeczowo mowi sie o swym miescie ,szkoda wreszcie ze ich nie interesuje
        przyszlosc miejsca w ktorym zyja;to tez posredni dowod beznadziei w jakiej
        przyszlo im zyc.
      • Gość: julek Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.czajen.pl 07.11.02, 15:22
        Wy dalej swoje - zarozumiali "OBCY" - NAPISZCIE GDZIE ŻYJECIE - jak często
        chodzicie do teatru ,/-co ostatnio widziałeś "dasmaj"/ , na "topowe" wystawy
        malarstwa jakie nowoczesne obiekty architektoniczne zobaczyliscie i
        przeanalizowaliście - może jakiś ciekawy koncert Santany - konkretnie jak
        jakościowo wasze życie jest ciekawsze - czy zycie w Mielcu jest ciekawe zależy
        od człowieka który sam organizuje sobie - koncert /na koncerty naprawdę dobrej
        muzyki /Bałata / chodzi mało osób - wyjazd do magicznego Krakowa /1,5godziny
        jazdy/ , dobrą ksiażkę ,dobry film - świat jest teraz jedną WIOSKĄ -
        OCENIASZ MIASTO PRZEZ SWÓJ POZIOM INTELEKTUALNY
        Ale - Mielec to miasto na wschód od Wisły a to jest europejska prowincja - mimo
        to jesteśmy miastem -śmiem twierdzic- najlepiej rozwijającym się w tym
        rejonie - i tak mielec trzeba oceniac na jkimś tle , bo każda inna dyskusja
        jest bez sensu - chcecie porównywać Mielec do Nowego Jorku , do
        Krakowa /najbogatszego intelektualnie miasta wschodniej Europy/ porównujcie do
        Rzeszowa ,Stalowej Woli , Krosna Tarnobrzega itd. - i odnoście ocenę miasta do
        ludzi którzy jeżeli chcą to żyją bardzo intensywnie kulturowo ,ekonomicznie -
        jeżeli chcą - komuna się skończyła już nie jesteśmy w klatce - musimy sami
        sobie organizować życie - a możliwości jest wiele -
        W Mielcu jest wiele "magicznych miejsc" / o tym może kiedyś pogadamy/ , grają
        dobre filmy, dają dobre koncerty a jak
        Ci brakuje teatru "Starego " to niestety trzeba się wybrać do Krakowa / bardzo
        dużo Warszawiaków jeżdzi do Krakowa dla jego magicznych miejsc/ , można pograć
        w tenisa ,pływać w zimie na basenie itd.... to jest dobry przeciętny standard -
        reszta to Twoja sprawa "KOTECZKU" jakby powiedział Kisiel . - Sposobem na
        życie nie jst zgorzkniała , ciągła krytyka - sposobem na życie jest AKTYWNOŚĆ -
        a nie siedzenie w fotelu z pilotem telewizora na zmianę z ciągłym siedzeniem
        przed komputerem - DUŻO MIŁOŚCI DO LUDZI ,MNIEJ ZAWIŚCI - I ŚWIADOMOŚCI ŻE
        NIKT TOBIE NIE DA GOTOWEJ PAPKI - TO NIE TE CZASY - I NAJGORSZE ŻE NIE MA SIĘ
        KOMU POSKARZYĆ - I TO JEST WŁAŚNIE PIĘKNE - jestś sam m m ...... dlatego trzeba
        kogoś kochać - a nie nienawidzić

• Gość: kloss Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.bratniak.krakow.pl 01.07.02, 22:23
      Gość portalu: Krakuska napisał(a):

> Mój mąż dostał pracę w Mielcu. A w dzisiejszych czasach za pracą się człowiek
      > przemieszcza... Napiszcie mi szczerze, Mielczanie, czy będę żałowała
      > przeprowadzki do Mielca? Czy przyjemnie sie tu żyje? Czy nie bardzo:-((
      > Będe wdzięczna za opinię...
      > Piksela@poczta.onet.pl

To zależy skąd ta przeprowadzka... :)

Pozdrawiam
    • pinuk Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca 02.07.02, 11:23
      Urodziłam się w Mielcu i wychowałam, a nawet nadal wychowuję. Nie jest znowu
      tak najgorzej, znam miasta o wiele gorsze. Ale rzeczywiście jeśli nie musisz
      nie sprowadzaj się tutaj, nie jest zbyt ciekawie, wręcz nudnie. Pozdrawiam i
      życzę powodzenia...
      • chris1_gazeta Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca 02.07.02, 13:15
        myślę, że warto przenieść do mniejszego ośrodka miejskego jeżeli dostało się
        dobrą pracę za dużo lepsze wynagrodzenie. Tak czy tak, w dzień powszedni
        człowiek pracujący cały dzień nie jest w stanie ogarnąć wszystkich uroków
        wielkomiejskości Warszawy czy Krakowa. Pozostają dni wolne od pracy, które
        można spożytkować w różny sposób - a to zwalić się rodzince na głowę, pojechać
        gdzieś poza Mielec, poznać okolice, chociażby Baranów, Sandomierz,
        Kielecczyznę, wybrać się od biedy do Rzeszowa na zakupy czy do teatru (w
        sezonie). W Mielcu jakoś ludzie żyją i są fajni. Po kilku latach przecież też
        można się przenieść do innego miasta, kto wie jak się życie potoczy?
    • Gość: bies Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.client.attbi.com 06.07.02, 05:53
      mielec to nie Alaska.chyba bedziesz dysponowac samochodem.do rzeszowa to 40
      minut do krakowa deko wiecej.nie musisz mieszkac tam wieki. jesli praca meza
      jest dobrze platna nie patrz pesymistycznie.
      • Gość: uno Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 12:19
        warto!
    • Gość: wro(21) Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 00:51
      Gość portalu: Krakuska napisał(a):

> Mój mąż dostał pracę w Mielcu. A w dzisiejszych czasach za pracą się człowiek
      > przemieszcza... Napiszcie mi szczerze, Mielczanie, czy będę żałowała
      > przeprowadzki do Mielca? Czy przyjemnie sie tu żyje? Czy nie bardzo:-((

przyjemnie jak przyjemnie;
      na górce cyranowskiej tylko śmierdzi ochydnie,
      poza tym da się :)
      ale nie długo.
      moje serce jest we wrocławiu
      i ja zaraz wracam bo jednak nudno tu troche

• bh2 Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca 06.08.02, 17:55
        cholernie smutny post
        sam pochodze z Tarnobrzega
        i wiem o czym mowicie
        Tak go czytam i az sie przestraszylem
        ze moglbym tam wrocic
        Niech to bedzie rekomendacja
    • Gość: Maja Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:11
      Mieszkałam długi czas w Mielcu. Jak się z tamtąd wyprowadzałam do Krakowa na
      studia czułam wielką ulgę, że już nie muszę mieszkać w tym mieście. Po studiach
      wróciłam do Mielca już z całkiem innym nastawieniem na temat mieszkania w
      Mielcu. Niestety los sprawił, że dostałam pracę poza Mielcem (właściwie na
      drugim końcu Polski) i wyprowadziłam się z Mielca. Nie znałam tu nikogo,
      właściwie poza pracą do tej pory nikogo nie znam (jestem tu od miesiąca) ale
      samo miasto jest straszne. Wieczorem lepiej nie wychodzić z domu, nie mówiąc
      żeby iśc do jakiejś miłej knajpki na zimne piwko. Knajpy owszem są ale bardzo
      speluniarskie więc chodzi się tam na własne ryzyko. Kto mieszka w Mielcu i nie
      mieszkał nigdzie indziej może nie wie jak to jest w innych miastach, kto się
      przeprowadzij do innych - dużych miast napewno ma lepiej, ponieważ każde
      większe miasto ma lepszą bazę rozrywkową. Ale poruwnajcie sobie miasta
      wielkości Mielca i zobaczcie jaka tam jest bieda a wtedy dopiero zaczniecie
      doceniać Mielec i jego uroki bo tu naprawdę jest w porządku. Ja teraz bym wiele
      oddała, żeby wrócić do Mielca. Więc jeśli masz okazję to przyjeżdżaj do Mielca
      bo miasta się poznaje mieszkając tam a nie z opowieści innych. Jeszcze się nie
      znalazł taki, który zadowolił by wszystkich.
    • Gość: bożena Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 30.09.02, 19:31
      popieram Cię Maju! to smutne jak czyta się opinie Mielczan o swoim mieście.Może
      oni nie mają pojecia jak wygląda życie w innych regionach Polski? Generalnie
      jest tak, że jeśli nie ma się środków na życie rozrywkowe typu knajpki, kino,
      teatr, inne wydarzenia kulturalno-rozrywkowo-konsumpcyjne, to wszędzie jest
      nudno i bryndza. Ale jest jeszcze taka prawda, że życie to rownież ludzie..
      przyjaciele, znajomi, spotkania choćby przy herbatce. To jest to, co pozwala
      człowiekowi powiedzieć, że życie w tym mieście jest fajne,że nie wyobrażam
      sobie mieszkać gdzie indziej.Ja sama urodziłam się w Mielcu ...dzieści lat
      temu.Los rzucil mnie na Śląsk i mieszkam tu sobie od dwudziestu lat, lecz cały
      czas mam uczucie, że nie jestem u siebie, że to tylko tymczasowe i kiedyś wrócę
      do mojego Mielca.Moje dzieci urodzily sie na Ślasku i nie mogą zrozumieć, że
      mozna tęsknić za taka prowincją.A ja... cóż siedzę sobie i czytam wszystkie
      wypowiedzi na forum. To taka namiastka spotkań z ludźmi z Mielca.Czytam o ich
      problemach,wsłuchuje się w ich uwagi,i tylko czasami ich narzekania na nudę i
      życie na prowincji powoduja,że jest mi smutno i żal mi ich bo naprawdę nie
      wiedzą,że za kilkanaście lat bedą tęsknili do tej nudy i do tej prowincji.
      • Gość: HZ Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.ha3.agh.edu.pl 02.10.02, 09:01
        Zgadzam się z Bożeną w 100%. Mieszkam obecnie w Krakowie (pochodzę z
        Mielca !!), ale mam podobne odczucia co Ona. :-)
    • Gość: Pop Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.visp.energis.pl 11.10.02, 20:00
      Po nicku sądzę że jesteś z Krakowa-nie radzę się przeprowadzać.Sama mieszkałam
      tam przez 13 lat,potem się przeprowadziłam i nie byłam w Mielcu dwa lata.W
      czasie tych wakacji pojechałam zobaczyć co się zmieniło i żałuję,że to
      zrobiłam.Po prostu dno.Szarość i nijakośc.Odradzam!!!
      • Gość: I'm Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.c3-0.hlb-ubr7.hlb-ubr.nj.cable.rcn.com 29.10.02, 23:26
        Pewnie ze warto, to nasze najukochansze miasto,wyjechalam do USA ,a cigle
        tesknie za Mielcem i moi znajomi rowniez. Kult Mielca nie ustaje posrod nas.
        MIELEC GORA !!!
        • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 30.10.02, 01:18
          Gość portalu: I'm napisał(a):

> Pewnie ze warto, to nasze najukochansze miasto,wyjechalam do USA ,a cigle
          > tesknie za Mielcem i moi znajomi rowniez. Kult Mielca nie ustaje posrod nas.
          > MIELEC GORA !!!

Ja tez jestem teraz w Usa, ale jakos za Mielcem nie tesknie. Bardziej za
          rodzina. Coz jest w tym Mielcu takiego ciekawego? Jakie perspektywy daje
          ludziom? Nic, zupelnie nic. To miasto jest skonczone. Nawet pociagi tamtendy
          nie beda przejezdzac. Jedyne szczescie to to, ze powstala ta strefa. Notabene
          strefa wyzyskiwaczy, ktorzy kaza ludzim pracowac za 700 zl. Wystarczy zobaczyc
          w takim Learze. Wiem bo sam tam jakic czas pracowalem. Przeciez to jest oboz
          pracy. Czlowiek jest tam jak zaprogramowana maszyna, nic tylko swoje stanowisko
          i praca na okretke.
          Mniejsza zreszta z tym.
          Szkoly? No jest Niby wyzsza uczelnia. Ale co to jest? Jaka to renoma, jacy
          wykladowcy? Ona powstala chyba tylko poto, zeby panowie mgr i swiezo upieczeni
          doktoranci mogli kase zdzierac z mlodych ludzi. Szkoda mi ich. Czy widzial tam
          ktos profesora?
          Polski interes? Ano ostatnio byla przeciez afera na temat nowego super marketu.
          Kupcy mieleccy nie chcieli sie zgodzic na jego otwarcie i mieli racje. Kto
          wydal pozwolenie na jego otwarcie? Ten ktos chyba nie zla kase musial wziac.
          Wiem, wiem nowe miejsca pracy, ale jakie? O pracy w marketach chyba nie trzeba
          pisac.
          Moglbym tak wyliczac, ale nie bede.
          Mielec to miasto prowincjonalne, w ktorym nie ma nawet na rynku gdzie usiasc, a
          jedyne miejsce gdzie mozna zobaczyc jakas galerie to rck. Muzeum? Jadernowka.
          Dziwie sie, ze jeszcze funkcjonuje.
          A jak chcesz isc gdzies na spacer to gdzie idziesz? No?
          No wlasnie, nie ma gdzie, bo nie ma nawet porzadnego deptaka.
          To tyle. Cze!

• Gość: joe Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.client.attbi.com 30.10.02, 03:47
            kolejny SMUTAS zeby nie powiedziec dosadniej,nie wiem chyba nie wszyscy
            Mielczanie sa tak smutni?,jak slucham takich gosci jak pan dasmaj to mi sie
            zygac chce,a skonczony to ty jestes hey
            • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 30.10.02, 21:15
              spierdalaj na dzewo frajerze. a Jak ci cos nie pasi to wypieprzj do tej dziury
              i siedz tam palancie.
              • Gość: I'm Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.c3-0.hlb-ubr7.hlb-ubr.nj.cable.rcn.com 02.11.02, 03:02
                Gość portalu: dasmaj napisał(a):

> spierdalaj na dzewo frajerze. a Jak ci cos nie pasi to wypieprzj do tej
                dziury
                > i siedz tam palancie.
                Niesamowite, chyba mielczanie musza byc zadowoleni , ze taki ktos opuscil ich
                miasto , ale czy musial pan przyjachac do USA i psuc dobra opinie Polakom ???
                • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 02.11.02, 23:48
                  Gość portalu: I'm napisał(a):

> Gość portalu: dasmaj napisał(a):
                  >
                  > > spierdalaj na dzewo frajerze. a Jak ci cos nie pasi to wypieprzj do tej
                  > dziury
                  > > i siedz tam palancie.
                  > Niesamowite, chyba mielczanie musza byc zadowoleni , ze taki ktos opuscil ich
                  > miasto , ale czy musial pan przyjachac do USA i psuc dobra opinie Polakom ???

Polacy juz dawno maja zepsuta opinie, tak, ze nie ma czego juz tu psuc.
                  • Gość: chester Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 22:17
                    No tak. Jak zwykle dorwala sie banda chamow do internetu i pierdoli glupoty.
                    Juz dawno nie mieszkam w Mielcu ale zawsze milo wspominam to miasto. A do tych
                    wszystkichco tak tutaj pieprza farmazony powiadam" fora ze dwora"
              • Gość: joe Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.client.attbi.com 03.11.02, 18:53
                wszystkich co znam sa dumni ze sa MIELCZANAMI, co nie mozna powiedziec o tym
                chamie dasmaj wiesz co wypierdalaj z tego forum hey
                • Gość: HZ Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.ha3.agh.edu.pl 03.11.02, 22:20
                  Gość portalu: joe napisał(a):

> wszystkich co znam sa dumni ze sa MIELCZANAMI, co nie mozna powiedziec o tym
                  > chamie dasmaj wiesz co wypierdalaj z tego forum hey
                  zgadzam się z Tobą JOE !! !!
                • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 06.11.02, 03:44
                  Gość portalu: joe napisał(a):

> wszystkich co znam sa dumni ze sa MIELCZANAMI, co nie mozna powiedziec o tym
                  > chamie dasmaj wiesz co wypierdalaj z tego forum hey

a co to qrwa, twoje jest to forum pedale?
    • Gość: la Re: Krakowka!!! - Napisz, czy sie zdecydowaliscie. IP: *.crowley.pl 31.10.02, 11:50
      ..... o czy bylo warto? Zalujesz? Czy wrecz przeciwnie?
      • Gość: malkontentka Re: Krakowka!!! - Napisz, czy sie zdecydowaliscie IP: *.bratniak.krakow.pl / 192.168.10.* 02.11.02, 18:28
        ja, jako rodowita Mielczanka, mieszkająca w Krakowie obecnie już od dobrych 7
        lat i doceniająca tak bardzo to stare miasto i wszystko co najlepsze z nim
        związane, jezeli miałabym dobrą pracę w Mielcu, wróciłabym do mojego rodzinnego
        miasta, myślę, że gdyby zebralo sie pare osób z chęcią i werwą, to potrafiliby
        cos jeszcze za bradzo małe pieniadze zorganizować, czasem jakąś małą namiastkę
        życia kulturalnego spotykanego szerzej choćby w takim mieście jak Kraków, poza
        tym, ktoś przede mną mądrze powiedział, klimat miasta to równiez ludzie, tak
        więc życzę Ci powodzenia "krakowianko" i przeprowadzaj się bez obaw
    • Gość: jcz Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:41
      Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Mielec w porównaniu z
      innymi miastami tej wielkości w Polsce wypada całkiem
      dobrze. Nie brak w nim fajnych ludzi, za to jest coraz
      mniej takich typków jak niechlubny uczestnik tego forum,
      niejaki "dasmaj". I jeszcze taka mała uwaga, skoro jest w
      Polsce kilka "supermiejscowości", to może wszyscy z
      pozostałych powinniśmy się tam przeprowadzić?
      • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 05.11.02, 01:34
        Gość portalu: jcz napisał(a):

> Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Mielec w porównaniu z
        > innymi miastami tej wielkości w Polsce wypada całkiem
        > dobrze. Nie brak w nim fajnych ludzi, za to jest coraz
        > mniej takich typków jak niechlubny uczestnik tego forum,
        > niejaki "dasmaj". I jeszcze taka mała uwaga, skoro jest w
        > Polsce kilka "supermiejscowości", to może wszyscy z
        > pozostałych powinniśmy się tam przeprowadzić?

Skad ty mozesz wiedziec jak jest w miastach tej samej wielkosci, byles,
        widziales, mieszkales. Na pewno nie. Wiec o czym ty mowisz? Zastanow sie zanim
        cos napiszesz, ok?
        • Gość: julek Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.czajen.pl 05.11.02, 19:02
          do dasmaja
          czy ty jesteś jeszcze człowiekiem czy może zamieniłeś się w bohatera "Milczenia
          owiec" - ty zamordujesz każdego - zniechęcisz do wszystkiego , ludzie nie
          powinni odowiadać na Twoje posty - ale gdy je czytają to przecież reagują -
          wszystko zniszczysz , pewnie zniszczyłeś wiele przwdziwych nie wirtualnych
          partnerów - człowieku lecz się - lecz swoje bóle - i daj ludziom żyć - albo
          zapisz się do AL Kaidy - życzę Ci zdrowia -
          • jarmulka Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca 05.11.02, 20:43
            Interesujace jak mielczanie zgodnie rzucili sie do gardla "Dasmaj" tylko
            dlatego ze pisze nieco inaczej ale opisuje Mielec takim jaki jest.To fakt ze
            Mielec stracil na znaczeniu ze nie ma przyszlosci ot taka peryferyjna dziura
            do ktorej w niedalekiej przyszlosci mozna bedzie dojechac jedynie "wozem
            drabiniastym".Smutne .
            • Gość: dasmaj Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dyn.optonline.net 06.11.02, 00:28
              No dzieki stary, bo juz myslalem ze nie ma tu nikogo porzadnego. Powiedziec
              ludziom prawde w oczy to widzisz co sie dzieje. Ja nie mam pojecia skad sie
              biora tacy ludzie? Faceci dali by sobie jaja ogolic, a babki co innego, ale nie
              popatrza obiektywnie na pewne sprawy.
              Tak naprawde. To co takiego ciekawego w tym Mielcu jest?
              • Gość: I'm Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.c3-0.hlb-ubr7.hlb-ubr.nj.cable.rcn.com 07.11.02, 02:14
                Gość portalu: dasmaj napisał(a):

> No dzieki stary, bo juz myslalem ze nie ma tu nikogo porzadnego. Powiedziec
                > ludziom prawde w oczy to widzisz co sie dzieje. Ja nie mam pojecia skad sie
                > biora tacy ludzie? Faceci dali by sobie jaja ogolic, a babki co innego, ale
                nie
                >
                > popatrza obiektywnie na pewne sprawy.
                > Tak naprawde. To co takiego ciekawego w tym Mielcu jest?
                No chyba nic, bo najciekawsze (czytaj dasmaj) juz wyjechalo ! I chwala Bogu!!!
              • Gość: WOLNA POLSKA Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.proxy.aol.com 12.12.02, 19:59
                sluchaj ,dasmaj, udajesz cwaniaka i wzbudzasz zainteresowanie wsrod
                czytajacych te strone i to chyba normalne bo tak zostalismy
                stworzeni. WIEC WYBACZ I MI , BO JA ....ZOSTALEM STWORZONY PO TO
                BY TAKIM LUDZIOM JAK TY PIERDOLNAC W RYJA !!!
            • Gość: jatgie Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:34
              hekm... ja bym nie radziła.
              kino jest zamkniete na wakacje a i tak wszystkie filmy dochodzą do niego z
              trzymiesiącznym opóźnieniem.
              poza tym nic sobie nie mozna kupić do ubrania i wszędzie jest to samo.
              i jeszcze nie ma gdzie wyjść na weekend. no, cheba że do pizzerii. dno. nie
              wiem jak ja tu wytrzymuję.
            • Gość: KORNIK Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:35
              CO tu napisac>??????????
              • Gość: Gigant Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 10:32
                Też nie wiem.
                • Gość: pipka Re: Czy warto sprowadzic się do Mielca IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.02, 14:07
                  Moze: dymajmy sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka