Dodaj do ulubionych

MKSy w Tarnobrzegu

IP: *.smsiarkowiec.pl 02.12.10, 17:33
Tej zimy (tzn od 3 dni) jeżdzą opóźnione, a najlepiej wcale. Z ul . Kopernika o poranku nie można się wydostać: B podjeżdża nie częściej niż co godzinę, o dziwnych porach, na 10 nie udało mi się doczekać. To się zdarza pierwszy raz od prawie 20 lat!!! Nowy dyrektor firmie nie służ czy co? Z psami się ściga, o komunikację miejską nie ma kto się zatroszczyć. Gdy zadzwonić z interwencją to mówią, że to przez korki. No chyba od wina. Kto widział w Tbgu korki, w których się stoi godzinę?? Skandal
Obserwuj wątek
    • Gość: takitemat Re: MKSy w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 22:22

Niech nam fundują jazdę za friko za swoje błędy jestem za!
      • Gość: piesza Re: MKSy w Tarnobrzegu IP: 178.159.169.* 02.12.10, 22:34
        MKS-y w Tarnobrzegu to jest dramat! Mam na mysli dostosowanie rozkladu do potrzeb ludzi. W ostatnich dniach z powodu sniegu jezdze duzo komuniacja miejska - tlumy w wiekszosci autobusow. Ale jak nie zdazysz na okreslona godzine - to po tobie. Czekasz nastepna godzine ( a potem jedzie wszystko na raz czyli busy i MKS). To jest bez sensu. NIe mowiac o tym, ze po godz. 20.30 nie ma sie czym dostac z centrum na Dzikow. Ostatnia" 11" jedzie z Sikorskiego pod wiezowacami o 20.17. a potem jakby bomba spadla. Czy to jest oferta MKS-ow dla mieszkancow? nIe! To jest oferta na odwal sie. Uwazam to za skandal. Tarnobrzeg zasluguej na cywilizowana komunikacje miejska i na to, zeby ludzi mieli sie czym przemieszczac dluzej niz do godz. 20.00. Bos jest dla tabakiery,czy tabakiera dla nosa?
        • Gość: lolek Re: MKSy w Tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 03.12.10, 00:56
          Wczoraj godzina 18:15 przystanek przy Moniuszki, czekam sobie na 10tkę w stronę Dzikowa. Jedzie autobus i nawet się nie zatrzymał na przystanku. Stałem na widoku oprócz mnie dwie inne osoby. Co prawda sypał śnieg ale chyba można zauważyć przystanek. Życzę kierowcy tego autobusu by w takich warunkach nie musiał oczekiwać.
          • Gość: CHUJ W CIPIE Re: MKSy w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 01:00
            ja jechalem kiedys autobusem na basen
            • Gość: pasażerka Re: MKSy w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:25
              ja jeżdzę najczęściej 10 i tak jest! często opóżniona. ąle przeciez tak jest jak kolesie p. prezdenta wygrywają przetargi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka