Gość: 254 IP: 178.159.172.* 03.01.11, 20:20 czy oglądał ktos dzisiaj w Mtt sesję Rady Miasta i jak Wam się podoba przewodniczący d/s nauki, oświaty i kultury fizycznej???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: sesja IP: *.sistbg.net / 10.10.0.* 03.01.11, 21:34 Bardzo mi się podoba, żaden nauczyciel, pedagog by tak nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archimedes Re: sesja IP: 178.159.166.* 03.01.11, 22:25 A czegóż pragniesz? Przecież jak powszechnie wiadomo jest to mąż uczony, głęboko oświecony (duchem świętym ;) i o widocznej kulturze... fizycznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaska Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 09:23 Wybitna postac, a jaka doswiadczona, co w zyciu nie robil a jakie decyzje karkolomne podejmowal i zyje. PO to partia uczonych, wiec uczonego wziela na swoje listy, bo madry zawsze ciagnie do madrego, a teraz sie pnie, bo posrod stada najwiekszy, ponad 100 kilo zywej wagi nie liczac runa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sesja IP: 178.159.169.* 04.01.11, 09:51 Zapomniałaś o zakręconych rogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: sesja IP: *.tktelekom.pl 04.01.11, 12:49 Wczoraj oglądałem powtórkę sesji w TVM i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem że można merytorycznie i na temat rozmawiać z przeciwnikami politycznymi .Podobał mi się prowadzący ,nie irytował się ,był rzeczowy. Poprzednik posiadał wyświechtane słowa "nie udzielam panu głosu" miał duże braki kultury i obycia był po prostu prostakiem. Pan Lubas był pośmiechowiskiem całego miast. Może teraz coś my mieszkańcy zyskamy, że nasza wybrana rada będzie pamiętała o wyborcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaska Re: sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:51 Tez ogladalam ta powtorke i widze ze bedzie niezle, opozycji prawie nie ma, siedza i ze strachu sie trzesa. Przewodniczacy nie bedzie mial zadnej roboty, obciac diete. Poprzednio Mastalerz, Banaszak, Kolek, Uziel dyzurni w pieniactwie, potrafili cala sesje zdominowac i godzinami gadac o pie...ch, a pozniej drzec sie ze tylko sie kłuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: sesja IP: 178.159.168.* 04.01.11, 16:45 Jest dobrze a będzie jeszcze dobrzej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś