Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:40
Jaką kosmetyczkę polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: miła Re: kosmetyczka IP: *.flash-net.pl 15.12.10, 11:31
      a po co Ci ta kosmetyczka? :)
    • Gość: ania Re: kosmetyczka IP: 80.48.174.* 15.12.10, 11:36
      Polecam Panią Basię na Wyspiaskiego-pawilony
      Ona jest profesjonalistką.

Powstają nowe ....ale ..... bez pojęcia i doświadczenia
      Pani Basia doradzi najlepiej - nie namawia na mikrodermabrazję - bo to szybki i łatwy pieniądz, a jeden zabieg nic nie da...Poleci coś , co da efkt - wiem z autopsji
      Dletego szczerze polecam
    • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: 81.219.122.* 15.12.10, 18:57
      nie polecam pani basi ma stare urzadzenia zadnego konfortu podczas zabiegow chyba ze chcesz sobie szyje zwichnac wyginajac sie do przestarzalych sprzetow
      • Gość: renia Re: kosmetyczka IP: *.stalowa.pilicka.pl 15.12.10, 20:55
        większej bzdury nie słyszałam hahahaha
        • Gość: ewa Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:20
          jakiej bzdury chodzilam to wiem;P ale przestalam jak zobaczylam u innych kosmetyczek fotele do zabiegow Nie wystarczy kosic forse trzeba tez inwestowac
          • Gość: martinella Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 23:41
            Ja byłam raz u p Basi ....
            nigdy więcej...

jak za komuny
            porażka!!!! - nIE POLECAM
    • Gość: gość Re: kosmetyczka IP: *.flash-net.pl 18.12.10, 13:33
      A ja polecam nowo otwary salon na białym bloku na dzikowie, miła, kompetentna Pani, dobry sprzęt i konkurencyjne ceny
      • Gość: gabi Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:10
        Polecam salon kosmetyczny "ORCHIDEA" na ulicy Targowej, na piętrze obok domu rzemiosła. Nowy i bardzo nowoczesny sprzęt, przesympatyczna pani Monika - młoda,ładna, zna sie na tym co robi. Trafiłam tam przypadkowo i tak wyszło, ze zostałam stałą klientką. Ceny też przystępne. Naprawdę warto tam zajrzeć.
        • Gość: ooo Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:52
          ooo "Kleopatra" na ul. 3- Maja. Czynne do 19 :-)
          • Gość: aneta Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 10:45
            tez byłam nieraz u pani Moniki. teraz salon jest powiekszony, jest w wydzielonej części salonu fryzjerskiego pani Lucyny. nowoczesny sprzęt bodajże od listopada. pani Monika jest rzeczywiście bardzo miła. no i zauwazyłam, że z zabiegów oczyszczających na twarz i manicuru korzystają tam także panowie.
            • Gość: gość Re: kosmetyczka IP: *.poczta.lublin.pl 21.12.10, 11:49
              Kobietki to o co Wam w końcu chodzi??? Wygodny fotel, obszerny salon, miłą buzię czy naprawdę profesjonalny zabieg????? Same nie wiecie po co chodzicie do kosmetyczki.
              • Gość: gabi Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 13:55
                no własnie te elementy są jak najbardziej wskazane, a więc na pewno wygodny fotel, miła i kompetentna kosmetyczka i koniecznie profesjonalny zabieg,to tworzy całość, a salon wcale nie musi być obszerny
              • Gość: znajoma Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 15:14
                Ja chodzę do pani Basi, a wygodny fotel mam w domu.
        • Gość: milka1 Re: kosmetyczka IP: *.centertel.pl 27.12.10, 21:12
          Ja korzystałam dość długo z usług pewnego salonu, zdecydowałam się spróbować w Orchidei bo dużo słyszałam właśnie o podejściu Pani Moniki nie tylko do zabiegu ale też do klientek. I powiem że rewelacja. Byłam bardzo zadowolona z zabiegu, a Pani Monika jest osobą miłą, sympatyczną, no i umie doradzić, sprzęt faktycznie bardzo profesjonalny i nowoczesny - oby tak dalej, naprawdę polecam.
          • Gość: gość Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 27.12.10, 22:10
            Hej, ja tez polecam panią Monikę z "Orchidei" - rewelacyjne podejście do klienta no i jakość usług oczywiście!! :)
        • Gość: aneta Re: kosmetyczka IP: 178.159.168.* 28.12.10, 11:12
          A czy w salonie "Orchidea" p. Monika wykonuje zabieg mikrodermobrazji?
          Który salon ewentualnie polecacie na ten zabieg?
          • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 20:17
            Tak, p. Monika wykonuje mikrodermabrazję i nawet sama korzystałam z tego zabiegu i byłam bardzo zadowolona, a cena tez przystępna - 80zł.
    • 4vardtramp Re: kosmetyczka 21.12.10, 11:37
      Taaa to strażacy z naprzeciwka, jak sobie przesuszą cerę przy ogniskach i połamią pazurki przy rozgrabianiu pogorzeliska coby się nie odpaliło na nowo :)
      • Gość: milka1 Re: kosmetyczka IP: *.centertel.pl 27.12.10, 21:02
        Nie świadczy o Tobie dobrze to, że wyśmiewasz czyjąś pracę. Ciekawe czy sam miałbyś tyle odwagi żeby włożyć do ogniska choćby patyczek, że o przesuszeniu cery nie wspomnę.
        • 4vardtramp Re: kosmetyczka 28.12.10, 10:16
          Do milka1: Forum NIE JEST POWAŻNĄ sceną wymiany poglądów. To wirtualny żart dla osób, którym wydaje się, że swoimi pustymi jakże często nacechowanymi zbytnimi emocjami wypowiedziami mają wpływ na cokolwiek. To miejsce dla reklamy czy odreagowania kompleksów. A przeniesienie czgokolwiek do realu wymaga większego wysiłku i odwagi ujawnienia twarzy. Dlatego rzadko kiedy rodzi się jakaś inicjatywa (np. znajoma). Reszta tekstów to pustosłowie, więc po pierwsze czytaj moje teksty ze zrozumieniem kontekstu. A po drugie nie traktuj ich zbyt poważnie. Pozdrawiam.
    • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 18:01
      gdzie ta orchidea jest???????? w tym budynku kolo przychodni rehabilitacyjnej gdzie kiedys byl salon fryzjerski lucyny?
      • Gość: dorka Re: kosmetyczka IP: 178.159.167.* 28.12.10, 18:56
        • Gość: dorka Re: kosmetyczka IP: 178.159.167.* 28.12.10, 19:00
          Nie polecam p. Basi na Wyspianskiego. Poparzyła mnie podczas depilacjii, mam trzy blizny na nodze, oprócz tego po czyszczeniu twarzy wysłała mnie na gratisowe solarium na 10 min w zimie bez przygotowania...Cała byłam opieczona i boląca...koszmar!!!
      • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 20:15
        Orchidea jest dokładnie w tym miejscu, gdzie pani Lucyna ma salon, w tym samym lokalu nawet :)
        • Gość: wiki Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 13:41
          w ORCHidei pani Monika robiła mi tipsy, są super. naprawdę polecam.
          • Gość: licealistka Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 14:36
            a ja właśnie wróciłam od pani Moniki, umówiłam się na makijaż studniówkowy
            • Gość: LO Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 07.01.11, 21:17
              Mam pytanie, czy ktoś może zna jakiś nr kontaktowy do tej pani Moniki z salonu ORCHIDEA?
              • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 08.01.11, 13:50
                mam pytanie, w jakiej cenie P. Monika robi tipsy?
                • Gość: ania Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 09.01.11, 17:28
                  Tipsy p. Monika robi za 80zł
          • Gość: zenek Re: kosmetyczka IP: *.jmdi.pl 15.01.11, 17:24
            żona też była zadowolona - wiem bo zam podwoziłem ;)
    • Gość: gosia Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 08.01.11, 13:51
      a salon joanna na kopernika, niedaleko biedronki?
      • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 15:08
        nie polecam
      • Gość: GLORIA Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 17:46
        JA też nie polecam. brak profesjonalizmu i umiejętności jakichkolwiek. Do tego ten beznadziejny salon fryzjerski ... odradzam.
        • Gość: maja Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 07:48
          naczytałam się o pracy pani Moniki i mam pytanie czy ktoś może malował się u tej Pani. Chodzi mi o makijaż ślubny niedługo wychodzę za mąż i poszukuje kosmetyczki która pięknie maluje a nie robi "tapete" jak na dyskotekę. Również z tego miejsca co by nie zaśmiecac forum prosze o polecenie fryzjera który robi fajne oryginalne fryzury ślubne
        • Gość: ona Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 10:42
          ja też nie polecam tego salonu joanna. gasi światła przy klientkach, żeby oszczędzać i siedzi się w półmroku... paranoja

byłam kilka razy nad fitneską w impresji, ale nie za ciekawie też.

teraz chodzę do orchidei i jestem bardzo zadowolona. polecam.
          • Gość: gość Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 10.01.11, 11:30
            gasi światła a lampki się świecą całą noc, tipsy w jej wykonaniu to porażka, zaczynają odpadać już na drugi dzień, weselnego makijażu też nie potrafi zrobić, zwykła tapeta jak na wiejską dyskotekę a solarium brudne
            • Gość: ww Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 13:12
              Byłam...nie powiem kiedy, ale niedawno. Zachęciło mnie właśnie to że światełka w oknie i dekoracje. A w środku....porażka na całej linii. Brak kompetencji i jak pisze poprzedniczka, brudne solarium z porysowaną taflą. ponadto w innych solariach ten płyn do dezynfencji pachnie mocniej, a tu pewnie rozcieńczany.
              Odradzam po tym jak udzieliła mi pseudo-porady i chciała wykonywać zabieg mikrodermabrazji jak nie ma o tym totalnie pojęcia!!!!! zgroza!!!
              • Gość: anula Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 15:18
                t ak Maju, pani Monika z Orchidei robi świetne makijaże slubne i nie tylko. Doświadczyłam tego osobiście, a jezeli chodzi o fryzure ślubna to ciekawe i niezłe robi pani Lucyna - w tym samym lokalu co p. Monika, ale najlepiej umówić sie wcześniej na próbną i samemu ocenić czy to jest własnie ta wymarzona fryzura no i jak będziesz sie w niej czuła. Mnie makijaz i tipsy robiła właśnie pani Monika a fryzurę pani Lucyna.
                • Gość: anula Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 15:24
                  no i dodam do poprzedniej wypowiedzi że z jednej i z drugiej byłam bardzo zadowolna a i gosciom sie bardzo podobały i fryzura, i makijaż i tipsy
                  • Gość: gość Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 10.01.11, 18:47
                    jeszcze jedno co do salonu joanna:miałam to nieszczęście, iż podczas mojej wizyty tam zjawiła się jej mamusia z dziećmi. Dzieci drą się, krzyczą i biegają po całym salonie jak opętane i jakby tego było mało to wtrącanie się babki tak jabky wiedziała wszystko lepiej. myślałam, że głowa mi pęknie jak wyszłam. To salon kosmetyczny a nie ŻŁOBEK!!!
                    • Gość: jolka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 19:09
                      Ja też dołączę swoją opinię nt właścicielki salonu orchidea i pani moniki. Młoda osoba, widać że na bieżąco śledzi wszelkie nowinki z zakresu makijażu, idzie z duchem czasu. starszym paniom kosmetyczkom napewno trudniej trafić w gust młodych dziewczyn. wiadomo, że inny makijaż preferują panie w średnim wieku a inny młode dziewczyny. Podobnie inne zabiegi.zmieniają się tez sposoby wykonywania zabiegów. przyznam że kilka miesiecy temu zupełnie przypadkowo trafiłam do pani moniki ( bo akurat moja dotychczasowa kosmetyczka miała urlop) no i tak zostałam klientką pani moniki. Zapewniam, że makijaż zrobiony przez pania Monikę jest super.
                      • Gość: ewka Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.11, 20:46
                        a nr do pani Moniki możecie podać? dzieki z gory
                      • Gość: GLORIA Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 10:18
                        Najlepsze jest w soboty! gdy to do salonu wpada tatuś tych bachorów i zabiera je na widzenia, a właścicielka salonu joanna robi miny, jakby nie chciała tych dzieci.
                        Widzenie z dziećmi rano, a potem popołudniu widzenie z braciszkiem Damianem C. w Chmielowie w zakładzie karnym. hmmm a ludziom na osiedlu rozpowiadają, że w Anglii jest. Ciekawe czy Chmielów należy do Wielkiej Brytanii.
                        Popukajcie się w głowy. Damy w obsranych majtkach!
                        • Gość: mirka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 17:45
                          To już jest przesada! Chamstwo nie ma jak widać granic !Tylko osoba chora na umyśle mogła coś takiego wymyśleć i napisać to na publicznym forum. Współczujmy jej wszyscy forumowicze , bo to musi być naprawdę bardzo chora istota ,nienawiść zżera ją od środka, nawet największemu wrogowi nie zrobiłabym coś takiego ! Może opiekun forum dotarłby jakoś do tej osoby zidentyfikował ją i polecił jakiegoś dobrego psychiatrę zanim będzie zapóźno , bo nie sądzę żeby ta osoba przebywała już na kuracji psychiatrycznej , tam chyba nie ma jeszcze takich możliwości żeby psychiczni na kuracji mieli dostęp do internetu i smarowali na forum co im się w tej chorej główce ubzdura dając w ten sposób upust swojej chorej wyobraźni!!! Kanalia się nieźle bawi niszcząc komuś życie i zdrowie ! Wstyd że takie coś jest człowiekiem , nawet zwierzęta mają jakieś swoje zasady i reguły których nie przekraczają. Ty Glorio jak widać jesteś czymś gorszym od bydlęcia !!!!!!!!!!!!
                          • Gość: kasia Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.11, 18:34
                            ktoś wcześniej prosił o numer telefou do pani Moniki z ORChidei wiec podaję 508 390 101

a tak na marginesie to co prawda nigdy nie byłam w salonie joanna, ale te wpisy powyżej na temat właścicielki to chyba przegięcie
                            • Gość: il Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 18:40
                              Jak się wyciąga publicznie przy klientkach swoje sprawy rodzinne to niestety ale i ludzie je wyciągają dalej. Mnie uczyli w domu "mój dom - moja twierdza". Niestety ona wywleka wszystkie sprawy w swojej firmie to niech się nie dziwi. Na temat jej brata też były posty na tym forum na temat kradzieży samochodu. Więc to nie jest uderzenie w nikogo ,tylko od tego jest forum, żeby wyciągać i brudy jak trzeba, a że jest się osobą prowadzącą zakład dla ludzi, to tak jest. Im się jej bardziej rozpoznawalnym, tym bardziej trzeba dbać o swój wizerunek, a niestety w tym salonie tego brak! mogę wiele na temat ten napisać, ale szkoda mi już bo to musiałabym zawrzeć w swej wypowiedzi zabolało by wiele osób z jej otoczenia/ reasumując. Usług nie polecam, bo nie byłam zadowolona z wykonanych chociażby wycięć skórek.
                          • Gość: aaa Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 11.01.11, 19:00
                            o masakra dawno się tak nie uśmiałam. od kiedy prawda jest brana za chamstwo? prawda w oczy kole? może ktoś jest bezstronny i patrzy na to wszystko obojętnie a nie jest w kosmetyczke wpatrzony jak w obrazek? "napluj świni w twarz a powie, że pada" :D
                          • Gość: GLORIA Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 21:25
                            > To już jest przesada! Chamstwo nie ma jak widać granic !Tylko osoba chora na umyśle mogła coś takiego wymyśleć i napisać to na publicznym forum.

Nawymyślać? A czy coś z tego jest nieprawdą? to że właścicielka nie zna się na kosmetyce wcale? czy to że jacyś dziwni ludzie (jej teściowie) zaglądają do okien? czy to że jej brat jest skazany i odsiaduje wyrok i nie jest w żadnej Anglii?

> Współczujmy jej wszyscy forumowicze

Tak!! Powyższych właśnie jej współczujmy!

> Ty Glorio jak widać jesteś czymś gorszym od bydlęcia !!!!!!!!!!!!

Zajmij się swoim synem bo jak widać nie wiesz nawet skąd wiadomo kim jesteś pisząc na forum.

Pozdrowienia z P2P z Chmielowa!
                            • Gość: :D Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 13.01.11, 23:03
                              forum.gazeta.pl/forum/w,329,98340478,,salon_urody_Joanna_ul_Kopernika.html?v=2 dobrze,że w tym "salonie urody" jest coś inteligentnego :)
                        • Gość: do GLORII Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 08:31
                          zgłosiłam post GLORII do skasowania
                          • Gość: gosc Re: kosmetyczka IP: 80.48.35.* 14.01.11, 09:17
                            mirko swój też?
                          • Gość: GLORIA Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 16:09
                            Kto ma wiedzieć i tak się dowie, a kto miał przeczytać już przeczytał.
                    • Gość: aaa Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 22.01.11, 22:50
        • Gość: danuta z kopra Re: kosmetyczka IP: *.lunariffic.com 23.01.11, 10:54
          podobną opinię j.w. mam o zakąłdzie pod tapimą, corka kolezanki miaął tam praktyki to strasznie narzekała na stare pracownice, im starsze tym gorsze,
          PS
          fryzury z czasów prl przestały być w modzie jakiś czas temu
          • Gość: bioły łeb Re: kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:16
            ta już nie pracuję tam to zrobiła sobie sama kuku i wypad.
            • Gość: ela Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:46
              www.salon-orchidea.pl/salon/Strona_Glowna.html warto spojrzeć
              • Gość: olka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:47
                czy korzystał ktoś z opalania natryskowego w salonie orchidea na ul. targowej, słyszałam ze jest tam najtaniej w tbg-u?
                • Gość: gwiazdeczka Re: kosmetyczka IP: 194.181.134.* 31.01.11, 18:28
                  polecam salon METAMORFOZA na czerwonym placu jezeli chodzi o fryzure slubna i makijaz fryzura pan kuba jest po prostu boski i wie chłopak co robi a no i makijaż od panisylwii był cudowny trzymał sie swietnie cała noc byłam tak zadowolona ze na swylwestra tez zdecydowałam sie na ich usługi naprawde polecam
                  • Gość: mariolka Re: kosmetyczka IP: *.smsiarkowiec.pl 01.06.11, 23:15
                    czy powstały jakieś nowe salony kosmetyczne do których warto się wybrać??
    • Gość: asd Re: kosmetyczka IP: *.agh.edu.pl 16.06.13, 23:41
      Witam wszystkich. Chciałam Was drogie Panie przestrzec przed kosmetyczką Joanną Z. z salonu kosmetycznego "Joanna" na ulicy Kopernika koło Biedronki w Tarnobrzegu. Umówiłam się z Panią Joanną na zrobienie paznokci akrylowych ŚLUBNYCH u rąk na pewien piątkowy wieczór. Odkąd tylko weszłam Pani cały czas mówiła jak to się jej spieszy do domu. Paznokcie były nierówno pomalowane (francuskie) a skórki nie zostały wycięte- jednym słowem chała. Ale to jeszcze nic. Po dwóch dniach pod żelem zaczęły się pojawiać pęcherze powietrza a niektóre z nich nawet odprysnęły!!! Zgłosiłam sprawę kosmetyczce i umówiłam się na zdjęcie tego nieudanego zabiegu, po czym gdy przyszłam na umówioną godzinę Pani odpowiedziała mi że jednak nie ma dla mnie czasu i kazała żebym sama sobie spiłowała ten akryl!!!!!!!! Prosiłam w takim razie o oddanie pieniędzy, bo usługa nie została wykonana tak jak powinna (80 zł- ja zapłaciłam za paznokcie które miały być do ślubu i trzymać się długo a nie na 2 dni) ale pani twierdziła ze to nie jej wina co się stało z moimi paznokciami. Generalnie ja tam więcej nie pójdę i wszystkich będę przestrzegać- szczególnie Panny Młode, które chcą mieć ładne paznokcie. Lepiej iść do innego zakładu drogie Panie. Przedstawiam też efekty pracy Pani Joanny, jako dowód.
      www.resizer.pl/7280.html
      www.resizer.pl/7281.html
      www.resizer.pl/7282.html
      www.resizer.pl/7283.html
      www.resizer.pl/7284.html
      vpx.pl/i/2013/06/16/DSCF0866.jpg
      • Gość: alka Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 00:48
        Nie przesadzaj ja byłam, korzystałam i jest ok
        • Gość: k Re: kosmetyczka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.06.13, 08:49
          widać jak jest ok na załączonych fotkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka