Dodaj do ulubionych

Opinie o internecie z Gremium

IP: 80.48.174.* 03.08.10, 17:20
Mieszkam w domku jednorodzinnym na peryferiach miasta.
W związku z tym odpadają wszelkie neostrady czy kable, jestem niestety skazany na radiówki.

Dotychczas korzystałem z Flashneta, ale kiepska obsługa, wysokie ceny i niestabilne połączenia mnie coraz bardziej zniechęcają.

Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług firmy Gremium? Jakie macie zdanie na jej temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 03.08.10, 19:17
      Ja mam radiowke z gremium i jestem bardzo zadowolona
    • Gość: lolek Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 03.08.10, 23:53
      W innym temacie niedawno tez pisalem ze dziala spoczko.
      • Gość: susunia Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 04.08.10, 09:44
        Ja mam internet i telefon z Gremium i jestem bardzo zadowolona. Obsługa miła, ceny zadawalające, zrezygnowalam z flesh net na rzecz gremium.
        • Gość: zawiera malware! Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 09:53
          Uwaga - wpis: Gość portalu: susunia napisał(a):
          > Ja mam internet i telefon z Gremium i jestem bardzo zadowolona.
          Obsługa miła, c
          > eny zadawalające, zrezygnowalam z flesh net na rzecz gremium.<<<<<<<

zawiera malware!
    • Gość: renata Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 05.08.10, 09:40
      ja również jestem zadowolona z gremium,duży pozytyw
      • Gość: rozbawiony Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 13:17
        coś wspaniałego, wszystkie wpisy wychwalają jedną firmę. Jaka
        jednomyślność. A według cennika to takie same ceny jak we Flashnecie.
        Piękna reklama.
        • dominicktbg Re: Opinie o internecie z Gremium 06.08.10, 20:09
          Wychwalają bo działa. Ceny we FlashNecie może podobne ale prędkości u nich
          mniejsze więc kiepskie porównanie.
          • Gość: susunia Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 07.08.10, 10:59
            Ja nikomu nie robie reklamy tylko wyrazam swoje zdanie. mam internet z
            akurat tej firmy o ktora jest pytanie. A do tego jest tez prawda to ze
            zrezygnowalam z tamtej firmy poniewaz byly klopoty z przesylem, danych.
            wiecej nie mialam internetu niz byl.
    • Gość: Ptasior Re: Opinie o internecie z Gremium IP: *.tktelekom.pl 07.08.10, 11:07
      Jest spoko. W czasie wichrów i deszczów działa. Obsługa prima sort.
      Telefon konkurencyjne ceny ma wobec innych operatorów. Prędkość zgodna
      z info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka