Dodaj do ulubionych

Sprzedam wózek Baby Welt

09.05.05, 09:40
Sprzedam wózek dzieciecy w dobrym stanie. Fotki ponizej:
img12.echo.cx/img12/3310/img11684zs.jpg
img12.echo.cx/img12/2968/img11677xb.jpg
Obserwuj wątek
    • maw51 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 11.05.05, 20:49
      Nie składa się on jak parasolka? Jak masz do sprzedania to obecnie potrzebuje
      wózka parasolki tylko koniecznie musi mieć szelki. Pozdrawiam
      • gosiaklis Re: Sprzedam wózek Baby Welt 11.05.05, 22:08
        Składa się w kostkę, a parasolka nadal jeżdżę. Polecam Baby Drems Rider.
      • malopolskowianka Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 17:31
        wozek parasolka nówka jest do kupienia w Biedronce za 69 zl z szelkami :)
        zaleta mieszkania obok biedronki :))))))
        • maw51 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 21:43
          Widziałam ją jest bez szelek ma tylko zapięcie w pasie.
          • gosiaklis Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 23:14
            moja znajoma kupiła własnie taki promocyjny w Plusie. Nawet tydzień nie
            wytrzymał jak się złamał:D
        • malopolskowianka Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.05.05, 15:48
          wózka nie mam biedronkowskiego, ale w biedronce kupuje dzieciakom zabawki - dla
          syna Wader (ceny super przed mikolajem, gwiadka) a teraz kupilam mu "słoneczny
          domek" - altankę, naprawde fajne maja rzeczy.
          • krzyniu1971 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.05.05, 20:50
            Zabawki w Biedronce czy w Plusie są robione przez producentów np.Wader
            specjalnie dla nich (Biedronka)i z pozoru tylko wyglądają tak samo jeżeli w
            ogóle są takie same.Są tańsze dlatego że diabeł tkwi w szczegółach,których
            przeciętny zjadacz chleba nie jest wstanie od razu zobaczyć.Np.zrobione są z
            innego plastiku zamiast opony gumowej mają koło plastikowe a baterie w nich
            zastosowane są najtańsze jakie mogą być.Potem w sklepie jak byś chciała kupić
            taką bateryjkę taki sam rozmiar np.R6 takiej samej marki to na 99% nie
            kupisz.Także produkty w Biedronkach prawie wszystkie są innej jakości niż te w
            normalnym sklepie nawet gdy pochodzą od tego samego producenta.ALE SKORO NIE
            WIDAĆ RÓŻNICY TO PO CO PRZEPŁACAĆ.A po to by czuć się bardziej bezpiecznym ty i
            twoje maluchy A TO BEZPIECZEŃSTWO może czasami kosztać tylko jedną ZŁOTÓWKĘ.
    • monika74s Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.01.06, 10:17
      Witam jestem zainteresowana kupnem tego wózka jeśli to jest jeszcze
      aktualne:)) mój tel.692564114
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka