Gość: xyz IP: 80.48.174.* 02.08.10, 12:15 czy zna ktoś może tą dziewczynę która pracuje n stoisku z okularami w kauflandzie przy samym kantorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxy Re: ważne IP: *.cdma.centertel.pl 02.08.10, 12:22 Ale mi to "ważne"... podejdz i zagadaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martonella Re: ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:31 wazne!!! ????? zagadaj a nie tu zasmiecasz forum kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 02.08.10, 22:12 prze normalnie można to coś załatwić co jeden to gorszy kretyn gratuluje wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie zapomnij Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 14:57 >>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: zxy napisał(a): > Ale mi to "ważne"... podejdz i zagadaj :<<<<<<<<<<<<<<<<< Wcześniej nie zapomnij się umyć do czysta, razem z zębami, okryć wytworną konfekcją, kupić kwiaty, a w trakcie uśmiechać się i nie przeklinać. Na pewno się zgodzi! Na cokolwiek, o co poprosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marii Re: ważne IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 16:02 ale o ktora ci chodzi bo tam dwie pracua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 24.08.10, 20:13 taka nie za wysoka bodajże czarne długie włosy kojarzysz taką? Odpowiedz Link Zgłoś
itakto Re: ważne 24.08.10, 20:45 3tyg minely od zadania pytania-zobacz jak to duzo czasu-juz moze byscie byli znajomymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 20:52 Specjalnie kiedyś zwróciłam uwagę. Ładna dziewczyna, ale jej nie znam. Podoba Ci się, czy masz inną sprawę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 24.08.10, 21:40 hehe podoba mi się i to bardzo tylko nie wiem czy by chciała ze mną gadać i chciałbym z nią złapać jakiś kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 22:03 To podedź do niej i powiedz,żeby Ci np. doradziła jakie okulary kupić np.dla młodszej siostry na urodziny.Gdy tak zwyczajnie jej powiesz ,że Ci się podoba, to możesz ją zrazić do siebie. Pomyśli,że chcesz ją zbajerować(może tak pomyśleć). Liczy się pierwszy kontakt. Nie zgrywaj się i nie popisuj głupio. Rozmawiaj spokojnie. Okularów nie kupisz,ale "zagaisz". Następnym razem, gdy będziesz wchodził do sklepu to już możesz powiedzieć np.witam. Nie zwlekaj, szkoda lata! A oto dedykacja od znajomej: Powodzenia. Pozdrawiam. znajoma www.youtube.com/watch?v=4ZfXeVL0ywo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 24.08.10, 22:52 ciężko mi bo jestem nieśmiały więc może masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 24.08.10, 22:56 jeśli ją kojarzysz jak mówisz że się jej przyglądałeś to ile dajesz jej tak z wyglądu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 23:00 Mam siostrzenice w tym wieku. 20-22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 24.08.10, 23:08 ja mam 20 jak najbardziej by mi odpowiadało jeśli by chciała gadać bo powiem Ci szczerze że szukam dziewczyny może ta twoja siostrzenica by chciała gadać ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 06:54 Spróbuj z Kauf.,jak nic nie wyjdzie z tego, to pogadamy. A siostrzenica też bardzo ładna, skończyła 18.Pozdrawiam P.s Coś wymyślimy, znam fajne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 25.08.10, 14:30 ok dzięki, a jednak śa normalni ludzie tacy jak Ty co potrafią pomóc będę próbował w kauf zobaczymy co wyjdzie i zdam relacje Ci jeśli możesz podać gg to bardzo proszę po co wszyscy maja czytać. P.s. ja też jestem przystojny chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 16:49 25935961- moje gg. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Młodego Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:16 Wróciłam właśnie z Tbgu, nie ma tam już okularów...Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ważne IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 08:58 Na imię ma Gosia i jest mężatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Do znajomej IP: 80.48.174.* 27.08.10, 09:05 Kurczę, jesteś wykształconą, zakładam, że inteligentna osobą, a taką żenadę tu odstawiasz...czy może dobrze się bawisz, jaja sobie robiąc z tego trolla / trąby jerychońskiej* (*niepotrzebne skreślić)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tarzana Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:27 Nie robię sobie jaj. Lubię rozmawiać z ludźmi. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:30 Pozdrawiam Cię XYZ. Zmieniłam "temat". Jeśli to prawda, że jest mężatką, to "odczaruj się" Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 27.08.10, 09:47 ok dzięki a może pomożesz tak jak proponowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 10:00 Pewnie,że pomogę. Specjalnie w tym celu założyłam gg. Masz nr powyżej. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tarzana Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:15 Nie obrażaj młodych ludzi, wstyd mi za Ciebie. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: Do znajomej IP: 80.48.174.* 27.08.10, 19:13 Droga Znajoma, Pisząc wcześniej miałem na myśli oferowanie siostrzenicy;) To uznałem za żart lub żenadę. Zakładam, że to żart mieszczący się w zakresie rozmów z ludźmi. Co do obrażania. człowiek, który na publicznym forum podpytuje o konkretna dziewczynę (która nota bene może to forum czytać) jest: a) albo trollem, który lubi wkręcać ludzi w durne pogaduchy, b) albo trąba jerychońską, która potrzebuje informacji i porad w kwestii poznania drugiego człowieka. Z kolejnym zapytaniem wskoczy, gdy o prace się będzie starać, zupę gotować lub z pryszcze wyciskać. O pranie skarpetek nie pyta, bo mu mamusia to załatwia. Nie czuj wstydu za mnie, szczególnie, gdy nie znajduje powodu, by sam go odczuwać.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tarzana Re: Do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 19:25 Młodość ma swoje prawa.XYZ pytał o wiek dziewczyny.Więc powiedziałam, ile może mieć lat i że znam dziewczyny w tym wieku .Ty jak zwykle robisz analizę moich wypowiedzi(za to szacun).Nadal uważam, że jestes złośliwy. Nie widzę w tym nic złego ,że młodemu chłopakowi spodobała się dziewczyna ze sklepu i szuka kontaktu do niej. Jestem przede wszystkim człowiekiem a wykształcenie w tym przypadku nie ma znaczenia. Lubię młodzież i jeśli trzeba będzie doradzić, jaki kolor koszuli założyć na 1 randkę, to doradzę. O skarpetkach też mogę podyskutować( np.czy wypada zakładać do sandałów, czy nie)Tyle. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
chinwag Re: Do znajomej 27.08.10, 21:47 Złośliwy? Nie. Nie ma nic złego w tym, że mu się dziewczyny podobają, a wręcz przeciwnie. Tyle, że szukanie porady w tak fundamentalnych sprawach jest śmieszne, a szukanie ich jeszcze na forum internetowym... Zebrał by chłopina do kupy, a nie jełopa z siebie wirtualnie robił...tyle, że to nie wstyd, to nic nie kosztuje, klawiatura wszystko zniesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ważne IP: 80.48.174.* 27.08.10, 09:49 a czy to są pewne informacje? skąd ona jest z tbg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:57 Nie wiem ,@ tak napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: ważne IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.10, 10:17 Ta dziewczyna jest z tbg ostatnio nawet siedziala z chlopakiem obok mnie w pizzeri takze niestety jest zajeta, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: ważne IP: 83.1.122.* 27.08.10, 19:55 Ja Ci załatwię fajne dziewczyny, jakie chcesz? Blondynki, brunetki a może rudą wolisz? Mogę nawet mulatkę skombinować, ale to już drożej będzie. Standardowa stawka stówa, kolejna stówa za każde udziwnienie. Pozdrawiam Alf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ważne IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 08:29 Mieszka w Tbg-u, wcześniej pracowała w Intermarche na sali sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma. Re: ważne IP: 83.1.121.* 28.08.10, 12:41 XYZ, myślę, że wiem kim jesteś. To, że próbujesz znaleźć informacje na mój temat na tym forum jest według mnie bezsensowne. Wystarczyło podejść i zapytać jak mam na imię (ja nie gryzę). Jednak to nie zmienia faktu, że nie byłabym Tobą zainteresowana, ani żadnym innym chłopakiem, który by tak zrobił. Po tym, co przeczytałam na forum stwierdziłam, że musisz być zdesperowany. Tworzysz wątek na temat mojej osoby, a w międzyczasie 'swatasz się' z siostrzenicą Znajomej. Według mnie Twoje zachowanie jest dziecinne, tym bardziej, że nie bierzesz pod uwagę tego, że to forum jest ogólnodostępne. P.S: Do wszystkich innych; - nigdy nie pracowałam w Intermarche; -nie mam na imię Gosia; -nie jestem mężatką; -a przedział wiekowy podany przez jedną z osób też nie jest prawdziwy. Mam nadzieję, że rozwiałam chociaż część Twoich wątpliwości, a forum na mój temat zostanie zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 13:08 Jak na forum nadal będę, to sie skończy happy endem. Nie rezygnuj, że jest płocha. Nie mówiła Ci wynocha. Podreperuj kieszonkowe. Wtedy zrób podejście nowe. I pamiętaj, - jest nauka. zawsze do trzech razy sztuka. Napisałem choć niewiele, - zaprosicie na wesele... Jeśli wierszyk ten pomoże mam nadzieję - daj Wam Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsoring Re: ważne IP: 68.168.212.* 28.08.10, 16:15 niech ta laska poda konto i chłopak co chciał ją poznać przed monitorem się będzie zaspokajał, może jeszcze numer tel i gg do niej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: ważne IP: *.vectro.com 28.08.10, 16:20 gdzie ona teraz pracuje i jakie ma konto na nk i gdzie mieszka? jakie ma wykształcenie i doświadczenie ? szkoda że nago nie sprzedawała to pewnie by sobie xyz siedział tam co dzień i trzepał, a nie ośmieszał laske na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masturbator do laski z kauflandu IP: *.choopa.com 28.08.10, 16:33 jeśli byś mu się spodobała i Kaufland to jedyne miejsce gdzie mógłby Cię spotkać to jakby podszedł to od razu spalony? miał przeczekać aż skończysz zmianę i pod sklepem na parkingu poderwać ? kartki ze swoim numerem tel. przecież nie zostawiłby na ladzie albo nie wsunął pod Twoje ubranie bo wtedy raczej byś nie oddzwoniła. PS Napisz w jaki sposób miał Cie poderwać żebyś mu dała szanse ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 16:37 Leonie drogi, nie bądż zazdrosny Pomóż mu przeżyć, zawód miłosny. Niechaj spróbuje raz,drugi,trzeci - przecież od tego nie będzie dzieci. Może dziewczyna wszystko przemyśli i się to skończy według ich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 16:27 A jak najbardziej, im więcej danych, bo ten "xyz" jest zakochany. I po co pisać na forum sprzeciw, trzeba miłości, wręcz wyjść na przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 16:36 Nie przesadzajcie, jakie tam ośmieszanie. Jakie tam znowu swatanie. Sami robicie zamieszanie. Pozdrawiam .znajoma Do Andrzeja -ładny wierszyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: ważne IP: 221.238.17.* 28.08.10, 18:55 "że nie byłabym Tobą zainteresowana, ani żadnym innym chłopakiem, który by tak zrobił" Tak więc XYZ dostałeś kosza już na starcie. Nie masz szans ani ty ani żaden inny który by tak zrobił bo nie podjechałeś na białym koniu (białym Mercedesem). Dziewczyna sprawia wrażenie niezainteresowanej Tobą bo wysoko mierzy, choć to tylko ekspedientka a ty nie dorastasz jej do pięt. Wyobraź sobie co byłoby gdyby skończyła magisterkę albo już była panią doktor. XYZ chcesz żyć spokojnie to daj sobie z dziewczynami spokój. Uwierz mi że życie ze współczesnymi kobietami pod jednym dachem jest ciężkie. Ich wymogi przekraczają Twoje możliwości. Wydaje im się że są naj.., a one zwykłe szare myszki dowartościowujące się choćby w doborze partnera który będzie je krył od czasu do czasu dla przyjemności...jak spełni ich zachcianki. W przeciwnym wypadku pokaże Ci swoje JA. Jak znam życie to będzie przebierała w chłopach i pewnie weźmie tego co chleje i leje. Wierz mi nie warto zabiegać o ich względy. ajrzyj jeszcze tu forum.gazeta.pl/forum/w,329,115746215,115746215,szukam_zony.html Odpowiedz Link Zgłoś
itakto Re: ważne 28.08.10, 20:40 a tak na powaznie,zenujacy watek i nie sadze by na powaznie pisal xzy a juz na pewno dziewcze o dane ktorej prosi xyz; znajoma-az zal sciska ze ty doswiadczony pedagog tak podpuszczasz goscia i byc moze narazasz siostrzenice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 21:13 Wcale go nie podpuszczam i nikogo nie narażam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak damy z tarnobrzeskich blokowisk i MKS-ów IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.08.10, 09:49 XYZ masz neta z Flesha, a ona wielka dama ma z TSM, wiec nie masz u niej szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romuald to wazne IP: 80.48.174.* 29.08.10, 10:14 To wszystko wydaje mi sie chore i dziecine Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: ważne 29.08.10, 10:14 Gość portalu: expert napisał(a): > Wierz mi nie warto zabiegać o ich względy. Tu się w 100% zgadzam. W większości to są egoistki, które chcą zaspokajać swoje potrzeby a Ty im jesteś potrzebny tylko i wyłącznie do ich realizacji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: ważne IP: 83.1.122.* 29.08.10, 11:36 Też mogę się pod tym podpisac mimo iż jestem kobietą. Z biegiem lat wszystko się zmieniło.....nawet wymagania kobiet. Mnie nigdy nie uczono że należy sobie szukac męża z kasą,tak aby mógł spełniac moje życzenia. Myslało się trochę innymi kategoriami....nawet sex zaczynało się uprawiac zdecydowanie później. Dzisiaj to wszystko mnie przeraża,widzę młode dziewczęta poubierane w markowe ciuchy,wymalowane i zachowujące się gorzej niż źle. Uważam że urodziłam się w dobrym momencie :-) ominęła mnie taka właśnie młodośc....ufffff. Dzisiejszym kobietom ,dziewczętom wiecie czego brakuje ? KLASY ...przede wszystkim !!!! Tak naprawdę mało która to kulturalna dobrze wychowana osoba. Wziąśc taką do dobrej restauracji i wychodzi słoma z butów haha . Tylko że te własnie panie mają największe wymagania . To moje zdanie . Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ważne IP: 83.1.120.* 29.08.10, 11:49 Żenada poprostu..pierd*** sie w łeb ludzie.Żalmi was i tegocotu wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: ważne 29.08.10, 13:23 Gość portalu: m napisał(a): > Żenada poprostu..pierd*** sie w łeb ludzie.Żalmi was i tegocotu wypisujecie amiciebienieżal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:42 A myślałem, że pomogę, kiedy wyjdę im na drogę. Może jeszcze tej jesieni, coś w materii się tej zmieni. I spotkamy ich na ławce, albo na maleńkiej kawce. Może nawet na spacerze, nie wierzycie?, - a ja wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ważne IP: 83.1.120.* 29.08.10, 14:50 Żal mi kolegi xyz że nie potrafi wyjść gdzieś indziej poza monitor swojego komputera i w internecie szukaswojej miłości ale już dowiedział się, że nie ma szans u tej dziewczyny więc dał sobie spokój, teraz zainteresował się kuzyneczką.Więc po jaka cholere dalej ciągniecie ten temat??Załóżcie inny post i tam sobie wypisujcie swoje wywody na temat kobiet i swojego poziomu inteligencji.A do kolegi "expert" to nie jest wina forumowiczów, że mama cie nie kochała i teraz wypisujesz jakie to kobiety są złe i beznadziejne a i tak pewnie gó... o tym wiesz i nie masz żadnego doświadczenie.No może masz jakieś z portalów plotkarskich itp ale to nikogo nie obchodzi.Jak nie znasz tej dziewczyny tonie wypisuj na jej temat takich rzeczy!To że trafiałeś na blachary i olewały Cię dlatego, że nie jeżdziłeś mercedesem to nie znaczy, że wszystkie takie są.Twoja sprawa jak Cię traktują kobiety.A wykształcenie nie ma tu żadnego znaczenia bo dziewczyna poprostu sama na siebie zarabiai nic ci do tego.Załóżcie sobie ludzie portal randkowy i tam sie swatajcie.A do gościa "masturbator" to zostań jednak przy swoim nicku i swoim hobby jak sam Twój nick opisuje a jak dziewczyna nie jest zainteresowana to trzeba się z tym pogodzić.Każdy robi to co chce i innymnic do tego!!To by było na tyle.Szkoda, że na forum potraficie tylko takie swojej wywody pisać:/zresztą wszystko to jest bezsensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 15:17 Do Ma Witam. Czasem człowiek jest nieśmiały i szuka pomocy. Być może to nie było przemyślane ze strony XYZ. Spodobałaś się mu bardzo. Chyba Cię tym nie obraził. Przepraszam, jeśli ja Cię czymś obraziłam. Nie przekreślaj go tak, jeśli jesteś wolną osobą. ON się nie swata w międzyczasie z nikim. Nie oceniaj go zbyt pochopnie. Być może jest ciekawym człowiekiem. To nie on Cię obraża. To inni ludzie "podpięli" się do tego wątku. Chłopak nie przewidział tego.Ja też kiedyś pilnie prosiłam o pomoc. Gdybym przewidziała skutki,to w życiu bym tego nie zrobiła. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:08 Nie wiem po co ci się rodzą, których drogi się nie schodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:20 Bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ważne IP: 83.1.120.* 29.08.10, 17:37 Ale jak widać w poprzednich postach ma. jest zajęta więc po co xyz ma się nim interesować?nie potrafi czytać?i po co kolega jest taki natrętny??a takie rozmowy na takie tematy i poszukiwanie danych osoby jest poprostu obraźliwe i to nie jest napewno temat na forum..bo wypowiedzi innych są poprostu żenujące.I to że siedzą tylko w domu przed monitorem,nie wychodzą wogóle na świat to nie pozwala im na to żeby takie rzeczy wypisywać.Takie moje zdanie.I pomyśl "znajoma" jak Ty byś się czuła na miejscu tej dziewczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:44 Podziwiam Twoją wrażliwość, szkoda tylko że jest taka wybiórcza. Nie bedę cytować słów, które padały na tym forum, a jakoś Cię nie raziły. Pozdrawiam. znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma. Re: ważne IP: 83.1.121.* 29.08.10, 18:02 Może ja jednak wyjaśnię, bo widzę, że to forum idzie w złą stronę. Napisałam, że nie byłabym zainteresowana żadną z osób, ponieważ najprościej w świecie jestem ZAJĘTA! To teraz możecie dalej gdybać na temat: wyniosłości dziewczyn, traktowania przez nie chłopaków "z góry" i co tam sobie jeszcze dopowiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 18:13 Do niczego taka laska, niewidziała a już mlaska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liencik ta z apteki fajniejsza IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 13.11.10, 10:48 ta z apteki w kuflandzie fajniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ta z apteki fajniejsza IP: 80.48.174.* 13.11.10, 15:59 a znasz ją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ta z apteki fajniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 16:26 Młody, znowu zaczynasz, ja się wycofuję! Znajdź godną następczynię do współpracy. Pozdrawiam. Ps. Nie znam jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendelson Re: ta z apteki fajniejsza IP: 66.90.73.* 14.11.10, 08:41 młoda Pani z apteki jest prześliczna, ale pewnie z taką urodą zajęta, pracuje, a nie tylko na kase od swojego faceta leci (o ile go ma), Odpowiedz Link Zgłoś