Dodaj do ulubionych

Dzików Miechocin

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:52
Orientujecie sie jakie są aktualnie ceny działek na
Dzikowie i w Miechocinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mil Re: Dzików Miechocin IP: 94.230.29.* 15.12.10, 11:05
      7-10 tys najbiedniej. Choć Miechocin ciut tańszy.
      • Gość: szukający Re: Dzików Miechocin IP: 194.181.134.* 15.12.10, 11:16
        Miechocin leży na terenie nie zalewowym i blisko zalewu i choćby z tych tylko powodów ceny działek już przewyższają te na Dzikowie. Faktyczne ceny transakcyjne wahają się między 13-14 tyś/ar.
        • Gość: egon Re: Dzików Miechocin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 11:21
          Z mojej wiedzy jest dokładnie tak jak pisze szukający.

Pytanie do mila
          masz może coś do sprzedania na osiedlu Miechocin po 7000 zł za ar?
          Podaj koniecznie więcej szczegółów.
      • Gość: ja Re: Dzików Miechocin IP: *.flash-net.pl 15.12.10, 11:50
        Miechocin tańszy? Aile lat temu działki były po 7 tys.? Ostatnio na Budowlanych po 18-20 tys. a na Pażdziernika 14-16 tys.
    • Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: 81.219.122.* 15.12.10, 18:55
      lepiej kupic dzialke pod kielcami tam praca jest i taniej niz tu nawet za dom Bida z nedza w tarnobrzegu a ceny z kosmosu
      • Gość: zara Re: Dzików Miechocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 21:46
        nie ma na miechocinie tańszych działek niż 16 tyś/ar.A dzików jest totalnie spalony pod względem zakupu działki!!!
        • Gość: Piotr Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 23:35
          A Borów jak chodzi w tej rywalizacji bo się zastanawiam nad kupnem na borowie?
          • Gość: t Re: Dzików Miechocin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 13:57
            na Miechcinie obsuwa się skarpa, więc działki pójdą w dół, cały Miechocin z resztą "chodzi", więc możesz sobie darować, najlepiej kup na Mokrzeszowie.
            • Gość: rodak Re: Dzików Miechocin IP: 194.181.134.* 17.12.10, 15:02
              Ze skarpą na Miechocinie jest tylko problem na niewielkiej długości i nie stanowi ona żadnego zagrożenia dla osiedla.
              .... a co to za osiedle Mokrzeszów?
              • Gość: gośc Re: Dzików Miechocin IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 17.12.10, 16:10
                raczej chodzi o Mokrzyszów, ale ja stanowczo odradzam miechocin, wieś, wieś, wieś!
                • Gość: miech Re: Dzików Miechocin IP: *.pppoe.sistbg.net 17.12.10, 16:57
                  Tobie :gośćiu: w głowie się coś OSUWA.
                  • Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: 178.159.166.* 17.12.10, 17:19
                    Ale Dzików to za to wielkie miasto w sadach i wodzie po kostki jak popada. Gdyby nie strfa ochronna i górnicza, którą ostatecznie znieśli w 2006 roku Miechocin byłby nie tak zagospodarowany jak to ma miejsce obecnie. Niegdyś to osiedle było w całości przewidziane do likwidacji a teraz powoli się odradza z wieloloetniego zastoju infrastrukturalnego. Jak komus nie odpowiada Miechocin to można wybrac Sobów bo tam jest fajnie, blisko do centrum prawi jak w Warszawie.
                    • Gość: gosc Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:15
                      sobow??????????????wiocha smierdzi krowami :P
                • Gość: x Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 18.12.10, 14:30
                  Tylko z tej wsi jak Ty ją nazywasz do centrum masz 15 min piechotką. I nie martwisz sie ze 2 nie dojechała!!
                  Zdecydowanie polecam MIechocin
                  • Gość: tarnobrzeg Re: Dzików Miechocin IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 18.12.10, 17:12
                    Tylko miechocin, możesz tam hodować krowy i mieć gnój na podwórku, biegające kury, koguty, super jest, a jak dogadasz się z sąsiadem to on vi zaorze pole, a ty mu pozbierasz ziemniaki.
                    Ja sobie taki żywot chwalę zawsze to swoja marchewka a nie ma chemii pędzona.
                    • Gość: ola Re: Dzików Miechocin IP: 172.16.0.* 18.12.10, 22:36
                      Za kilka lat Miechocin to będzie najbardziej ekskluzywna dzielnica w Tarnobrzegu. Blisko do centrum miasta ,blisko nad Zalew Machowski, prosty wyjazd w kierunku Rzeszowa i do przyszłej obwodnicy. Teraz właśnie jest ostatni dzwonek aby kupić tam działkę w rozsądnych pieniądzach.
                    • Gość: ona Re: Dzików Miechocin IP: *.stalowa.pilicka.pl 19.12.10, 06:52
                      Ktoś tu jest zazdrosny?
                      • Gość: hihi Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 19.12.10, 11:50
                        Albo nie stać kogoś na kupno działki na Miechocinie co przeradza się w zazdrość
              • Gość: nie polecam Re: Dzików Miechocin IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.10, 12:57
                miałem nieszczęście mieszkać tam przez pewien czas i nie polecam na początku osiedla wysiedleńcy (degeneraci i złodzieje), a w środku pijaki i to takie ze jeżdżą po całym osiedlu po pijaku aż się nóż w kieszeni otwiera ZGROZA mieszkańcy nic nie robią bo się boja dlatego ja wolałem się wyprowadzić nie POLECAM
                • Gość: nie polecam Re: Dzików Miechocin IP: *.smsiarkowiec.pl 19.12.10, 13:00
                  oczywiście nie polecam Morzyszowa naprawdę jak będziecie mieć kiedyś czas to się tam przejedźcie to sami na własne oczy zobaczycie
                  • Gość: Piotr Re: Dzików Miechocin IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 21:28
                    Ja mam okazję kupić na borowie działkę 15 arów, co myślicie?
                    • Gość: gośc Re: Dzików Miechocin IP: *.tktelekom.pl 21.12.10, 10:04
                      A to zalezy w której części Borowa jest działka, za jaką cene i czy działka jest uzbrojona we wszystkie media.
                      • Gość: mokrzyszowianin Re: Dzików Miechocin IP: 80.48.174.* 21.12.10, 21:31
                        tak bo w Mokrzyszowie zamiast wody w rowach płynie wino z piwem no to wystarczy tylko kleknąć i gotowe , wszyscy tu chlają na potęgę , wszyscy są ciągle na bani , pracujemy jak robimy przerwę w piciu , jak nie pijemy to kradniemy, oj tak sobie w Mokrzyszowie żyjemy pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka