Dodaj do ulubionych

Zaglądają tu dębickie mamusie???

17.01.05, 17:20
Mam nadzieję, że zajrzą tu jakies dębickie mamusie. Chętnie poznam. Mam na
imię Gośka i mam 2 dzieciaków. Córka 3,5 roku i synek 5 miesięcy. Pozdrawiam,
kliknijcie coś czasem:)
Obserwuj wątek
    • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 17.01.05, 17:46
      witaj ja jestem mama ale troszke starszych dzieciaczków Gabrysia ma 6,5 a Kubu
      ma 4,5
      Pozdrawiam
    • serek600 Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 17.01.05, 18:25
      gosiaklis napisała:

> Mam nadzieję, że zajrzą tu jakies dębickie mamusie. Chętnie poznam. Mam na
      > imię Gośka i mam 2 dzieciaków. Córka 3,5 roku i synek 5 miesięcy. Pozdrawiam,
      > kliknijcie coś czasem:)

A czemu nie moga byc tatusie?
    • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 18.01.05, 16:06
      Powiedz co robisz by sie nie nudziły ,masz jakąś sprawdzoną metode ,moje sa na
      etapie ciągłych kłótni i nie wiem juz jak z nimi postepowac Pozdrawiam
      • gosiaklis Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? do magdarki 18.01.05, 16:29
        Ostatnio bardzo sprawdzają sie puzzle. Córka uwielbia je układać. Z netu
        pościągałam również bardzo ładne kolorowanki, drukuję je, do tego kupiłam 2
        paki ślicznych dużych kredek i na razie lubi kolorować. Oczywiści uwielbia
        oglądać bajki, gdybyś chciała moge przegrać ci coś, mam sporą kolekcję w tym
        dużo nowości:) Ostatnio hitem jest Shrek2, Prosiaczek i przyjaciele, Tygrysek
        i..., i inne:) a ostatnio, żeby mieć chwilę spokoju rozłożyłam w dużym pokoju
        namiot igloo:)
        • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? do magdarki 18.01.05, 18:47
          wielkie dzieki za porady co do bajek to nie ma sprawy a szczególnie kubuś
          Puchatek mam nadzieje ze sie jakos skontaktujemy ,moje lubią oglądać ale te co
          maja znudziły sie no a w telewizji sama wiesz jakie teraz lecą. Poadrawiam
    • maw51 Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 18.01.05, 20:17
      Ja również jestem mamusią wprawdzie trochę mnie doświadczoną, bo od 7 miesięcy,
      ale zawsze:-)) Wasze rady przydadzą mi się w przyszłości. Może mi poradzicie,
      bo się zastanawiam czy kupić na allegro takie organki, w których są głosy
      zwierząt czy może taki młoteczek, który przy uderzeniu świeci i gra 8
      melodiami??? Z czego może być zadowolony 7 miesięczniak??
      • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 18.01.05, 20:41
        taki maluch bedzie cieszył sie z wszystkiego co gra i swieci,a mam pytanie jak
        to robicie ze umieszczaci djecia swoich pociech bo nie wiem jak Pozdrawiam
      • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 19.01.05, 16:45
        To moje dzieciaczki mam nadzieje ze uda mi sie to przenieść Pozdrawiam
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&a=19616498
        • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 19.01.05, 16:48
          no i nic nie wyszło ...potem poprubuje pa
      • magdarka Re: Zaglądają tu dębickie mamusie??? 19.01.05, 22:13
        wiecie cos robie nie tak ale nie wiem co hihihi bo nie chcą sie ukazac spróbuje
        jeszcze raz ale ............
        http//forum.gazeta.pl/forum72,2 html?f=621&w=19631745
        • gosiaklis Re: Jak umieścić zdjęcia z podpisem zamiast adresu 20.01.05, 12:26
          Dla Magdarki i innych, których to zainteresuje. Kopiuję sposób z innego forum:
          Na początek wklejam jak się robi slynny napis zamiast adresu:
          To jest sposób gagat100:
          Kiedys tez nie mialam pojecia jak to sie robi ale wkoncu sie udalo i
          postanowilam napisac dla innych.
          Jeli jeszcze nie masz sygnaturki i chcesz aby ona pojawiala sie za kadym
          razem jak napiszesz post np.twoj podpis to wejdz w MOJE FORUM (u gory obok
          forum prywatnych,regionalnych) i na dole jest napis SYGNATURKA i wlasnie tam
          napisz na co masz ochote np. twoj podpis, jesli chcesz wstawic zdjecie albo
          suwaczek (jak ja) to najpierw wchodzisz na stronke np. tego suwaczka lub
          zdjecia zapisujesz link wciskajac lewy klawisz myszki i naciskajac KOPIUJ
          nastepie wchodzisz na TWOJE FORUM i na dol kierujesz sie w strone SYGNATURKA
          i piszesz dokladnie jak ja ze wszystkimi znaczkami
          <a href="tu wklejasz ten zapisany link">tu wpiszujesz napis</a>
          i potwierdzasz na dole wciskujac Ok nie sugeruj sie ze wyszly dziwne znaczki
          TAK MA BYC sprobuj teraz tu cos napisac zobaczysz ze sygnaturka wyszla jak
          BAJECZKA :-))
          • gosiaklis Re: Zaglądają tu dębickie mamusie?? 20.01.05, 12:30
            Magdarko, napisz proszę na adres: gosiaklis@vp.pl, bo nie lubię poczty
            gazetowej. To w sprawie tych bajek, a z zabawek to polecam Muzyczny Ocean
            Little Tikes (119zł) Mój 5 miesięczniak go uwielbia ( gra świeci imożna go
            potem przerobić dla starszego dziecka.( o zabawkaach, to oczywiście nie dla
            twoich "dorosłych" dzieciaczków:)
          • maw51 Re: Jak umieścić zdjęcia z podpisem zamiast adres 23.01.05, 14:42
            Napisz proszę jeszcze raz jak to robisz ze zamiast adresu w sygnaturce masz
            napis „moje skarby”.
            • maw51 Re: Jak umieścić zdjęcia z podpisem zamiast adres 23.01.05, 14:48
              Ok. próbuje zobaczymy co z tego wyjdzie
              • maw51 Re: Jak umieścić zdjęcia z podpisem zamiast adres 23.01.05, 14:49
                dzięki udało się:-)))
                • gosiaklis Re: do myszka04 27.01.05, 22:09
                  Tak juz bywa, ze jak pojawia sie dziecko, wszystkie dziedziny naszego zycia
                  podporządkowujemy tak, zeby maluchowi było najlepiej. A jak wiadomo niemowlaki
                  uwielbiają rutynę, która nas dobija:). Nie przejmuj się u mnie jest podobnie.
                  Staram sie wyszukiwac sobie dodatkowe zajęcia. Ostatnio robię bardzo dużo zdjęć
                  ( oczywiście dzieciom) i z tej racji wynalazłam nowe hobby. Posciągałam pare
                  dobrych programów graficznych i uczę sie jak zrobić coś naprawdę super ze
                  zwykłym zdjęciem ( jest to jakaś odmina w zainteresowaniach:). Namiętnie tworzę
                  albumy internetowe:) A co do aerobiku bardzo chętnie, tylko kiedy:( Jeszcze
                  studiuję, a przy 2 dzieci, to raczej niewiele zostaje tego wolnego czasu.
                • gosiaklis Re: do maw51 27.01.05, 22:10
                  Dzięki za komplement na zobaczcie. Jak znajdę chwilkę, poszukam i twoich
                  zdjątek:)
                  • gosiaklis Re: do maw51 29.01.05, 23:26
                    Znalazłam, sesję nocnikową juz wczesniej widziałam, a tak wogóle to śliczne to
                    twoje dzieciątko, niech rosnie zdrowo:)
                    • maw51 Dziękuje :-))) 30.01.05, 09:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka