Dodaj do ulubionych

totalny chaos!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 16:38
całe miasto jest w stanie katastrofalnym! Wróciłem właśnie z pracy i stwierdzam,że to co się dzieje na głównych skrzyżowaniach to jest skandal.Mickiewicza i Wyspiańskiego -śniegu po kolana.Pewnie przejechał rano jakiś pług i przepchnął zaspy na środek skrzyzowania i tyle.To samo Wyspiańskiego-Sikorskiego.Tak wasz ukochany mleczarz zadbał o porządek.Ten facet kompletnie nie ma wpływu na podległe mu służby.
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: totalny chaos! IP: 83.1.120.* 29.11.10, 16:49
      Zgadzam się, totalny chaos!!!! Ja też wróciłam z pracy, tyle, że z Sandomierza, zostawiając za soba śnieg po kolana i nieprzejezde drogi (kilkugodzinny korek na drodze Sandomierz-Lublin). Czy za tamtejszy stan dróg też odpowiadają władze naszego miasta? Mam wrażenie, że ktoś tu zwariował!!!! A może Tsunami i World Trade Center to też sprawka JD????? Można mu jeszcze dołożyć trzęsienie ziemi na Haiti, a co??? niech ma, niech sobie nie mysli.......
      • lechowski51 Re: totalny chaos! 29.11.10, 16:59
        Tez pojezdzilem po Mielcu i Debicy.Totalny chaos...a jak ruszycie tylek poza Tarnobrzeg to zobaczycie to samo wszedzie tam gdzie w ciagu dnia spadlo pol metra sniegu.
        • Gość: znajoma Re: totalny chaos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 17:05
          Potwierdzam, ale się tym nie przejmuję, w końcu zima. Zaraz jadę na aerobik, chociaż nie mam założonych zimówek. Dzisiaj obok mojego domu dwukrotnie przejeżdżał pług ale i tak śniegu jest dużo. Pozdro
          • lechowski51 Re: totalny chaos! 29.11.10, 17:11
            Malkotentom tarnobrzeskim na pocieszenie
            wiadomosci.onet.pl/regionalne/lublin/zasypalo-lublin-w-miescie-panuje-totalny-chaos,1,4002762,region-wiadomosc.html
        • Gość: megi Re: totalny chaos! IP: 62.58.108.* 29.11.10, 17:09
          a ja wrocilam ze stalowej, glowne drogi przejezdne - nawet czarne, snieg zalega na poboczach, osiedlowki gorzej. plugi jezdza caly czas, musze przyznac ze niestety wyglada to tam znacznie lepiej...
          • Gość: ktos Re: totalny chaos! IP: 83.1.122.* 29.11.10, 17:13
            ja wrociłem z Dąbrowy Gorniczej i wszędzie panuje chaos ale na RMF mówili że temu wszystkiemu jest winny nikt inny tylko nasz pan Dziubiński.
            • Gość: !!! Re: totalny chaos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 17:18
              co nas obchodzą inne miasta??? My mieszkamy tu i chcemy chociaż mieć przejezdne główne ulice miasta!!!!
              • Gość: kris Re: totalny chaos! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.11.10, 17:27
                Wylałem sobie dzisiaj kawę na klawiaturę, przez Dziubińskiego!!!
                • Gość: Do Krisa Re: totalny chaos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 17:30
                  Dobry żart!
    • tbgtsm Re: totalny chaos! 29.11.10, 17:51
      Jest zima to musi być śnieg i zimno, Pani Kierowniczko.
    • Gość: Darko Re: totalny chaos! IP: *.pppoe.sistbg.net 29.11.10, 18:41
      Można się było zgłosić do przetargu na odśnieżanie miasta.
      Do zgarnięcia było - bagatela - 806 000 zł.
      Zgłosiła sę JEDNA firma.

TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.10.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

A.S.A Tarnobrzeg Sp. z o.o., ul. Jasińskiego 19, 39-400 Tarnobrzeg, kraj/woj. podkarpackie.
      IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 700000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

Cena wybranej oferty: 806400,00

Oferta z najniższą ceną: 806400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 806400,00
      Waluta: PLN.
      • Gość: znajoma Re: totalny chaos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:38
        Powiem Wam tak po kryjomu
        lepiej siedźcie dzisiaj w domu!
        Te zimówki jednak były
        i do tańca poprosiły.
        Więc tańczyłam chodzonego
        a czasem 2 na jednego.
        Biała nasza Polska cała!
        W śnieżny puszek się ubrała!
        Przesyłam Wam pozdrowienia
        Do miłego zobaczenia.

• Gość: Kierowca Re: totalny chaos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 19:43
      No Wy macie ponasrywane we łbach !!!!
      Oczywiście że niewinny jest Dziubiński za zimę itd.
      Pojedźcie do Gorzyc barany i zobaczcie jak tam wygląda droga zanim staniecie w obronie kogokolwiek kto w TBG jest odpowiedzialny za odśnieżanie !!!!
      • Gość: ja Re: totalny chaos! IP: *.tktelekom.pl 29.11.10, 23:12
        Ja bo co!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka