Dodaj do ulubionych

mieszkanko

IP: *.smsiarkowiec.pl 06.10.10, 19:18
Witajcie, przymierzam się do sprzedania mieszkanka w centrum TBG i nie wiem jak teraz wycenić je, aby zostało szybko sprzedane. Orientujecie się jaka jest teraz cena za metr? Mieszkanko do lekkiego remontu, ale w centrum, wszędzie blisko i na targ i na "czewony".
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: mieszkanko IP: 80.50.161.* 07.10.10, 09:51
      Ile za mieszkanie i jaki metraż? Podaj więcej danych.
    • Gość: . Re: mieszkanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 10:19
      daj 2500zł/m2 i szybko pójdzie
      • Gość: maLWA Re: mieszkanko IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 11:13
        dzięki pewnie tak zrobię. Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: mieszkanko IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 11:48
      tarnobrzeg to wiocha:P wszystkie mieszkania sa w centrum bo w kazdy punkt miasta idziesz max 20 mni
      • Gość: maLWA Re: mieszkanko IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 14:53
        Fakt TBG to wiocha bez życia, ale za to jak zielona i zdbana ta nasza wiocha. Ja planuję przeprowadzkę do miasteczka pod Warszawą, uwierz, że gdyby nie lepsze warunki finansowe nigdy bym tej naszej wiochy nie opuszczała. Miejscowość do której mam sie przenieść to jedno wielkie getto mieszkalne, dosłownie blokowisko i nic więcej. Ale coś za coś. Może mnie będzie stać na wakacje na jakiejś fajnej zielonej wyspie, pozdrowionka.
    • Gość: ja Re: mieszkanko IP: 80.50.161.* 07.10.10, 12:44
      Dam Ci 40 tyś. jeżeli jest maleńkie i jeszcze do remontu to chyba wystarczy.
      • Gość: maLWA Re: mieszkanko IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 14:49
        No niestety trochę za mało. Mieszkanie ma jakieś 70 m2, a do remontu jest łazienka i toaleta, jeżeli ktoś to uzna za stosowne. W kuchni i przedpokoju sa płytki, okna nowe, panele polożone w pokojach . Pokoje 3 duże i ustawne. Do tego pewnie zostawię meble kuchenne ( a jeżeli je zostawię to przemyślę także pozostawienie sprzętu AGD do zabudowy).
        Ale jak wcześniej wspomniałam, to dopiero przymierzam się do sprzedania mieszkania, bo przeprowadzkę planuję dopiero na czerwiec przyszłego roku. Dzięki za rady bo zupełnie nie orientuje się w obecnych cenach mieszkań.
        Pozdrawiam.
        • Gość: komornik Re: mieszkanko IP: 83.1.115.* 07.10.10, 18:31
          a jaka lokazlizacja tego mieszkanka i ile placisz czynszu ?? aha i ktore pietro?
          • Gość: maLWA Re: mieszkanko IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.10, 19:33
            Mieszkanko na Sienkiewicza w tym dłuższym bloku, tam gdzie poczta, pierwsze piętro, a w zasadzie wysoki parter, czynsz 550 zł w tym kablówka, woda. Ja za wodę płacę 130 zł
            miesięcznie.
            • Gość: Kama Re: mieszkanko IP: 80.48.35.* 08.10.10, 13:23
              w przyszłym roku ceny moga się diametralnie zmienić, teraz jest dobry okres na sprzedaż ceny wysokie tak samo jeżeli chodzi o wynajem, 3 lata temu kupiłam mieszkanko 46m naprawdę bo generalnym remoncie za 1800/m2 teraz mogłabym zapomniec o takiej cenie jeszcze przy tak wysokim standardzie i z częścowym umeblowaniem;) pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka