Gość: cre_W IP: 194.181.134.* 12.06.10, 08:37 Wpisujcie miejsca gdzie polecacie wybrac sie nad wode ? Balaton, Golejów ? a moze cos innego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uupss Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 10:24 Wielowieś! tam możesz pożytecznie spędzić czas nad wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Gdzie nad wode ?? :) 12.06.10, 10:41 Jeżdżę czasami do Pasymia. 20 km na płd-wsch. od Olsztyna. Od nas 460 km. Na południe 500 km Balaton. Tyz piknie. A dołożysz to tego 800 km i masz Adriatyk. Czysto, pogodnie, bez komarów. Tyle, że trochę drożej ale przecież życie masz jedno i to krótkie, więc nie żałuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 12:40 Kiedyś wyjeżdżałem nad zalew w Wilczej Woli k/Majdanu Królewkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:26 Jak tam jest?Nie byłam nigdy.Chodzi mi głównie o to ,czy brzeg nie jest zbyt stromy?Jest też Bojanów ,ale tylko przejeżdżałam przez tę miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:39 W Wilczej Woli zdarza się ,że występują"sinice" ,/taka odmiana glonów/wtedy obowiązuje zakaz wchodzenia do wody.W takiej sytuacji interweniuje- Sanepid- i pływające patrole policyjne.Próba nie strzelba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:54 Jest do wyboru także jadąc w kierunku Kielc jez.Hańcza...Swego czasu jeżdził tam mój syn z koleżeństwem /recenzje ok/ Odpowiedz Link Zgłoś
greensarmata Re: Gdzie nad wode ?? :) 12.06.10, 14:02 Hańcza to syf. Polecam Janów Lubelski. Czysta woda, porządna infrastruktura turystyczna, położenie w środku lasu, dogodny dojazd i parkingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 14:45 Wiem ,co to są sinice(ale dzięki ,że na "wszelki wypadek" mnie uświadomiłeś).Jak jest obecnie w Cedzynie?.Kiedyś tam jeżdziłam... Czy ktoś był gdziekolwiek nad wodą w tym roku?Nie jest brudna?Można się kąpać?U nas dzieci się kąpią ,ale w zwykłych stawach i nic im na razie nie jest. Polecam otwarty basen w Stalowej Woli.Były tam moje dzieciaki w ubiegłym roku.Ponoć jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 15:13 Z jezior o gwarantowanej czystości słynie jez.Białe /lubelskie/.Miejsce kolonii i obozów szkolnych Tradycyjnie pozdrawiam z niezalanej części Sandomierza,który nieustannie zaprasza do zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 16:26 Byłam tam 2 lata temu w Okunince.Jezioro jest rzeczywiście bardzo czyste ale tam się nie da spać.Mieszkaliśmy w domku i cały czas w nocy"Co użyjem ,to dla nas" oraz inne piosenki.Mieszkałam nad samym jeziorem.Pamiętam wesołe miasteczko ,rowerki wodne ze zjeżdżalnią do wody.Polecam P.s.Przed wyjazdem najedzcie się w domu gofrów,bo tam 2 lata temu 1 kosztował 8 zł i nazywał się "pełny asortyment"z dżemem i bitą śmietaną.Chyba sobie zrobię gofry,mam dobry przepis z Francji.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: 83.1.114.* 12.06.10, 16:53 Również polecam Janów Lubelski.Zaledwie godzina drogi i odpoczywasz nad zalewem na przyzwoitym poziomie.Nic tam nie brakuje a Hańcza,Golejów i inne podobne bajorka w regionie z syfiastą wodą niech się schowają! Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Gdzie nad wode ?? :) 13.06.10, 04:07 Jeśli nad wodę to najlepiej sobota i niedziela,do Wielowsi,Sobowa,Trześni,Sokolnik,Sandomierza. Zabierz ze sobą gumowce i rękawice i ciuchy robocze.W ten sposób spędzisz nad wodą cały dzień i to bardzo pożytecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flak Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.smsiarkowiec.pl 13.06.10, 09:45 nudne to już jest o tych zalanych miejscach... ciekawe czy ty byłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: 83.1.121.* 13.06.10, 10:17 Pamiętacie kopalnię Jeziórko? i ten księżycowy krajobraz. ? Byłem tam ostatnio i jestem w szoku ,piękne jeziorka z dojazdem asfaltowym,zadaszone miejsca na ognisko,boiska do kosza i siatkówki.Szok, z tabliczek wynika że zrobił to Grębów za unijne euro.A u nas niech dalej Dziubinski z Wójtowiczem pier... o aqvaparku w Machowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 11:32 Tanie - gadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:18 Do Andrzeja-nie jesteś nad wodą?Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli. P.sDobrze,że wróciłeś do rymów,bo było nudno bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:32 W oczekiwaniu na cuda panuje totalna nuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majdan Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: 83.1.119.* 13.06.10, 21:08 Tylko i wylacznie solina/polanczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: 83.1.125.* 15.06.10, 20:37 Proponuje namiot i nad Babulówke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:35 a gdzie to jet ?? fajnie tam ? a woda czysta bo po tej powodzi to różnie może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesu tbg JP Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: *.centertel.pl 30.06.10, 19:54 właśnie dobre pytanie:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Gdzie nad wode ?? :) IP: 83.1.124.* 30.06.10, 21:32 a ja proponuję Krawce nad zaporą nie ma tłoku i woda czysta Odpowiedz Link Zgłoś