karmenelektra 27.04.06, 13:23 zapraszam na strone www.anglia.spec.pl- jesli wybierasz sie zagrance to strona dla Ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatalne Re: Forum ANglia IP: *.resetnet.pl 27.04.06, 13:44 wez kurcze przestan, jestes w kazdym poscie i NIC nie wnosisz do tematu, NIE udzielasz nigdy zadnej odpowiedzi na zaden post, tylko trolujesz i zasmiecasz i reklamujesz to swoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
karmenelektra Re: Forum ANglia 27.04.06, 14:00 po 1) forum dopiero sie rozwija a admin nie zajmuje sie wszystkim, [forum ma 3 dni a juz zawiera najwazniejsze wiadomosci, forum tworzą ludzie a nie jedna osoba] po 2) gdyby ktos mial do mnie jakies pytania to chętnie bym na nie odpowiedzial ale takowych nie widze. po 3) forum zostalo stworzone zeby pomoc ludziom, nie mam z tego zadnych zysysków ani gratyfikacji po 4)przeciez nie musisz tam wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Forum ANglia IP: *.146.111.213.merula.net 27.04.06, 14:10 A nie przyszlo ci do glowy, ze takich forow jest juz milion, niektore (tak jak np. moje :P) dodatkowo podlaczone pod porzadne strony z informacjami, wiec twoja inicjatywa jest nikomu nie potrzebna? Nie tylko zasmiecasz to forum, ale i internet :P Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś
karmenelektra Re: Forum ANglia 27.04.06, 14:16 Gość portalu: ghrom napisał(a): > A nie przyszlo ci do glowy, ze takich forow jest juz milion, niektore (tak jak > np. moje :P) dodatkowo podlaczone pod porzadne strony z informacjami, wiec twoj > a > inicjatywa jest nikomu nie potrzebna? Nie tylko zasmiecasz to forum, ale i > internet :P > > Porady dla emigrujacych do UK ========================================================================== Moge się z Tobą zgodzić, ze jest mnóstwo takich stron. Co do tego zasmiecania internetu to widzialam wieksze bzdury nawet nie bede sie tutaj wypisywac przykladów bo to dopiero byloby zasmiecanie tego forum. Moze i moja inicjatywa niejest Tobie potrzbna ale nie mow za innych bo ci inni wypowiadaja sie akurat bardzo pozytywanie na temat mojego forum. Powiedzialam juz ze nikogo nie zmuszam do zagladania na moją stronę.Wazne ze mnie ona dostarczyla wszystkich inf. których kiedys potrzebowałam a że chciałam sie tym podzielic z innymi, to juz moja sprawa. =================================== milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Forum ANglia IP: *.146.111.213.merula.net 27.04.06, 14:25 Co ty slonko bredzisz, przeciez tam nic nie ma. A zeby cos przejrzec trzeba sie zarejestrowac podajac swoj adres mailowy. Dziekuje bardzo, penis ktorego posiadam w zupelnosci mi wystarcza, nie potrzebuje zadnych ofert jego powiekszania :P Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś
martin_sutton Re: Forum ANglia 27.04.06, 14:30 Ciekaw jestem tych pozytywnych wypowiedzi :P. Stronka istnieje od 3 dni i dostarczyla ci wszystkich potrzebnych informacji to znakomicie. Teraz podziel sie nimi na istniejacych forach zamiast rozpraszac te tak potrzebne zagubionym w swiecie emigrantom informacje ;). Moze jak chcesz byc oryginalna to zaloz jakas organizacje charytatywna i zbieraj forse na autobus dla tych ktorzy sie w UK nie popisali i teraz nie maja za co wrocic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Forum ANglia IP: *.resetnet.pl 27.04.06, 14:45 drga/drogi carmen, bo nie wiadomo, raz piszesz z koncowkami wskazujacymi na mezczyzne a nick kobiecy, zasmiecaniem forum jest wchodzenie na kazdy watek i pisaanie " wejdz tu i tam" i ty to wlasnie robisz. twoja autoreklama jest zenujaca i irytujaca. Ty niestety nie podajesz adresu swojego forum udzielajac jednoczesnie informacji, ty TYLKO i wylacznie reklamujesz sie, jak jakis upierdliwy akwizytor.I to wlasnie jest trolowanie i zasmiecanie, i w dodatku malo taktowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Forum ANglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:00 ale jatka :) moge wkleic linke , dziekuje :) Forum UK Wasz ulubiony wow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Forum ANglia IP: *.resetnet.pl 27.04.06, 15:14 haha wow ee tam od razu jatka ;) uswiadomianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Forum ANglia IP: *.telpol.net.pl 27.04.06, 15:16 no swietny pomysł z tą akcja charytatywna jako adres wpłaty podaje moje konto 901414020040000312028041236 karmen elektra. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Forum ANglia 27.04.06, 17:03 no to dorzucmy jeszcze: www.londynek.net www.polishplanet.net www.networkpl.net www.apsik.net i cos jeszcze z GB - zawsze zapominam nazwe :/ - sorki - moze ktos dopisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrom Re: Forum ANglia IP: *.146.111.213.merula.net 27.04.06, 17:47 GBritain.net :D Porady dla emigrujacych do UK Odpowiedz Link Zgłoś