Dodaj do ulubionych

Argus czy Solid Security?

IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.10, 17:13
Dostałem propozycję pracy z obu tych firm ochroniarskich.Proszę podpowiedźcie którą wybrać,by potem nie żałować.Gdzie więcej płacą,no i jeszcze jakieś opinie by się przydały.Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Argus czy Solid Security? IP: *.sistbg.net / 10.10.10.* 24.11.10, 14:08
      firme Argus omijaj szerokim łukiem!!!Przepracowałem tam 7 lat i sam sie zwolnilem bo nie wytrzymałem!Pracodawca traktuje ludzi jak śmieci!płaci minimalne wynagrodzenia!wyjezdzajac na imprezy masowe stojac po 10h w słoncu urzerania sie z banda idiotów z wielkiej łaski wyplaca jakies grosze jakies(70 zł) brak słow!mało tego urlop pracownikowi Argus owszem przysługuje ale niestety nie dostaniesz za niego pieniedzy hehehe w jakiej innej firmie panuja takie zwyczaje??pieniadze nigdy nie byly płacone w terminie! ta firma to wogole jakas pomyłka i dlugo jej nie wróże!!!aha zapomnialem!!! o głupi mundur ktory przysluguje i powinien przyslugiwac jak psu buda dostaniesz za duzy albo za mały oczywiscie juz wychodzony przez wczesniejszego pracownika!a zeby sie doprosic o koszulke czekasz jakeis 2 miesiace i masz przechodzic w niej rok!Przypominam ze sluzba trwa 24h wiec powodzenia zycze w lecie przy +30 stopniach w aucie!zeby nie smierdziec pracownicy musza kupowac sobie swoje czarne koszulki bo firma napewno 2 Ci nie da:)powodzenia
      • Gość: Adam Re: Argus czy Solid Security? IP: *.smsiarkowiec.pl 24.11.10, 20:03
        Nie chcę słyszeć o tej firmie!!Od ponad dwóch miesięcy obiecują mi pracę,przekładają spotkania z prezesem i już jakiś obiekt proponują i znowu odmawiają,bo coś im wypadło.Jednym słowem lecą ze mną w kulki.Też słyszałem,że nie wypłacają pieniędzy na czas.Porównując na co poniektórych obiektach w Solidzie płacą 6 zł za godzinę u nich ledwie 5.Tak już zdecydowałem,że leję na nich i idę do Solidu.Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka