Gość: adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:52 Orientujecie sie jakie są aktualnie ceny działek na Dzikowie i w Miechocinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mil Re: Dzików Miechocin IP: 94.230.29.* 15.12.10, 11:05 7-10 tys najbiedniej. Choć Miechocin ciut tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: Dzików Miechocin IP: 194.181.134.* 15.12.10, 11:16 Miechocin leży na terenie nie zalewowym i blisko zalewu i choćby z tych tylko powodów ceny działek już przewyższają te na Dzikowie. Faktyczne ceny transakcyjne wahają się między 13-14 tyś/ar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Dzików Miechocin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 11:21 Z mojej wiedzy jest dokładnie tak jak pisze szukający. Pytanie do mila masz może coś do sprzedania na osiedlu Miechocin po 7000 zł za ar? Podaj koniecznie więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzików Miechocin IP: *.flash-net.pl 15.12.10, 11:50 Miechocin tańszy? Aile lat temu działki były po 7 tys.? Ostatnio na Budowlanych po 18-20 tys. a na Pażdziernika 14-16 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: 81.219.122.* 15.12.10, 18:55 lepiej kupic dzialke pod kielcami tam praca jest i taniej niz tu nawet za dom Bida z nedza w tarnobrzegu a ceny z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Dzików Miechocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 21:46 nie ma na miechocinie tańszych działek niż 16 tyś/ar.A dzików jest totalnie spalony pod względem zakupu działki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 23:35 A Borów jak chodzi w tej rywalizacji bo się zastanawiam nad kupnem na borowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dzików Miechocin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 13:57 na Miechcinie obsuwa się skarpa, więc działki pójdą w dół, cały Miechocin z resztą "chodzi", więc możesz sobie darować, najlepiej kup na Mokrzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Dzików Miechocin IP: 194.181.134.* 17.12.10, 15:02 Ze skarpą na Miechocinie jest tylko problem na niewielkiej długości i nie stanowi ona żadnego zagrożenia dla osiedla. .... a co to za osiedle Mokrzeszów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dzików Miechocin IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 17.12.10, 16:10 raczej chodzi o Mokrzyszów, ale ja stanowczo odradzam miechocin, wieś, wieś, wieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miech Re: Dzików Miechocin IP: *.pppoe.sistbg.net 17.12.10, 16:57 Tobie :gośćiu: w głowie się coś OSUWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: 178.159.166.* 17.12.10, 17:19 Ale Dzików to za to wielkie miasto w sadach i wodzie po kostki jak popada. Gdyby nie strfa ochronna i górnicza, którą ostatecznie znieśli w 2006 roku Miechocin byłby nie tak zagospodarowany jak to ma miejsce obecnie. Niegdyś to osiedle było w całości przewidziane do likwidacji a teraz powoli się odradza z wieloloetniego zastoju infrastrukturalnego. Jak komus nie odpowiada Miechocin to można wybrac Sobów bo tam jest fajnie, blisko do centrum prawi jak w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:15 sobow??????????????wiocha smierdzi krowami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 18.12.10, 14:30 Tylko z tej wsi jak Ty ją nazywasz do centrum masz 15 min piechotką. I nie martwisz sie ze 2 nie dojechała!! Zdecydowanie polecam MIechocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeg Re: Dzików Miechocin IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 18.12.10, 17:12 Tylko miechocin, możesz tam hodować krowy i mieć gnój na podwórku, biegające kury, koguty, super jest, a jak dogadasz się z sąsiadem to on vi zaorze pole, a ty mu pozbierasz ziemniaki. Ja sobie taki żywot chwalę zawsze to swoja marchewka a nie ma chemii pędzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dzików Miechocin IP: 172.16.0.* 18.12.10, 22:36 Za kilka lat Miechocin to będzie najbardziej ekskluzywna dzielnica w Tarnobrzegu. Blisko do centrum miasta ,blisko nad Zalew Machowski, prosty wyjazd w kierunku Rzeszowa i do przyszłej obwodnicy. Teraz właśnie jest ostatni dzwonek aby kupić tam działkę w rozsądnych pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dzików Miechocin IP: *.stalowa.pilicka.pl 19.12.10, 06:52 Ktoś tu jest zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 19.12.10, 11:50 Albo nie stać kogoś na kupno działki na Miechocinie co przeradza się w zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: Dzików Miechocin IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.10, 12:57 miałem nieszczęście mieszkać tam przez pewien czas i nie polecam na początku osiedla wysiedleńcy (degeneraci i złodzieje), a w środku pijaki i to takie ze jeżdżą po całym osiedlu po pijaku aż się nóż w kieszeni otwiera ZGROZA mieszkańcy nic nie robią bo się boja dlatego ja wolałem się wyprowadzić nie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: Dzików Miechocin IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.10, 13:00 oczywiście nie polecam Morzyszowa naprawdę jak będziecie mieć kiedyś czas to się tam przejedźcie to sami na własne oczy zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 21:28 Ja mam okazję kupić na borowie działkę 15 arów, co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 21.12.10, 10:04 A to zalezy w której części Borowa jest działka, za jaką cene i czy działka jest uzbrojona we wszystkie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokrzyszowianin Re: Dzików Miechocin IP: 80.48.174.* 21.12.10, 21:31 tak bo w Mokrzyszowie zamiast wody w rowach płynie wino z piwem no to wystarczy tylko kleknąć i gotowe , wszyscy tu chlają na potęgę , wszyscy są ciągle na bani , pracujemy jak robimy przerwę w piciu , jak nie pijemy to kradniemy, oj tak sobie w Mokrzyszowie żyjemy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś