gosiaklis 09.05.05, 09:40 Sprzedam wózek dzieciecy w dobrym stanie. Fotki ponizej: img12.echo.cx/img12/3310/img11684zs.jpg img12.echo.cx/img12/2968/img11677xb.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw51 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 11.05.05, 20:49 Nie składa się on jak parasolka? Jak masz do sprzedania to obecnie potrzebuje wózka parasolki tylko koniecznie musi mieć szelki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosiaklis Re: Sprzedam wózek Baby Welt 11.05.05, 22:08 Składa się w kostkę, a parasolka nadal jeżdżę. Polecam Baby Drems Rider. Odpowiedz Link
malopolskowianka Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 17:31 wozek parasolka nówka jest do kupienia w Biedronce za 69 zl z szelkami :) zaleta mieszkania obok biedronki :)))))) Odpowiedz Link
maw51 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 21:43 Widziałam ją jest bez szelek ma tylko zapięcie w pasie. Odpowiedz Link
gosiaklis Re: Sprzedam wózek Baby Welt 12.05.05, 23:14 moja znajoma kupiła własnie taki promocyjny w Plusie. Nawet tydzień nie wytrzymał jak się złamał:D Odpowiedz Link
malopolskowianka Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.05.05, 15:48 wózka nie mam biedronkowskiego, ale w biedronce kupuje dzieciakom zabawki - dla syna Wader (ceny super przed mikolajem, gwiadka) a teraz kupilam mu "słoneczny domek" - altankę, naprawde fajne maja rzeczy. Odpowiedz Link
krzyniu1971 Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.05.05, 20:50 Zabawki w Biedronce czy w Plusie są robione przez producentów np.Wader specjalnie dla nich (Biedronka)i z pozoru tylko wyglądają tak samo jeżeli w ogóle są takie same.Są tańsze dlatego że diabeł tkwi w szczegółach,których przeciętny zjadacz chleba nie jest wstanie od razu zobaczyć.Np.zrobione są z innego plastiku zamiast opony gumowej mają koło plastikowe a baterie w nich zastosowane są najtańsze jakie mogą być.Potem w sklepie jak byś chciała kupić taką bateryjkę taki sam rozmiar np.R6 takiej samej marki to na 99% nie kupisz.Także produkty w Biedronkach prawie wszystkie są innej jakości niż te w normalnym sklepie nawet gdy pochodzą od tego samego producenta.ALE SKORO NIE WIDAĆ RÓŻNICY TO PO CO PRZEPŁACAĆ.A po to by czuć się bardziej bezpiecznym ty i twoje maluchy A TO BEZPIECZEŃSTWO może czasami kosztać tylko jedną ZŁOTÓWKĘ. Odpowiedz Link
monika74s Re: Sprzedam wózek Baby Welt 16.01.06, 10:17 Witam jestem zainteresowana kupnem tego wózka jeśli to jest jeszcze aktualne:)) mój tel.692564114 Odpowiedz Link